Čo je s týmto testom?
Vyzerá to ako keby sa tam tlačila ta farba a mala sa urobiť druhá čiarka, ale neurobila.

@malia18 nič sa nedeje, len príde divný
@atomiclena ja som taký mala tiež raz a mala som to rozpite farbivo v mieste čiarky v kútiku duše som sa už tešila no potom prišlo sklamanie tiež by som sa potešila 😕
@malia18 v pohode doma mám ešte šesť testov na skúšanie 🤣
No už tu mam príspevok ale predsa mi to nedá, sex sme mali 21 a 23. Ovulácia niekedy medzi týmito dvoma datumami
Test je zlý, nemá nijakú výpovednú váhu
Ak styk bol 21-23,podla mňa skoro testujes.Aj keď možno si tehotná, ešte ti nič nemusí ukázať. A tento už vôbec nie.okrem toho, ta farba nie je ani na mieste, kde by mali byť čiarky.
Takže počkaj kým menzes meškať bude a potom testy.
@jaskolka ďakujem, máš absolútnu pravdu, je to len moja nedockavost ako zla vlastnosť.
My sme sa len tak dlho snažíme o bábätko, že toto by robila asi každá žena, som z toho na prášky, frustrovana, pri každej menstruacii plačem, že to zas nevyšlo. Aši preto ta strašne chcenie všetko hneď vedieť a neschopnosť vydržať a pockat. Psychicky ma to snaženie vyčerpáva, už sme si s tým dali aj pauzu na chvíľu lenže na mňa to aj tak ťažko vplýva. Riešime hormonálny profil, spermiogram, atď...
@atomiclena v podobnom kolotoči sa nachádzam tiež spermiogram už síce máme absolvovaný ale keď som bola u gynekológa že sa už rok snažíme a nič a že chcem nejaké vyšetrenia tak mi povedal že majú nejaké postupy a najskôr mi musí odporučiť nejaké vitamíny a potom keď nejakých pár mesiacov sa nebude dariť že mám prísť znova a bohužiaľ ani tie vitamíny nepomohli takže vidím to tak že o mesiac sa budem musieť prihlásiť o kontrolu. Argumentuje tým že šak sme ešte mladí ale človek keď chce tak chce a očividne ak tam nejaký problém je tak to treba riešiť alebo aspoň o tom vedieť do budúcna. Keby nemali lekári zmluvy s poisťovňami tak by to bolo úplne inak. Bohužiaľ potrebujú na som trocha skasnut človeka. Inak už dávno by začali riešiť vyšetrenia a nie nejaké hlúpe vitamíny keď rok človek jednoducho nedokáže otehotnieť. Lenže oni majú nejaké postupy ktoré im diktuje zdravotná poisťovňa čo je choré aby do zdravotného stavu alebo teda do zdravotných postupov zasahoval nejaký kancelársky kravaťák a nerozhodoval o Tom doktor ktorý danú konkrétnu ženu vyšetruje...a takto ryzuju na zúfalých ľuďoch čo by skúsili aj nemožné držím ti palce

@atomiclena to by sa objavilo podľa mňa v mieste čiarky toto vyzerá len na rozpitý test možno si ho viacej namočila alebo je zlý ale skôr vidím že je negatívny je mi ľúto...držím palce raz to vyjde