Čo iné ste na sebe spozorovali týždeň po ovulácii a potvrdilo sa vám tehotenstvo?
Ahojte baby. Spozorovali ste na sebe nieco ine (nejake priznaky...), ked ste v danom cykle ostali tehotne este pred pozitivnym testom? Myslim tak tyzden alebo 8,9 dni po ovulacii? Ak ano, co to bolo? 😊 Prosim napiste, ze nic 😄
@viestta a kedy az?
@viestta aha; zaujimave. Dakujem.
Ja nic, len som v tomto case bola na akcii v robote,a som vypila par kaliskov Jacka, poviem,ze ble,nechutilo mi, co sa mi dovtedy nestalo😂😉
@mariejenka na to, ze nechutilo, par si ich dala teda😃
Co budem zahmlievať 😂😂 druhý som skúsila,ci aj ten bude čudný 😂...ale aj sme sa snažili o tehotenstvo,tak som si dala ozaj len dva,za cely cas akcie...predsa mam rozum👍 prvé ozajstné priznaky prisli okoo 3-4 týždna.
Ja som mala neskutocne tocaky hlavy asi tri dni. To sa mi predtym ani potom uz nestalo. Takze to pripisujem tomu 😄
Citila som tu strasnu unavu, ktora ma sprvadzala v celom prvom trimestri
Prve tehotenstvo som zistila na 31 den cyklu. A to som mala už asi tyzden straaasne vela priznakov. Prve bolo napuchnuté brucho, no myslela som že pms. Druhé boli fest bolestivé prsia na bežeckom páse, nedalo sa to vydržať, išla som domov z posilky. Potom ma jedno ráno naplo z kávy. A posledné, po čom som si robila test, bolo, že som jedla Čínu a v polke jedla mi začala smrdieť.
Druhé tehotenstvo som mala mala 6 dní po ovulácii implantacne krvácanie, ale priznaky skoro žiadne
Nic, úplne nic, potom mi meškal menzes, zo tri dni, urobila som si test, a bolo.
Ahoj, ja som mala 4 dni po ovulácii občas pobolievanie podbruška, niekedy aj také silnejšie, tušila som, že niečo je inak, dúfala som, že sa podarilo, ale na druhej strane som sa bála, že si to nahováram, na 8.a 9.deň po ovulácii som veľmi jemne ružovo špinila, častejšie som začala chodiť na malú, prsia ma začali pobolievať, na 10.deň som som mala trochu krvavého výtoku a myslela som si, že už sa spúšťa menzes, rozplakala som sa, že to nevyšlo😭. Na 11.deň nič, žiadne špinenie ani výtok a tehotenský test bol pozitívny. Niekomu to môže prísť neuveriteľne, aj ja som do istej miery bola v tom, že si všetko nahováram🤷♀️, ale telo nesklamalo a test to potvrdil. Veľa šťastia prajem 🍀nech sa zadarí aj tebe.
8 deň po ovulacii som cítila pichanie vo vajecniku, predpokladám uhniezdenie…10 deň som mala slabého ducha na teste…podľa mna nič iné pred pozitívnym testom citit nemôžeš.. keďže na tehotenské priznaky musíš mat HCG v tele a ak ho máš tak aj test je pozitívny
Nuz 4 dni pred MS sme mali taku zurku ze dovidenia a na druhy den mi bolo dost blbo, ale tak inac ako po opici, zaha ma hrozne palilaco mna nikdy nepalila...nuz tak zo srandy, reku si urobim test a bola tam ciarka a z tej ciarky mam skoro uz 2 rocnu zdravu princeznu 🙂 No skoro ma prekotilo po 2 rokoch neuspesneho snazenia 😊
Nic. Pri oboch tehotenstvach. Priznaky som mala vtedy, ked som tehotna nebola 😃 pri prvom tehotenstvwle ma jedine pred ocakavanou ms boleli prsia. Teraz vobec nic. Vlastne kvoli tomu som si robila test - nemala som ziadne PMS. Zle mi zacalo byvat az okolo 7tt