Cítili ste uhniezďovanie?
Chcem sa Vás spýtať citila z váš niektorá.uhniezdovanie ?som 5dni po ovu a sem tam má tak zapicha v podbrusku a spinim take hnedé.. tal prosím napíšte skúsenosti🙂
Ano mna takto pichlo, strasna bolest. 🙂 Drzim palce.
Aj mna velmi pichalo a pobolievalo podbrusko a mala som ruzovy vytok dva dni..bolo to asi 6 dni po ovulke, test som mala pozitivny o tyzden neskor..vyzera to, ze ste boli uspesni🙂drzim palce!!!
Nie vobec nic ale mala som velmi jemny ruzovy vytok na gatkach ale aj tak som ho tam mala skoro ovulaciu som mala 6.8 a vytok uz 9.8 takze neviem
Ja si na nejake pichania nespominam, ale v prvom tehu som raz v noci mala take silne krce v bruchu ze az. Nastastie to rychlo preslo. Ale stalo sa to asi mesiac po takze neviem ci to bolo to.
na 5-ty den od ovu, asi 2 hodiny podvecer uplne zmeneny krckovy hlien - take nieco som nikdy nemala , takze som bola presvedcena ze to vyslo 🙂 drzim palec!
@nelinqua Ahoj, mohla by som sa ta spytat, aky hlien si vtedy mala? Ja totiz tiez u seba pozorujem taky hlien, co normalne nemavam - teda raz som ho mala, potom som zistila, ze som tehotna, ale potratila som ☹ je taky husty priesvitny, konzistenciou mi pripomina az zelatinu..Dnes som 28 DC, cca. 11 DPO, mala som ho dnes, vcera, ale aj minuly tyzden..
si tehotna )
@nelinqua Hmm, tak nieco take mavam aj ja, je priesvitny, ale niekedy v nom vidim take biele ako keby zilky alebo neviem ako to nazvat..A mavam to hlavne rano, minuly tyzden 3 krat, teraz 2 dni po sebe..Test este nechcem robit, lebo mrcha este nemeska a nechcem byt zbytocne sklamana..Juj keby to tak vyslo 😒 Dakujem velmi pekne za info 😉
@neomea tak silno dufam je to ono dneska ma tak pichlo ze mi slzy isli ale potom uz nica teraz je dobre🙂
@lenkadlo dakujem toa no densak ma tak pichlo znicoho nic ze som myslela ze sa rozpalcem sa praitel zlakol lebo sme obli na ceste mi isli slzy potom ako keby nic sa nestalo a doteraz odvtedy podsatte nic🙂
@denuss jaj kiezby velmi ste ma potesili 🙂) kiezby to tak bolo🙂jas om amal najprv priesvytny vytok a dneska spinenie
@buffinko juuuj ta radost prist po cakani na SONO dneska s i precitat super spravicky🙂 no dufam tiez ale jasom mala najprv priesvytny vytok a dneska spinenie a strasne pichanieaz moc🙂
@nelinqua 🙂 no jaosm mala najprv hlien taky vytko priesvytny a potom dneska spinenie🙂
@julka82 mam radost teraz 🙂dufam aj nam to vyslo nepichalo ma tam kvoli niecomu co nebude tehu ale myslim pozitivne🙂
@lenka5183 kiezbyy🙂)))
..z ničoho nič som mala zvýšenú teplotu, ako keby išla na mňa chrípka.....jeden deň...potom to prešlo...a neskôr som sa dozvedela,že som tehotná....
@lenka5183 mam ale si myslim ze este by neoblo tolko HCG v mocu kedze je to len po ovu 5den uz to bude 6den 🙂 mam inač aj graf ale toje asi nornmale nz e tak stupa zatial🙂 http://www.womenzone.cz/kalendar/bazalni-teplota neviem skusila bych ale mam poslednu a ked ukaze ze som neni tak budem azs elen smutna :D preto cakam asi do pondelka aspon este si kupim aj digi keby meskala laebo ja neviem🙂
Ahojte chcem sa spytať či zažil niekto podobnú situáciu ako ja... 7 dni po vynechani menstruacie som si robila tri testy rozlicnych znaciek, vsetky vysli pozitivne, aj ked druhu ciarku bolo slabo vidno, no asi o styri dni na to som rano zacala spinit len taky vytok, vecer to uz bola cerstva krv trvalo to vsak len tri dni, no pocas toho som zasla k lekarovi ktory mi robil ultrazvuk na ktorom nebolo nic vidno tak mi spravil odber krvi a po 20 minutach od odberu mi povedal ze tehotna nie som ,ze mi to sposobil zapal v tele tak som sla k lekarke ktora mi spravila krvne testy aby zistila o aky zapal ide, ale v tele ziadny nemam priznaky po vynechani ms som mala take zvlastne nafuknute prsia, napinalo ma na zvracanie co pretrvava este aj teraz neviem co si mam o tom mysliet ....
dakujem
@nikus20 pri prvom som vedela, že som tehu až keď mi meškala ms... ale teraz síce žiadne bolesti, hlien, pichanie a pod. ako to tu bolo spomenuté, ale ja som začala mať nevoľnosti - prestala mi chutiť káva (test bol ešte negatívny) ale príznaky už mi naznačovali, že som tehu
@nikus20 Ahoj ja som mala take hnede spinenie,. teraz mi meska ms.. mam biele vytoky namiesto ms tak neviem.. a picha ma ze brutalne..raz vlavo raz vpravo.. prsia ma nebolia ani brusko len to pichanie a akoby natahovanie v brusku ale este neviem uvidime..test som este nerobila..
@aadulik2110 jej no ja prvom som len zcala papat inak vobec nic🙂 len skoda ze osm o nu prisla:( uz to bude 28.12.2013 rok :( tak aj ked budem bojim sa ze zase nedonosom jaj ale treba mysliet pozitivne🙂 ja to pichanie ani enviem ako ale seidme v aute zrazu taka bolest ze mi isli slzy🙂
@tonjadabik2 to by som si uz spravial ked uz ti meska🙂 a ked mas biely to je tehu 🙂to som amal aj ja 🙂tp by mala mat kazda🙂
@nikus20 tak meska druhy den len..teda podla mojej ms..ale podla kalendara ms som mala mat uz 7dmeho.. ale dva mesiace dozadu som mala 9teho.. tak neviem comu verit.. ale nikdy ma tak strasne nepichalo.. a nemala som dodnes ziadne vytoky az dnes som zacala mat biele .. ta ked uz toto nieje tehu tak neviem potom.. ale mozno len meska..ale to by som nemala vytoky ze?
@nikus20 to mi je ľúto s anjelikom, ale verím, že sa tentoraz podarí a donosíš.... moja mamina predo mnou potratila - a do roka porodila viac ako 4kg bábo - mňa 🙂 takže hlavu hore 🙂 a držím palce
@aadulik2110 hej musim mysliet pozirtivne prosim moju dcerku nech nam posle darcek 🙂 surodenca 🙂aj ked bude pre mna vzdy ta prva a nezabudnem na nu 🙂 fuha dobre velka si bola:P ale halvne ze zdrava mamina stastna🙂dakujem🙂
@tonjadabik2 nie keby ze ti meska tak jeidne ze bys i spinit zacala a potom by sa pustila ale ked uz meska mas biely vytok co je znamenie tehu🙂 tak ajs imyslim ze si vtom🙂 daj potom vediet skus testnut ot uz by malo ukazat🙂 sice mne len po tyzdni emskania ukazalo🙂
@nikus20 tak mimo tému - u nás v rodine sa pod 4kg bábätka nerodia - (rekord bol 5kg), takže aj ja som rátala, že budem mať veľké dieťa - a malý mal 4050g - až sa na mňa chodili v pôrodnici pozerať, že prvorodička a viac ako 4 kg bábo. A to máš pravdu, že vždy bude pre teba malá ako prvá - aj keď je to anjelik. Moja kolegyňa mala prvú dcérku veľmi chorú od narodenia a zomrela ako 2 ročná a hovorila mi, že aj keď má 2 deti (teraz už aj vnúča), tak nie je dňa, aby si na tú prvú nespomenula... ešte raz držím palčeky

@nikus20 to presne co si napisala to moze byt 😉 drzim palec 🙂