Cítili ste uhniezďovanie?
Chcem sa Vás spýtať citila z váš niektorá.uhniezdovanie ?som 5dni po ovu a sem tam má tak zapicha v podbrusku a spinim take hnedé.. tal prosím napíšte skúsenosti🙂
@nikus20 ahoj mna picha asi dva dni v brusku aj na vajecnikoch akoby aj vcera aj dnes rano ze brutal aj teraz.. zacina ma boliet chrbat a citim sa byt unavena..
@tonjadabik2 no mne na unavua take je skoro ale mna picha tiez a pobolieva strasne:-/
@nikus20 ta na mna to prislo vcera..vsetko chrbat aj vytoky aj unava..den po meskani ms.. neviem co to ..test som este nerobila ty hej?
@tonjadabik2 jaj tak po tom môžeš byť v tom mne ewte nemeškal🙂ja mám dostať qz 20.12
@nikus20 noo to este neviem.. ale tusim..a ak nie ta super ak hej tak to primem..
@tonjadabik2 jaj ty asike ste nechces byt vtom ci?
Aj mna pichalo a ako keby tahavy tlak. A k tomu este mi nas pes spaval tyzden v lone, akurat ked sa uhniezdoval, akoby mi to tam vyhrieval....No a potom sa mi nas pes este vyskrabal navrch na brucho 3 hodiny pred tym ako mi odtiekla voda....
@nikus20 ale chcem.. tatkto strazim taku malu 2,5 rocnu a mam 3 rocneho maleho.. a som z nich vycerpana strasne ma vsetko boli..bojim sa ako to budem zvladat.. chceli sme babetko aj chceme ale zvladnem to?? ked je manzel stale v praci? sama teraz neviem co chcem ..bojim xa
@zara0201 hej tlak počkaj aká voda ?
@tonjadabik2 Uff tak to je iné chápem tá :( osobne jq bych asi nezvládla ja som už mala mať malinku ale odišla do nebicka a chýba mioc preto chcem.neh mám doma radosť neh jej môžem ďakovať že už súrodencami silno dúfam vynosim :(
@nikus20 to ma mrzi.. neboj vide to ja tomu verim.. uvidime zajtra testnem asi.. lebo neviem na com som..
Moja neboha svokra vzdy tvrdila, ze uz na druhy den po "snazeni" vedela, ze je v tom....vzdy jej to aj vyslo, tak neviem, mozno to u niektorych zien naozaj funguje...telo je uzasna vec
@natuska87 aj ja si myslim ze som asi v tom.. ale neviem to naisto.. tiez som to hned vedela ked sa mi 3 dni hlava tocila.. musim testnut..
@tonjadabik2 to mne je tak dneska ze sa mi hlava toci uanvena som strasne
@nikus20 ja som tak bola vcera fest ma vsetko bolelo dole aj chrbat..dnes brusko a zase chrbat..
@tonjadabik2 jaj ja chrbat už ani nerirwim tak bola :/ aj prsia začali hlava sa mi točí :/ BT mi stúpa
@nikus20 aj mna chrbat strasne..prsia vobec len su citlive niekedy akoby plne.. hlava tocenie uz prestava zatial..ale cely mesiac sa mi tocilo.. a bt taky stupa..aj ked dnes som si nemerala az neskor potom..vcera stupla dnes..neviem ked neskor..neplati
@tonjadabik2 mne stúpa kazdy deň zatiaľ ja so potom myslím že som chorá :D ale nejsom ..np take citlive mňa ako by rástli:/
@nikus20 no to pichanie som citila asi len jeden den...potom na 2.den ma tak pobolievalo podbrusko a to trvalo takmer 6mesiacov ale rozne silno a casto..ale kazda zena to moze inak pocitovat, moja sestra je teraz tiez tehotna a uhniezdovanie nepostrehla ale ju uz tyzden pred mrchou bolelo podbrusko akoby mala dostat..jaj a prsia ma zacali boliet den po tom pichani a boleli dlho..
Cítila som a ja som v noci mala dosť veľké tlaky v podbrušku.
@nikus20 ja neviem dnes rano som nemerala.. ale dnes citim brusko jak na kramy..
@denuss ja som nemala mne sa v obdobi ovulky 3 dni tocilo v hlave a odvtedy casto..brusko len dnes a chrbat od vcera..
@nikus20 verim, ze aj tebe v brusku rastie taky pokladik, aky mam ja teraz pri sebe..urcite sa uz nevies dockat vhodneho casu na testovanie..ja som uz na 2.den ako mi zacali priznaky muzovi povedala, ze som urcite tehu...ale jemu sa to zdalo prilis skoro na to, aby som to mohla vediet..tyzden po ovu..a navyse hned prvy cyklus..bal sa sklamania, tak mi radsej neveril..spravila som si na 3.den test aj ked som vedela, ze je moc skoro..jasne, ze bol negativny..ale citila som sa byt tehu stale viac, vedela som, ze neskor tam budu //, ale aj tak som mala nervy, az kym sa neukazali...tak sa drz🙂

@aadulik2110 ale to jr podstate jedno 🙂 hlavne aby bolo zdravé 🙂 ..joj to je smutné :((.toverim ja tiež myslím na ňu kazdy jeden deň a práve preto bych bola rada mala druhé aby som toľko nesmutila ale nechcem.druhé dieťa pochovať ale ju mať doma som podstúpila vyšetrenia veľa tak dúfam ked budem.v tom pomôžu 🙂