icon

Clear Blue ultra včasný

vera55555
14. mar 2023

Má niekto skúsenosti s týmto testom... A ak áno ukázal vám 5 dní pred MS správny výsledok alebo nie? Ďakujem.

miadi
14. mar 2023

Ukazal mi den pred kolajnice. Uz som to citila.. ale skor by som netestovala skumat ci je to duch ci kanalik ma nebavi.

vera55555
autor
14. mar 2023

@miadi ja som mala negatívny a žiaden duch nic pekné čisté okienko podotknem ranný moč...

miadi
14. mar 2023

Ked si robila 5dni pred moze byt moc skoro. Vobec nemusi znamenat ze to je definitivny vysledok.

sajmonka_1216
14. mar 2023

@vera55555 skusila by som neskôr.. hoci na teste udávajú take číslo, ale na krabičke je napísané že 5 dni do Ms určil test tehotenstvo správne v 79% prípadoch.. a tak či tak ma citlivosť 10 ako aj iné testy

katariiinkaa
19. júl 2023

Ahojte, dnes som si robila ultra včasny clearblue test (mám 3-4 dni do MS) a vyšiel takto. Vidíte tam tiež niečo alebo sa mi to už zdá? Viem, že je to skoro a že o pár dní budem vedieť určite viac keď test zopakujem, ale snažíme sa už naozaj dlho a bábo by bolo naozaj vytúžené, tak som nedočkavá. Ďakujem.

sajmonka_1216
19. júl 2023

@katariiinkaa tak niečo sa tam rysuje, ale určite si to ešte over o 2 dni, či bude silnieť