Čo hovoríte na moje testy?
Zdravím Vás..na začiatok ozrejmím, že ja sama toto nemám rada a smejem sa z toho ale mne to hlava nechce zobrať tak sa opýtam aj tu..s manželom sme sa rozhodli ze budeme mať teda nechránený styk a ze keď sa podarí, tak budeme mať babo. Máme dcéru, ma 2,5 tak je to pre nás ideálny rozdiel..celý máj a jún sme teda boli bez ochrany, ale ja nedávam pravidelný cyklus a teda väčšinou až okolo 50 dni, takže ovulaciu ťažko trafiť, aj keď viem kedy ju mám fyzicky, nesledujem to krvopotne ale tak poznám to na sebe. A teda na víkend sme šli s kamošmi na chatu-oslavovali sme moje narodeniny a jeho meniny..ešte v piatok som si urobila test, netuším čo ma k tomu viedlo, ale mala som doma, tak ze skúsim ci náhodou aby som nepila keď tak 😀 no a bol silno negatívny, tak som to ďalej neriešila..Dnes po víkende zas mi to nedalo a ráno som urobila..najprv sa javilo že nic, až keď som pozrela neskôr tak sa mi zazdalo niečo, no skôr duch..tak mi to nedalo a odbehla som z práce do lekárne a hneď som aj urobila..a zas duch..stretli ste sa stym niektorá? Môžu byt falošne pozitívne obe? Ak je to pravda, tak sa neskutočne teším, ale aj bojím, predtým som mala 2x MA a pri malej som bola sledovaná na hemat. Aj si pichala clexane tak mám trochu strach..prikladám aj foto testov..
Neodsudzuje prosím, fakt mi to hlava neberie že to moze byt pravda!! Ďakujem 😇

Ten druhý je jasná ciarka
@diasc podľa mňa úplne pozitívne, rýchlo riešiť hematologiu..držím palce
Sice som neprecitala tu slohovu pracu,ktora ma bohuzial prestala bavit v polovici,ale testy su pozitivne

Podľa mňa si tehotná, držím palce.