Citlivé bradavky, bolesti v podbrušku a výtok

katkakatarina300
12. mar 2021

Ahojte baby. Chcela by som sa opýtať.. 5.1 som mala poslednú menštruáciu a do dnešného dňa som ďalšiu nedostala, mala som ju pravidelnú v 28 dňových cikloch. Bola som u ženskej pred mesiacom, našla mi cystu a mám prísť o 3 mesiace. No už tretí deň mám veľmi citlivé bradavky čo som nikdy nemala ani pred menzesom, trochu bolesti v podbrušku, výtok .... mám za sebou jeden spontánny potrat a mám rovnaké príznaky ako vtedy, keď som čakala. Ale tehotenské testy som si robila, asi 10x a 5 pozitívnych a 5 negatívnych. Som zmätená. Nejaké rady ?

chrobacik41
12. mar 2021

@katkakatarina300 smer lekárka

karinaaaa
12. mar 2021

@katkakatarina300 asi len doktor moze to byt aj za tu cystu aj mimomaternicove aj normálne..

dmk_1
12. mar 2021

Moj posledny menzes bol 6.1., no ja som odvtedy bola u lekarky 4x. Nechapem, preco je povazovane za lepsie riesenie pisat na fore nez k nej ist opat, uz dnes by som u nej sedela v cakarni, mas na to pravo. A pytat sa, preco, ako, kde je problem. Pred mesiacom ti nebrala krv? Povedala, ze kvoli cyste neprisla menstruacia? A povedala, ze ti nepride dalsie tri mesiace, ak mas az vtedy prist? Prepac, ak som ostra, nemyslim to v zlom, ale proste nechapem.

katkakatarina300
autor
12. mar 2021

@dmk_1 nie si ostrá, úplne v pohode. Pred mesiacom mi krv brala, no výsledok tehotenstvo neukázal. Bola som u nej viac krát, no povedala mi že na sone nevidí žiadne znaky tehotenstva, no že ak som otehotnela v blízkej dobe, tak to ešte neuvidí a treba počkať aspoň 4-5 týždňov. Samozrejme ku nej pôjdem skôr ako o 3 mesiace, ja som sa v príspevku trochu zle vyjadrila. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre