Clearblue test: Sú výsledky 2-3 dni pred menštruáciou spoľahlivé?
Môže mi 1 deň pred menzesom ukázať 2-3 niesu to nejaké vysoké hodnoty? mám pichanie v pravo občas aj vľavo v podbrušku ale v pravo dosť často. Sú to bežné príznaky alebo môže ísť aj o mimomaternicové? ďakujem za odpovede
@gabriela2952 može to byt teda že bola skorej ovulácia? alebo ako si to mala ty? si ma trochu upokojila
Jasné že môže. Ja mávam menzes 5 dní. Otehotnela som v deň kedy mi skončil (na piaty deň od začiatku). Keby som si vtedy robila digitálny, ukáže mi už 3+.
@vejapa76 ďakujem za odpoveď..skôr ma to pichanie znepokojuje
Neviem či zrovna pichanie (tehotná som bola už veeeľmi dávno ) ale bolelo ma podbruško. Dva týždne som sa cítila akoby som už už každú chvíľku išla dostať menzes. A keď stále nechodil otestovala som sa a riadne koľajnice. A to som mala ešte tuším dáke 2-3 dni pred tým ako som mala dostať. Nestresuj sa. Tým si nepomôžeš. Všetko je tak ako má byť. Držím palce 😉
Áno mala som ovulaciu skôr, dcérka bola na každom utz väčšia o cca týždeň. 🙂 a inak to pichanie som mala aj ja , preto som mi aj napadlo ci niesom tehotná, lebo som mala pocit ako keď už ma začať ms len to trvalo už niekoľko dní co sa mi nezdalo a bum ,skoro som odpadla keď som to zistila 🙂 potom som sa už len modlila aby bolo babatko v poriadku 🙂
Ďakujem vám ženy no som zvedavá veľmi

Jasne môže ukázať, mne tak tiež ukazoval. Myslím ze pri mimomaternicovom tehotenstve hcg stúpa pomalšie