Čo ak sa potrat nepodaril?
Ahojte, chcela by som vas velmi pekne poprosit o radu . Uz naozaj neviem co mam robit .. Pred par dnami som bola na potrate, avsak bola som len na zaciatku 6tt. Doktorka mi povedala, ze je to este velmi skoro a moze sa stat , ze sa potrat nepodari . Na kontrolu mam ist na buduci tyzden, no bojim sa , ze je moznost , ze nejaky kusok z toho plodu vo mne zostal a na sone to nebude vidno . Kedze viem, ze su tu aj velmi skusene zeny, mohli by ste mi prosim poradit , co ak sa potrat nepodaril ? Alebo podaril , ale nie uplne? Alebo ja naozaj neviem ..
@marca12 keď vie, že môže otehotnieť tak nech jednoducho si zabezpečí ochranu a keď nevie si ju zabezpečiť, nech jednoducho nerozťahuje nohy 🙂 to je všetko. O akých okolnostiach hovoriš???????? aha, čiže rozťahovať nohy môže, na potraty kľudne chodiť môže....a to všetko len preto, že jej nedovoľujú okolnosti ho mať? Mysli reálne, nie ako dieťa.

@janinuska kontroluje....somarina...aj mňa kontrolovali a ako že ma museli čistiť o dva dni znova....asi tak....A sama som prišla znova z bolesťami do nemocnice