Čo myslite, sp tam dve paličky?
ahoj, su to sive kanaliky a robia to lacnejšie testy, stalo sa mi to parkrat. skus zajtra ešte iny test, ale pochybujem.
@sindy1830 ahoj,nechcem ťa sklamať,ale tiež si myslím,že je to len kanalik, ryha, ktora by sa v prípade tehu mala sfarbit do ruzova
vidim tam sice velmi slabulinku ciarocku ale mozno casom zosilnie. no este ti gratulovat radsej nebudem, aby som to nezakrikla. no drzim palceky!!
@lucka12399 Ano tyzden asy mam smolu Len slabe ciarky tam vidim skoro vobec nie su vidno a foto uz vobec
@barbican to tehotna nebudes .. po tyzdni by ti to pravdepodobne ukazalo a mamatest je spolahlivy.. mne ukazal hned ..
@barbican ja ozaj nic nevidim, po tyzdni meskania by si mala mať uz jasne viditelneho ducha aspon..
@barbican ty tam nemas ani ducha, po tyzdni meskania by mal byt vidno pekne.. nemozes tam hladat kanaliky a pod.... toto je duch este pred ms..
Keď som chcela byt velmi tehotna tak som tiez robila furt testy a vsade “videla” duchov.. len som ich videla len ja a nikto iny.. namyslala som si to .. ked tak skoc na gynekologiu neskor kvoli meskaniu...

Na druhom testiku vidím //😀 gratulujem... Skus ešte testik opakovať tak o 2 až 3 dni aby bola čiarka čím viac silnejšia 😀