icon

Čo hovoríte na tento tehotenský test?

aniko2
28. feb 2021

Ahojte baby, neviem či aj vy vidíte tu druhú čiarku alebo si už len ja namýšľam. No ak ju vidíte, chcem sa spýtať, je to podľa vás len druhá čiarka ktorá je tam a mala by sa viac zafarbiť v prípade tehotenstva, alebo môže to byť už pozitívny test spravený dosť skoro?

Čo hovoríte na tento tehotenský test?
aniko2
autor
2. mar 2021

Ja som si dnes robila ale nebudem ani fotiť lebo nie je čo. Takže buď bol len chybný test alebo kanálik😊 Skúsim ešte v nedeľu a ak nič tak v pondelok zavolám k doktorke 😊

megy1112
2. mar 2021

@aniko2 držím palce , môj ranny dopadol takto, tak uvidíme ako sa to bude vyvíjať 🥰

christinka1
2. mar 2021

@megy1112 super 👍 to vyzerá už lepšie 😉 skús ešte o 2 dni ďalší

christinka1
2. mar 2021

@megy1112 môj vyzeral 1 deň pred MS takto 😊

hanka555
Autor odpoveď zmazal
aniko2
autor
3. mar 2021

@hanka555 Ahoj, podľa toho kedy si ho robila(dpo). Ak skoro tak podľa mňa to môže byť slabá druhá čiarka

hanka555
3. mar 2021

@aniko2 netusim kedy bola ovulka ...mavam 27dnove cykle, dnes som 31dc

megy1112
5. mar 2021

Dievčatá tak predsa tam bol duch 😊

christinka1
5. mar 2021

@megy1112 gratulujem ☺️

mirxa
6. mar 2021

Ahojte baby vidíte tam nejakú druhu čiarku ? Ci len ja si namyslam ? 🤔😫

hanka555
6. mar 2021

@mirxa akoze nieco sa tam crta, ale vyzera to ako premocene miesto

christinka1
6. mar 2021

@mirxa ja tam nevidím druhú 🧐

lulinkw
Autor odpoveď zmazal
lulinkw
12. mar 2021

Ahojte baby čo myslíte som tehotná či sa mi to len tak vidi 🙈

hanka555
12. mar 2021

@lulinkw preco si ten test hentak "zlomila" ?..

lulinkw
12. mar 2021

@hanka555 lebo som to testovala večer vyska jedna čiarka tak som zahodila do kosa a ráno pozerám niečo iné vidím tak neviem no preto sa pýtam 😞

hanka555
12. mar 2021

@lulinkw pocuj, zaprve je ta fotka v zlej kvalite a nezaostrena cize naozaj nic nie je vidno..a za druhe test sa ma odcitat do 5min max,potom uz sa vysledok moze skreslit..a za tretie, urob si test znovu 🙂🙂

lulinkw
12. mar 2021

@hanka555 niečo mám z mb foti mi niejako blbo. Ale máš pravdu skúsim si spraviť test ešte jeden .lebo už mi harasi s toho ale veľmi by som chcela mať bábo asi ako každá 🤞🙏

hanka555
12. mar 2021

@lulinkw och to je katastrofalna fotka😅mobil ti foti dobre, lenze ty zaostrujes na podlahu a nie na test...musis 2x klepnut po obrazovke aby zaostril

lulinkw
12. mar 2021

@hanka555 hra sa somnou mb 🤣 ale dik za odpoveďe😊

lulinkw
12. mar 2021

@hanka555 do tretíci našla som aj tuto foto a to bola upravená hneď po 5minútach čo myslíš hanka? Je niečo vidno abo stále nic 🙈

hanka555
12. mar 2021

@lulinkw vies co za mna nie..nevidim poriadnu druhu ciarku..je tam len akesi tmave miesto neviem co to je...fakt skus zajtra novy test

sense
12. mar 2021

@lulinkw žiaľ nič... Koľko ti mešká?

lulinkw
12. mar 2021

@sense 9dni mi to mešká

lulinkw
12. mar 2021

@hanka555 no však preto som taká neista. Zajtra si kúpim radšej digitálny budem aspoň vedieť na čom som 🤞

sense
12. mar 2021

@lulinkw tak skus ráno iný test pripadne digi

martinaju
12. mar 2021

@lulinkw za mna je tam ten test len prelomeny a preto sa zdá, že tam niečo je 🤷🏽‍♀️Jednoznačne výsledok pozerať do 5 min od urobenia testu. A keď meška 9 dní už by mala byť čiarka tmavšia a teda aj hneď by ju malo byť vidieť a nie na druhý deň. Môže sa stať, že si mala posunutú ovulácie tak skús ešte jeden test ale tento by som absolutne neriešila keďže je ešte aj prelomený na tom mieste kde by mala byť čiarka

martinaju
12. mar 2021

@lulinkw určite sprav digitálny, nebudeš hľadať duchov a už sa viac krát stalo, že digi bol pozitívny a papierikove bud duch alebo nič. Držím palce nech to vyjde podľa želania.

lulinkw
12. mar 2021

@martinaju ďakujem si milá,skúsim to zajtra dám ti vedieť ako to dopadlo 😊

lulinkw
12. mar 2021

@martinaju tak som Bola netrpezliva a som si urobila opäť test a teraz vyšiel jasné. Opäť negatívne 🙈😞