icon

Čo ak sa potrat nepodaril?

tralala0123
15. máj 2020

Ahojte, chcela by som vas velmi pekne poprosit o radu . Uz naozaj neviem co mam robit .. Pred par dnami som bola na potrate, avsak bola som len na zaciatku 6tt. Doktorka mi povedala, ze je to este velmi skoro a moze sa stat , ze sa potrat nepodari . Na kontrolu mam ist na buduci tyzden, no bojim sa , ze je moznost , ze nejaky kusok z toho plodu vo mne zostal a na sone to nebude vidno . Kedze viem, ze su tu aj velmi skusene zeny, mohli by ste mi prosim poradit , co ak sa potrat nepodaril ? Alebo podaril , ale nie uplne? Alebo ja naozaj neviem ..

Strana
z2
bboossoorka
17. máj 2020

@janinuska kontroluje....somarina...aj mňa kontrolovali a ako že ma museli čistiť o dva dni znova....asi tak....A sama som prišla znova z bolesťami do nemocnice

marca12
17. máj 2020

@jaass nesud,ked nevies okolnosti! Akym pravom sudis. Ja tuzim po detoch a nie je nam dopriate,ale nebudem odsudzovat tie,ktorych okolnosti dohnali ist na potrat. Vsetko je tak ako ma byt a vsetko sa pre nieco deje.

jaass
17. máj 2020

@marca12 keď vie, že môže otehotnieť tak nech jednoducho si zabezpečí ochranu a keď nevie si ju zabezpečiť, nech jednoducho nerozťahuje nohy 🙂 to je všetko. O akých okolnostiach hovoriš???????? aha, čiže rozťahovať nohy môže, na potraty kľudne chodiť môže....a to všetko len preto, že jej nedovoľujú okolnosti ho mať? Mysli reálne, nie ako dieťa.

janulik2008
17. máj 2020

Odpoveď sa nedozvieme keďže účet zrušila už :-/

marca12
17. máj 2020

@jaass tebe co dnes chlap nedal? Aj ochrana zlyha darmo sa tu pucis. Stale lepsie ako nechcene dieta,ktore sa bude ptretlkat zivotom s matkou,ktora ho nechcela. A snad sa poucila,ze si ma davat lepsi pozor

jaass
17. máj 2020

@marca12 Vyprosim si tvoje spravanie, či mi chlap nedal 🙂 neboj sa, ja sa mám pri mojom mužovi veľmi dobre, nemusím nič robiť a on sa o mňa stará úžasne 🙂 každá by chcela takého neboj sa 🙂

Strana
z2