Čo myslíte?
@vikk_y pozitívny 🙂
@mirkava mysliš? Plodné dni som mala hned po ms na 5 deň, potvrdili mi to ovulačne testy boli plné krasne silny 2 čiarky. Pretože už chceme bábo dlho. A teraz to je 13dní odtoho. Ms mam dostať za 2 týždne. Pred pár dnami mi prislo zle strasne v noci ma napinalo hnusny pocit a hnačky tak isto 2 dni. Nevedela som čo sa deje tak sa mi to nezdalo kupila som test a su dve.. len si nádej moc nerobim 😕
Jasne pozit. Gratulujem
@vikk_y to bude tehotenstvo. Potom aj upozorni dr, že si mala skoro ovu, cca kedy a že tak ti aj 13dni od nej vyšiel pekne pozitívny test. Asi ti ináč bude vypočítavať TP.+ 12tt sono ti upresnia. Ja som mávala skôr ovu a tak som aj otehu a tak aj pozitivita bola včasná aj na sone skoro bolo vidno atď. Doktorka sa od toho teda naozaj odrážala. A sono v 12tt to tiež potvrdil. Mám to aj v tehu knižke poznačené. Držím prsty🍀
Dobrý deň chcem sa opýtať ms mi mešká 3 dni robila som si cleanblue test a vyšiel negatívny je tam nejaká šanca na babo ? Som rok po pôrode ešte by som nechcela tak skoro ďalšie 🥹

@vikk_y gratulujem... je to tam... držím palce 👍😉