Čo hovoríte na tento tehotenský test?
Ahojte baby, neviem či aj vy vidíte tu druhú čiarku alebo si už len ja namýšľam. No ak ju vidíte, chcem sa spýtať, je to podľa vás len druhá čiarka ktorá je tam a mala by sa viac zafarbiť v prípade tehotenstva, alebo môže to byť už pozitívny test spravený dosť skoro?

@radicova12345 ráno čakám foto 😊 a tie sú spoľahlivé 😉
@christinka1 určite. Pošlem.. A mam. Otázku. Koľko si to držala v moci. Stačí. 3 minúty.??
@radicova12345 3 minúty je veľa 🙈 budeš mať k tomu návod, kľud 😉
@christinka1 ďakujem takze 20 sekund stačí. Tak 1 len nie
@christinka1 len minúta 1
@radicova12345 Ty ale nemas ducha, mas krasnu druhu ciarku 🙂
@radicova12345 iba 20 sekúnd, žiadna minúta... Minúta má 60 sekúnd... Ponoríš a budeš počítať do 20 alebo pustíš stopky a vytiahneš😉
@christinka1 a ha ďakujem krásne. Rozumiem. ❤️❤️❤️❤️❤️
@elenita myslíš. No neviem.. Neviem tieto testy klamu.. Uvidíme ráno.
@radicova12345 v pohode,nemáš začo 😊
@christinka1 ďakujem ešte raz
😍😍😍😍😍😍😍
@christinka1 ahoj prikladám foto
@elenita ahoj prikladám foto
@radicova12345 tak to som prekvapena, mne sa to videlo ako pekna druha ciarka
@elenita vidíš to. Mama test duchuje
@radicova12345 to ma mrzí a tiež mi nejde do hlavy že by až hentak tie testy duchovali????
@christinka1 áno moja. Duchovali..
@radicova12345 keby je tam slabulinka druhá čiarka,ok... Ale veď na tvojom bola viditeľná... Nevadí výjde nabudúce
@christinka1 ale vet jasne
Ahojte z manželom sa snažíme vyše 2rokov o druhé bábo no zatiaľ ani stopy náznaku po tehu,mám za sebou 2x mikro potrat,chodím na gyn na KO vajíčok,budúci mesiac idem okolo 14.8 tak som zvedavá že aký bude ďalší postup. Mám nepravidelný cyklus toto je najhoršie pre mňa aspoň 😏boli sme z manželom na Orave ,užili si ju ale mala som tam bolesti v podbrušku ako pri ms, svrbenie bradaviek mám aj teraz a stále by som spala :/ jeden test som robila v nedeľu a druhý test som robila v pondelok,je tam aspoň náznak alebo nič ? V skutočnosti je tam mám to 2x potvrdené od manžela že ju tam vidí. Plánujem spraviť ešte jeden test aby som si porovnala.
@anazuz20 na tom druhom čosi vidím slabé ✊ skús o 2 dni znovu, či bude silnejšia 😉
@christinka1 a tu sú z dnešného rána testy
@anazuz20 fu tak tu sa snažím vidieť ale nevidím nič, možno ty naživo áno...
@christinka1 no aj na foto vidno no uvidíme skúsim spraviť o ďalšie dni a potom budeme múdrejší
@anazuz20 mne ten test čo si si robila z lekárne dr.max ukázal až v deň ms krásne čiarky... Počkaj ešte 2 dni,nesil to a uvidíš

@christinka1 ďakujem krásne. Ten mam prvý krát.. Tak uvidíme