Cítite, keď váš partner ejakuluje?
Cítite keď do vás váš chlap ejakuluje??..prípade ako to “cítite”..
preco, nahodou zaujimava otazka, mna to tiez vzdy zaujimalo, ci to ine zeny citia, kolegyna sa raz vyjadrila, ze hej.. ja teda nie 😀
@reanda áno ja som tiež počula že ako cítia prijemne teplo, pripadne cítia dany ejakulát a pod ..
Ja som tiež nikdy nič necítila
Veľa vyjadrení žien som počula tak ma to zaujíma ako to majú ostatne alebo či som len ja “vadná”😂
Ty sa opýtaš anonymne a my máme pod svojim nickom odpovedať? Napíš aj ty a pridám sa.
ja poviem pravdu, nehanbim sa za to, ja to citim 😀 hlavne ked ide akokeby vela. Take teplo, brnenie, neviem to presne opisat 😀
@chodec15 minule som sa zasekla na 487 034 925 lebo jedna nezbednica ma posteklila a stratila som sa. skusim teda znova dnes 😀
Tak napriklad zaujimava je to otazka, aj horsie a primitivnejsie su. Tiez som bola zvedava, ako to maju ine zeny, len som nemala potrebu o tom zalozit temu. Ja to necitim teda. Akoze viem, ze to pride kazdu chvilu, z inych priznakov, ale samotne toto vobec necitim. Asi mame teda rovnaku teplotu telesnych tekutin 😅🤣.
Keď začne pulzovat tak je to dosť cítiť a ten ejakuat je cítiť jak keby ta napĺňa zvnútra a potom to tece z teba takže urocze by si to cítila 😅
Mňa by zaujímalo, ako sa to dá cítiť, ako teplo. Veď hádam aj v mojom vnútri je minimálne také isté teplo. Ak by som si mala tipnúť, tak skôr bude teplota ejakulátu o máličko nižšia, než teplota vnútorného prostredia vagíny. 🤔
Ubezpečujem vás že už súkromne správy som vám nikomu nepísala 😂
Ja to necítim. Mňa by zaujímalo, tie čo to cítite, bolo to tak s každým partnerom alebo len s niektorým? Že či je to aj o chlapovi.

to ako fakt ????