icon

Čo myslíte?

weronikcka
4. nov 2022

Ahojte, vidite tam nieco? Som 11 dpo, robeny teraz vecer, ale presne pred 13dnami som si pichala Ovitrelle, tak mozno je to falosne. Ja tam nieco vidim, len neviem ci halucinacie nemam.

Čo myslíte?
paciko9
4. nov 2022

Rysuje sa tam pekna ciarka, ale mam pocit,ze dnes vsetky testy duchuju. Tak by som skusila este zopakovat😉drzim palce

weronikcka
autor
4. nov 2022

@paciko9 áno, máš pravdu zopakujem zajtra, v pondelok idem aj tak na krv, len som z toho rozrušená :D ďakujem 🙂

svetlonos
4. nov 2022

@weronikcka
Prvy x vidim 2 ciarky. Ved dy ked prde takato tema, nechapem preco sa tie byby pytaju, ked tam fakt nic nemaju okrem jednej jasnej ciarky.
Alebtebe drim palce 🙂 velmi. Mozes skusit aj clearblu test, ten urcuje aj tyzdne. Vsetko dobre ti prajem, nech mate to vytuzene babo coskoro 😀

beata_k
4. nov 2022

@weronikcka Nieco tam je 🍀🙂

ankare
4. nov 2022

@weronikcka je pozitívny 🙂

cedulka02
4. nov 2022

@weronikcka urcite opakovat, v tomto pripade su dve moznosti, bud zostatok ovitrelle alebo tehotenstvo, o dva dni budes vediet na com si, ak bude ciarka tak to uz ovitrelle nebude. Drzim palce🍀🍀

weronikcka
autor
5. nov 2022

dakujem za podporu dievcata, dnes je ta ciarka ale ze vyrazne silnejsia 🙂 tak uz len dufat ze vsetko dobre dopadne 🐧

cedulka02
5. nov 2022

@weronikcka gratulujeem ❤️