Clearblue verzus normálny test
Ahojte, chcem sa opytat ci nemate skusenost nahodou s tymto, ze crealblue mi dnes v druhy den meskajucej ms ukazal 2-3tt, no palickove testy mi ukazuju duchov, nieje ich skoro ani vidiet. Gynekolog ma dovolenku este tyzden a pol, takze mi neostava nic ine len cakat.
Dakujem za vase postrehy 🙏🏼
Aj ja som tak mala...ledva bolo vidiet nieco na klasickych a na digi 5dni pred ms uz 1-2. A malinka ma uz vyse 2mesiace. Takze ked digi je 2-3kludne sa mozes tesit. Gratulujem🥰
@leuska1991 ďakujem, no znepokojuje ma ze digi ukazuje 2-3 a testy take slabe ciarky, ze ich treba hladat.
ahoj ja som to mala tak isto, druhy den meskajucej MS som mala 2-3 na clear blue a testy obycajne boli slabsie...a skusala som clear blue znova po 10. dnoch a stále ukazovalo 2-3 a to som uz cakala 3+ a zase klasicke testy tu uz boli poriadne silne ciarky
@lucia7933 a bolo vsetko ok?
neviem este len idem k Dr.. buduci tyzden
ale dufam ze ano, lebo tiez ma ten clear blue znepokojil trosku ...ale uz som si dalsi nerobila aby som nemala zbytocne stresy
Ahoj, ja som mala digi 1-2 dva dni pred ms, ostatne testy ledva ukazovali.. az po cca tyzdni nieco poriadne zacali ukazovat.. ja by som verila digi 😉 ja som mala clearblue a potom som si kupila dr max digital a tiez ukazal ze som tehotna na druhej strane baby top test palickovy z dmky mi neukazoval ani ducha 🤔 este livsane take ruzovy mi ukazoval slabulinku ciarku pred ms asi 3-4 dni..
@lelinochka no mne z dmky baby top test ukazuje slabulinke palicky, dva dni dozadu som bola prvy meskajuci den tak mi test ukazal ducha, dnes treti den ocakavanej ms a ciarka este slabsia. Neviem ci mam ocakavat MS alebo je tam malo farbiva. Clearblue stale pozitivny 2-3 🤷🏼♀️ Som z toho na prasky
a neskusala si clear blue tie co ukazuju ciarky?
@lucia7933 nie, tie som nezohnala 🤷🏼♀️
Zbytocne vyhadzujes peniaze za clearblue digital.. radsej sprav kvalitnejsi palickovy test alebo naozaj len cakat na gyndu
@lelinochka tak ten je najspolahlivejsi, ci? Urobila som si ho len 1 krat. Skusala som predvcerom tie palickove, dnes s rozdielom dvoch dni som si urobila tiez palickovy. Trosku ta ciarka mozno zosilnela, aj ked moze to byt iba farbivom. Pri prvom tehu som mama kolajnice uz 3 dni pred ms, priznaky sialene. Teraz som 3 dni po termine a ciarky slabe, priznaky ziadne 🤷🏼♀️ Je to uz v rukach osudu.
pri kazdom tehotentve stupa hcg inym tempom...mne napriklad pri predch. tehotentve uz dva tyzne po vymeskani vyslo na clear blue 3+ ciarky silne, myslela som si ze vsetko super...a nakoniec to tehotentvo skoncilo zamlcanym potratom...takze tak.. teraz pri druhom uz tolko netestujem lebo viem ze test mi nic nezaruci, len musim verit ze vsetko dobre dopadne
Verila by som clearblue, ten je za mňa jeden z najkvalitnejších.
Prosím poradíte mi ako spraviť ten clearblue test digitálny aby bol spravený správne? Skúšala som dva a nespravila som správne ani jeden na oboch mi vyhodilo knižku 🙈 palivkovy mi ukázal ducha a preto by som chcela vyskúšať digitálny ale neviem ho spraviť aby bol spravený správne

Digitálnemu by som verila. Moxes skocit do labaku ako samoplatca a dat si vziat hcg a uvidis