icon

Čo myslíte?

vikk_y
10. feb 2023
Čo myslíte?
mirkava
10. feb 2023

@vikk_y gratulujem... je to tam... držím palce 👍😉

divokykonik
10. feb 2023

@vikk_y pozitívny 🙂

vikk_y
autor
10. feb 2023

@mirkava mysliš? Plodné dni som mala hned po ms na 5 deň, potvrdili mi to ovulačne testy boli plné krasne silny 2 čiarky. Pretože už chceme bábo dlho. A teraz to je 13dní odtoho. Ms mam dostať za 2 týždne. Pred pár dnami mi prislo zle strasne v noci ma napinalo hnusny pocit a hnačky tak isto 2 dni. Nevedela som čo sa deje tak sa mi to nezdalo kupila som test a su dve.. len si nádej moc nerobim 😕

vikk_y
autor
10. feb 2023

@mirkava a menzes nepravidelný preto to mam asi všelijako tie plodne...

mirkava
10. feb 2023

@vikk_y no sú tam dve čiarky pekne viditeľné 👍😉

vikk_y
autor
10. feb 2023

@mirkava ano ešte sa mi stato dnes že som mala na wc mliečny biely vodnaty vytok to je ok že? Ešte je skoro si myslim sa tešit 😁

renuska33
10. feb 2023

Jasne pozit. Gratulujem

vikk_y
autor
10. feb 2023

@renuska33 ďakujem skusím spravit v pondelok ešte clearblue ten digi tak ten ukaže či naozaj😊

didip
10. feb 2023

@vikk_y ahoj, je pozitívny. Skus si o pár dni urobiť zasa a uvidíš či čiarka silnie. Ja mám tiež nepravidelný cyklus a ani som nevedela kedy mám ovuláciu a podarilo sa nám 🙂 držím palce

mirkava
10. feb 2023

@vikk_y no ja by som sa tešila, držím palce aby všetko išlo v poriadnu. Biely vytok je ok.

vikk_y
autor
10. feb 2023

@didip ja sa len bojim tešit lebo akoze zle mi bolo strašne aj to napínanie v noci z nicoho nic ale stale neviem tomu nejak verit😁 počkam na ten digi čo ako

vikk_y
autor
10. feb 2023

@mirkava ďakujem ti 😊

didip
10. feb 2023

@vikk_y ani ja som neverila pokial som nebola u doktorky. Teraz už len nech všetko dobre dopadne 🙂

vikk_y
autor
10. feb 2023

@didip a je ok že ma prsia nebolia? Len ma napinalo a hnacky a ten vytok plus sa z nicoho nic nadcha objavila a kašel to je cele.. ešte do ms 2 tyzdne no som zvedava ked spravim ten test..

didip
10. feb 2023

@vikk_y ani mna nejak veľmi neboleli, teraz mám len taký tlak keď si chytím bradavky. Každé tehotenstvo je iné, ja som najprv ani nevracala. Až od toho 7-8 som začala

terry658
10. feb 2023

@vikk_y gratulujem,vyzerá to nádejne. Tie hnačky u mňa boli do 10teho týždňa. Niekto vracia a niekto si to odse.ie🤣.

vikk_y
autor
10. feb 2023

@terry658 dakujem .. 🤣🤣 to ste dobre napisali😅

ysseba
10. feb 2023

@vikk_y Určite pozitívny. Toto nie je žiadny "duch" ako je tu zvykom, že niektoré fotia biele testy. Toto vyzerá veeeľmi nádejné a držím palce nech je všetko v poriadku 🙂

lenusa20
11. feb 2023

@vikk_y to bude tehotenstvo. Potom aj upozorni dr, že si mala skoro ovu, cca kedy a že tak ti aj 13dni od nej vyšiel pekne pozitívny test. Asi ti ináč bude vypočítavať TP.+ 12tt sono ti upresnia. Ja som mávala skôr ovu a tak som aj otehu a tak aj pozitivita bola včasná aj na sone skoro bolo vidno atď. Doktorka sa od toho teda naozaj odrážala. A sono v 12tt to tiež potvrdil. Mám to aj v tehu knižke poznačené. Držím prsty🍀

marion30
11. feb 2023

@vikk_y gratulujem 🎊

sonika696
12. feb 2023

Ahojte mne dnes vyšiel podobný

didip
12. feb 2023

@sonika696 Skus zopakovať ešte raz, mne tiež raz takto vyšiel a tehotná som nebola

martinab54
13. feb 2023

Dobrý deň chcem sa opýtať ms mi mešká 3 dni robila som si cleanblue test a vyšiel negatívny je tam nejaká šanca na babo ? Som rok po pôrode ešte by som nechcela tak skoro ďalšie 🥹

sonika696
13. feb 2023

@didip dnes robený o 14

didip
13. feb 2023

@sonika696 gratulujem ti teda a prajem veľa zdravia ❤️