icon

Clearblue ukazuje tehotenstvo, Pepino len ducha. Čo veriť?

babetko13
16. júl 2024

Ahojte mám dilemu pred dvoma dňami som mala ducha na pepino teste dnese som si urobila clear blue ukázal mi 1+2 týždne,pred hodinou som si robila znova pepino test a zase duch 😔 čomu mám teraz vlastne veriť,nesilim nič čo má prísť príde,ale mätie má to

Strana
z2
zuza265
19. júl 2024

@majamat “nevie sa ci to tehu je alebo nie je” poslednykrat reagujem - moze ist castokrat o biochemicke tehotenstvo. Pred tyzdnom 1-2 a dnes krv negativna a menstruacia meska. Ja netvrdim, ze sa nemozu pomylit. Ale hovorit na istotu, ze 1-2 nic neznamena a stresovat s tym kvazi zenu nie je moja salka kavy. Ty nevies co to znamena, ja neviem co to znamena a nezisti to ani doktor. Mozem ti tu hodit 20 obrazkov kde 1-2 boli zeny tehotne. Ja zvazujem aj moznost, ze test moze vyjst zle, ale aj tu, ze je tehotna a aj tu, ze to proste nezistis ci sa tam to vajicko uhniezdilo avsak vyvoj sa stopol alebo aj nie. A opakujem - nevie to ani len lekar. Nema ako. Prajem ti pekny den

majamat
19. júl 2024

@zuza265 ale ved to co ises sa ti uz 2 dni snazim vysvetlit. no ty tomu vysledku praveze prikladas vacsi doraz ako je zdrave.
a teda ak by bolo hcg dostatocne vysoke na to aby bol test s nizkou citlivosotu pozitivny, potom aj v krvi sa minimalne zostaktove hcg najde, cize ani biochemicke, proste test ukazal blbost.

jednducho relevantny vysledok je az po ukonceni 2t oid mozneho oplodnenia, cize v obdobi meskajucej ms.

kristinatop96
19. júl 2024

@nemenovana1999 ja tak isto🫣 posledne dni sa to tu nejak kopi. Ani sa mi nechce verit,že tolko biochemickych tehotenstviev. 3 digitalne som robila - 1x pozit 1-2, palickove duch. O 3 dni palickove ziadna zmena,v podstate negativne, a jeden digi negatívny,druhý z iného moču v ten isty den zas pozitívny 1-2. Beriem to tak,že tehotna nie som a kým tam nebude rovno 2-3tyzdne neberiem uz ani digitalne do úvahy. Zbytočná radosť. Daj vediet ako si dopadla.

nemenovana1999
20. júl 2024

@kristinatop96 zavolám pondelok doktorovi keďže má momentálne dovolenku. Testovať už nemám v pláne. Keď budem, budem veľmi rada keď nie, tak nie. Aspoň mám dôvod k nemu ísť, kedže zatiaľ sme ešte neriešili že sa nám dajako nedarí.

Strana
z2