Clearblue test a ohraničené plus
hmm podla mna obrys pluska vidno stale iba pod urcitym uhlom ale pre istotu si sprav zajtra dalsi test
@kikiballa lebo ak je pozitívny tak má vyjst cele plusko a tyzdne ... Tak nechápem ci to tak má stále ukazovat
mozno si si ho robila skoro 🙂 skus pockat dva tri dni a zopakuj 🙂 drzim paste 🙂
@kikiballa nerobím ho skoro lebo dnes mám dostat menstruaciu. Cize ho mam povazovat vlastne za negativny ak tam nie je cele plusko a nenaskocili tyzdne? Videla som tuna na modrom koniku ze niektore baby to tiez tak mali cize neviem..
fuu tak to ti neviem povedat :-/ skus o dva tri dni....
Ak mas minusko tak vysledok je negativny. Mne tento test ukazal vzdy pravdu a preto mu verim na 100%.
@katka0209 a ked ti ukazal negativny tak si mala taketo ohranicene plus tam?
Mala som tam zretelne minusko. A pri pozitivnom zretelne plusko a cislo tyzdna. Nic navyse.
@katka0209 cize je toto chybny test??
Ak mas dnes dostat mens tak to by si mala byt priblizne 2 tyzdne tehotna. Hladina hcg uz by bola dost vysoka a test by ju zachytil.
Nemyslim ze test je chybny. Ale ak neveris tak si sprav este jeden.
Drzim mooc palce 😊
Takto to vyzera na poz teste
Lebo neviem ako to mam teraz brat akoze 8 eur za taky na prd vysledok :(
Podla mna vysledok je neg kedze je tam minus 😩
@katka0209 cize to ohranicene plus je iba neaka vada?
Je to tam kvoli tomu aby sa pripadne plus dalo technicky zobrazit (podla mna)
@blairgossip Minus je negativny.... Len ked je plus a tyzdne vtedy je pozitivny.... Je to digi, takze plusko pod uhlom mozes vidiet ako pisala @agathachristie je to Len kvoli tomu ze je to digi. Kup Si obycko pasiky a az ked budes tehu urob digi.
Pripajam moj tehu v den mrchy 😉 slaba no volne viditelna ciarka 😉
@lulecko2311 Ale ja ho nevidim pod uhlom normalne zo vsade ked rovno pozeram to je :( no idem si teraz spravit pásik a rano dalsi pasik ak nepride
@lulecko2311 @katka0209 no baby spravila som si teraz ten pásikovy a ziaden duch ani nic .. Snehovobiely test tak asi na tom digitalnom to ukazalo spravne 🙂
Cisto negativny test
Ja viem, je to digi, takze To ma take ako keby ohranicenie.... Je to negativne bohuzial. Digi rok az ked Si tehu, je drahy a tym Si Len potvrdis tehu, dovtedy rob pasiky, tie ukazu v den mrchy 😉
@blairgossip
Kolko Sa snazite?
@lulecko2311 my sa praveze nesnazime,praveze naopak este nechceme mat deti 🙂 prikladam fotku z testovania po tom digitalnom, ziaden naznak ducha ... Menstruacia mi mala prist dnes zatial nic tak cakam..
Aha, tak klud, nie Si tehotna.... 😉 je to naozaj negativne 😉
Co by som ja dala za dieta 😞
@lulecko2311 ahoj no menzes som stale nedostala uz je to 10 dni a testy doteraz negativne aj mamatest 10
Nie si tehotna, moze to byt iba nejake meskanie, choroba, lebo stres, zmena miesta....treba ist k doktorovi
@blairgossip ja som mala + a 3+ je to slabo vidiet ale mam to u seba v albume
Ahoj no moze ist o nejaky zapal. Skoc k lekarovi... Mne asi 5rokov dozadu tiez takto meskala mrcha a mala som nejaky zapal, no nemala som ziadne tazkosti. Dostala som nejaky vaginalny krem na tyzden a jedna mrcha vynechala a potom opat klasika. Mas 28dnove cykly stale? AK ano, tak Na tests by Si Na 10den mala riadne ciarky. Prikladam moj test ked mi meskala 10dni mrcha...
@blairgossip
@lulecko2311 @elise
Praveze nemam pravidelne v januari meskali 8 dni, v aprili tiez a mala som cistu , v maji meskali 4 dni a dostala som vyvolavacku a o pat dni dosli. Potom v juni a auguste vacsiniu tak s odstupom 1 a 2 dni prisla... A teraz nic, neviem ci to mze bYt tyn ze som mala v juli raz prerusovany styk a potom som zobrala Ellaone (tabletka po do 5 dni) a ja som ju zobrala do 10 hodin... A bola som teraz aj chora anribiotika... Dnes som si robila pruzkovy mamatest a pepino..