icon

Cítili ste podľa svojho tela, že ste tehotné?

9. máj 2021

Ahojte. S manzelom sme mali mensiu nehodu nie je si isty vyzera ze som mala vtedy aj plodne dni. Odvtedy ma zacali boliet krize a v podbrusku. Kramy ocakavam za dva tri dni. Ale ten pocit proste mam ze z toho nieco bude. Pri prvom ked sme sa snazili som to vedela okamzite lebo ma zacala strasne boliet prsia. Pri druhom som nemala absolutne ziadne priznaky ale teraz tak ako pri prvom mam to tusenie lebo je nieco z mojich telom inak ako obycajne. Nepytam sa ci som tehotna to samozrejme zistim ked si urobim test ale zaujima ma ci ste aj vy citili podla svojho tela ze ste tehotne ?

Strana
z2
vroni
10. máj 2021

Absolútne nič som necítila. Až keď som chlemtala denne päť Red Bullov a napriek tomu zaspavala v kancli za stolom, kúpil mi kolega (!!!!) tehotenský test. Dcéra to prežila v zdraví. Pri synovi som cítila ešte menej, nebolo mi zle, necítila som vône, nemala som chute, len som bola stále podráždená. Nakoľko som inak nekonfliktna povaha, liezla som tým sama sebe na nervy a kúpila som si test, či to nema nejakú fyzickú príčinu. No, malo...

autor
10. máj 2021

@vroni zaujimave ako to na kazdeho inak posobi 🙂

elizabet173
10. máj 2021

@rosalie1411 ona hovorila presne to, čo ty, že čo sme to priniesli za kávu a my na ňu pozeráme, že predsa takú, ako vždy. Pri druhom jej hneď začalo svitať.

dana1231
16. máj 2021

Áno vedela som ☺️Strašná únava . Nechcela som si pripustiť že som tehotná a nakoniec som bola ☺️Podľa mojich skúsenosti áno podľa svojho tela som vedela že sa somnou niečo deje .

21anjelik19
16. máj 2021

Autorka...ako to dopadlo? Priála ms ? Alebo je to tehu? 😊

melany74
15. aug 2024

@elizabet173 kedy si zistila, že si tehotná?

Strana
z2