Čo hovoríte na môj tehotenský test?
ahojte chcela by som sa spytat ci je pozit alebo negat alebo duch na nom

@dijka143 že je cely zlý s tým ružovým vyliatym okolo alebo čo to je 🤷🏼♀️
Že je zateceny, skús urobiť iny
@kvetinkaaknitevk on bol taky ruzovy aj pred tym aj vcera ked som robila tak ukazalo ciarovku
@jjanulienka vies co aj vcera som mala tento od tej znacky a tiez to ukazalo takto
Neplatny test takto, neponaraj to tak dlho.
@anjelicek26 ale ja som ho neponarala
@dijka143 tak neviem, co si s nim robila, kazdopadne to ruzove zatecene tam byt nema, takto je to neplatny test.
@anjelicek26 vies co vcera som si robila iny a toez tam boli dve ciarky takze neviem netusim ako sa tam zobrali ale vcera som mala ten lekaren plus test a tiez mi to takto zruzovelo
Beries nejake lieky, ze to moze byt s toho? V zivote som toto nevidela a ak pises, ze rozne testy ti to spravili.
Mne to pride ako keby si ho ruzovym zvyraznovacom zacmarala. Ved takto sa testy "nevyfarbuju" ked ich namocis.
Véd ty so tu už veľakrát písala, nechápem čo to stále riesis. Ideš si iba svoje. Chod lekárovi a hotovo. Načo to tu takto riešiť toľko krát zbytočne.
@anjelicek26 nie neberiem ziadne ale uz viac testov mi to takto urobilo
Toto mi príde, akoby si fakt vymalovala ten test. Pochybujem, že všetky testy ti takto sa, samé zafarbili na ružovo to by fakt bola obrovská náhoda, že práve ty kúpiš všetky pokazené značky testov.
Každopádne takýto test nemá nijakú hodnotu. Kúp si digitálny, ten nefarbi nijako, bud tam bude plus, alebo mínus
@dijka143 🤣🤣🤣 a to čo sa mu stalo? Všetky testy ako si mala takéto ružové???🤣🤣🤣 No ak hej tak daj foto aj ostatných teda ružovo zafarbených🙈 a toto ako je čo tam voda vyliata???🤣🤣🤣
@christinka1 ja sa tym zenam obcas fakt cudujem, ze co s takych vymyslaciek vlastne maju 🙈
@anjelicek26 staci pozriet ostatne diskusie, pani bude "jednoduchsia"... Muz nechce s nou dalsie dieta, ona schvalne flaka antikoncepciu a dufa, ze otehotnie... Tento pokrelseny test uz tromfol aj krivo dokreslenu ciarku na teste, ktorou presviedcala davnejsie ista viki, ze je tehotna.
pozri, jednoduchsie, kupit iny a spravit ten, lebo fakt to vyzera tak vselijako, mozno sa len chybne spravil alebo co, to sa tiez stava. a budes mat pokoj na srdci aspon.
Asi to bude dievcatko🤣🤣✌️🤭
@anjelicek26 minule sa pytala, aka je sanca otehotniet, ked ma antikoncepcny kruzok doma v supliku 🙈