Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Jeej ďakujem. Ešte si pojdem pre istotu kupiť jeden test, lebo neviem na koľko je to dôveryhodné z jedného testu usúdiť. Aké máte skúsenosti? Lebo nechcem sa tešiť zbytočne. Zatiaľ som to nikomu nepovedala, ani drahému.
@christin3 istota je guľomet, ale ja si myslím, že je to jednoznačné 😎 😀
@shelly0056 ja som takto bola minuli cyklus... mrcha dosla..... proste tento mesiac ti to nevyslo noooo :( vyde to nabuduce
@kretacyprus060192 aj slabá čiarka je čiarka 🙂 podľa všetkého si
@reva6 No sama som zvedava nemam ziadne priznaky ze by som mala dostat menzes len som nafuknuta a stasne unavena.Pockam do nedele a ked to nedostanem idem k dokimu.
@zuzanaa2010 no jasne, je to tam 🙂 nch len pekne silnie !
a nie je to priliš slabe?? neviem,akože v posldnych dnoch ma strašne picha v podbrušku a bolia prsia a som hrozne unavena,ale mam nepravidelny cyklus,tak neviem, dnes som to skusila a na oboch mi vyšlo hento istee
@simonkazga vdaka za odpoved, skusim si urobiť ešte zajtra alebo o par dni 🙂
@kretacyprus060192 jasne ze si 🙂 aj ja som take mala 😉
@zuzanaa2010 tak je to slabe, ale nejak to musi zacat 😉 ja som takto "slabo" zacinala styrikrat 🙂 skus o dva dni, mala by byt silnejsia 🙂
robila som ešte jeden, uplne inej značky a všetko a bol rovnaky.
Takže mam teraz počkat par dni a skusit zase??
@zuzanaa2010 ano skus tak o 2 dni, ale vyzera to pozitivne 🙂 drzim palxe 🙂
@kretacyprus060192 a kolky den si po ovu? 🙂
@zuzanaa2010 ja tam jasne vidím 2 čiarky 😀
@silvinuska6
to je dnes už 4 test a všetky maju rovnako takto čiarky ale toto je najvyraznejšie?nemože to byt len nejaka predzvest že mi pride menštuacia alebo tak?lebo tomu nemožem uverit 🙂
@zuzanaa2010 určite nie ja som nemala ani takú silnu čiarku a bola som v tom 😉 😀 gratulujem
@kretacyprus060192 to je jasneeee, gratulujem :D
takže mysliš že je to tam?
@zuzanaa2010 jasné že je nepochybuj už 😉 teš sa 😀 😀 😀
@kretacyprus060192 kolajnice do kosice...
@zuzanaa2010 🙂 ,gratulka k //
@zuzanaa2010 jasne, ze si tehu. podla tych testov jednoznacne 🙂 gratulujem
@shelly0056 a mas aj uplne vyschnuty? mozes ho dat? na toto cerstvom skor nic nevidno..

@christin3 kolajnice = tehu 😀 gratulujem