Čo ak sa potrat nepodaril?
Ahojte, chcela by som vas velmi pekne poprosit o radu . Uz naozaj neviem co mam robit .. Pred par dnami som bola na potrate, avsak bola som len na zaciatku 6tt. Doktorka mi povedala, ze je to este velmi skoro a moze sa stat , ze sa potrat nepodari . Na kontrolu mam ist na buduci tyzden, no bojim sa , ze je moznost , ze nejaky kusok z toho plodu vo mne zostal a na sone to nebude vidno . Kedze viem, ze su tu aj velmi skusene zeny, mohli by ste mi prosim poradit , co ak sa potrat nepodaril ? Alebo podaril , ale nie uplne? Alebo ja naozaj neviem ..
@marca12 keď vie, že môže otehotnieť tak nech jednoducho si zabezpečí ochranu a keď nevie si ju zabezpečiť, nech jednoducho nerozťahuje nohy 🙂 to je všetko. O akých okolnostiach hovoriš???????? aha, čiže rozťahovať nohy môže, na potraty kľudne chodiť môže....a to všetko len preto, že jej nedovoľujú okolnosti ho mať? Mysli reálne, nie ako dieťa.
Odpoveď sa nedozvieme keďže účet zrušila už :-/

@janinuska kontroluje....somarina...aj mňa kontrolovali a ako že ma museli čistiť o dva dni znova....asi tak....A sama som prišla znova z bolesťami do nemocnice