icon

Čo myslíte?

petraj122456
17. okt 2022

Že by už konečne?

Čo myslíte?
petraj122456
autor
17. okt 2022

Viem, že pepino duchuju bojím sa ísť kúpiť si iný 🥲🤣 ale nič iné mi nezostáva

stellarstar
17. okt 2022

@petraj122456 tak keď že vraj duchujú tak načo kupuješ? Kúp si riadnu značku a hotovo

annadan
17. okt 2022

jednoznačne by som vyskúšala iný, týmto sa veľmi veriť nedá, už to tu bolo asi x-krát spomenuté.

jaskolka
17. okt 2022

Tomu by som neverila, vlastne am vidím len niečo rozpite a jednu čiarku. Kúp iný test

cukricek4
17. okt 2022

rovno kupuj novy 😅

beata_k
17. okt 2022

Je rozpity a teda nepresny.

kitycat
17. okt 2022

Vies co... Nekupuj dalsie, ver tomuto rozmocenemu podivnemu testu a rovno volaj mame, ze si v tom. Potom bez objednania naklusaj do cakarne na gyndu, predbehni vsetky s tymzo testom hrdo vystavenym.

Kym budes v cakarni objednaj vybavicku, meno uz mas? Este si kup ten test na pohlavir ench to mas komplet.

Zeny, ja chapem, ze niektore tuzite... Ale toto snad nemoze dospela zena, buduca matka vypustat do sveta 😌

danalop
17. okt 2022

Asi ti tu nikto neporadí nič iné ako to, že máš vyskúšať úplne iný test :D Tieto sú fakt nespoľahlivé a klamlivé. Za mňa im vôbec netreba veriť.

mimi16
17. okt 2022

@kitycat načo je dobré takéto hovadiny vypisovať. Mne napríklad tento test VŽDY vyšiel spoľahlivo.

kitycat
17. okt 2022

@mimi16 pretoze sa tu uz par mesiacov sklonuje aky je nespolahlivy, videla som iba jeden jasne pozitivny Pepino a frajerka pise, ze VIE, ze je nespolahlivy, ale iny si skratka nekupi