Clearblue ukazuje tehotenstvo, Pepino len ducha. Čo veriť?
Ahojte mám dilemu pred dvoma dňami som mala ducha na pepino teste dnese som si urobila clear blue ukázal mi 1+2 týždne,pred hodinou som si robila znova pepino test a zase duch 😔 čomu mám teraz vlastne veriť,nesilim nič čo má prísť príde,ale mätie má to
@zuza265 ale ved to co ises sa ti uz 2 dni snazim vysvetlit. no ty tomu vysledku praveze prikladas vacsi doraz ako je zdrave.
a teda ak by bolo hcg dostatocne vysoke na to aby bol test s nizkou citlivosotu pozitivny, potom aj v krvi sa minimalne zostaktove hcg najde, cize ani biochemicke, proste test ukazal blbost.
jednducho relevantny vysledok je az po ukonceni 2t oid mozneho oplodnenia, cize v obdobi meskajucej ms.
@nemenovana1999 ja tak isto🫣 posledne dni sa to tu nejak kopi. Ani sa mi nechce verit,že tolko biochemickych tehotenstviev. 3 digitalne som robila - 1x pozit 1-2, palickove duch. O 3 dni palickove ziadna zmena,v podstate negativne, a jeden digi negatívny,druhý z iného moču v ten isty den zas pozitívny 1-2. Beriem to tak,že tehotna nie som a kým tam nebude rovno 2-3tyzdne neberiem uz ani digitalne do úvahy. Zbytočná radosť. Daj vediet ako si dopadla.
@kristinatop96 zavolám pondelok doktorovi keďže má momentálne dovolenku. Testovať už nemám v pláne. Keď budem, budem veľmi rada keď nie, tak nie. Aspoň mám dôvod k nemu ísť, kedže zatiaľ sme ešte neriešili že sa nám dajako nedarí.

@majamat “nevie sa ci to tehu je alebo nie je” poslednykrat reagujem - moze ist castokrat o biochemicke tehotenstvo. Pred tyzdnom 1-2 a dnes krv negativna a menstruacia meska. Ja netvrdim, ze sa nemozu pomylit. Ale hovorit na istotu, ze 1-2 nic neznamena a stresovat s tym kvazi zenu nie je moja salka kavy. Ty nevies co to znamena, ja neviem co to znamena a nezisti to ani doktor. Mozem ti tu hodit 20 obrazkov kde 1-2 boli zeny tehotne. Ja zvazujem aj moznost, ze test moze vyjst zle, ale aj tu, ze je tehotna a aj tu, ze to proste nezistis ci sa tam to vajicko uhniezdilo avsak vyvoj sa stopol alebo aj nie. A opakujem - nevie to ani len lekar. Nema ako. Prajem ti pekny den