Clearblue
MS mi meška 5 dní, test ukazal +/1-2, teraz sa mi spustilo krvacanie, je slabsie ako pri ms, len "s kuskami" krvi, k dr. sa mi nedá ist, kedze do soboty som mimo SR..co robit? Ide o moje prve, mozne tehotenstvo..

@deti95060810, tak asi predcasna radost rano, teraz dost sklamanie a pokazena dovolenka..ach zivot ide dalej
@bgrezdo tento test je úplne spoľahlivý. Tehotna si, len v týchto začiatkoch sa veľmi robiť nedá, na Sone nič nevidno, ale mne napr.hned nasadili lieky
@bgrezdo ja by som k tomu dr šla. Mohla byť ovulácia posunutá a možno by ti predpísal lieky na zastavenie krvácania. Prípadne zbehni ešte dnes na pohotovosť, že by si podľa ms mala byť v 5tt aj testy máš pozitívne, ale začala si krvácať. Ja som takto mala hematóm a od 5tt som mala prísny kludový režim.
@marhulka13 Tak mam obavy, lebo svagrina asi 6tt zacala krvacat a v zazname z urgentu mala "hroziaci potrat"
@bgrezdo a to si v zahranici? Kedy sa máte vrátiť?
@marhulka13 Ano, my sme v Chorvatsku na ostrove..Ako najradsej by som nas pobalila (sme autom), len co ked trajekt + niekolko hodin cesty domov, odchadzame piatok
@bgrezdo hlavne sa šetri a odpočívaj. Keby si mala aspoň ascorutin
@marhulka13 ten by sa mal dat kupit aj tu, nie? Lebo lekaren tu je..
A minimalne ten ascorutin si kúp, tiež mi ho dala dr.
@bgrezdo aj tak by ste si tu dovolenku už až tak neuzili. Snáď nepôjde o biochemické, kedze uz 5 dní meškali. Veľmi ti držím palce a určite sa ozvi ako si dopadla
Drahe zienky, tak verdikt mojho manzela znel, skusit ascorutin a zajtra po obede odchadzame domov, smer pohotovost (na kolko by sa to dnes zrejme nedalo a ak ano musela by som si to odsoferovat sama) mozno sa podari to zrnko zachranit..
Jasne urcite vam napisem, este raz dakujem❤️❤️
Silno drzim palce 🤍
Mne normalne zacal menzes a po jednom dni skoncil, teraz som v 19 tyzdni. Nemusim to znamenat nic zle, drzim palce 🤞
Veľa zdravia
@pet888 Boli sme rano, lebo vecer sme nic nevyriesili (otvorene iba do 21h, niaky urgent), ruky-nohy nepomohli, ked nevies cudzi jazyk, dr. (alebo kto to bol), pochopil z toho ze som tehu, ale nic viac, zacal mi gratulovat a nechapal preco placem, vzdali sme to a tahame domov, som zmierena uz so vsetkym, kedze stale krvacam a silnejsie..

to asi tehu nebudeš...
podľa mňa aj zbytočne k lekárovi, však uvidíš ako to bude prebiehať ....