Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

@shelly0056 kolko ti uz meska?
@zvolsiinylogin pisala, ze styri dni 🙂
@bar12 Posledny menzes bol od 15.5. do 18.5. potom som si zacala hned robit ovulacne testy a na 13 dc tam boli dve silne ciarky vecer uz ale druha slabla a na druhy den uz ju bolo ledva vidiet. A AKE PRIZNAKY? Bolia ma prsia mam ich nafuknute a aj brusko.A uz asi 3 dni mi je stale niak divne na vracanie.
@zvolsiinylogin vyvolavacka bola aj minuly mesiac nechce sa mi tam stale lietat ked moj doktor je neschopny a neriesi to uz sa snazime rok a stale nic nemam poriadny menzes takze som strasne na to nahnevana.
@lubka1983 Problem z hormonmi?? Ja ti neviem lekar to neriesin po prehliadke povedat ze je vsetko ok inak nic nerobi aj ked som mu povedala ze nemam poriadny menzes a ze ho vzdy dostanem len po vyvolavacke.
@shelly0056 podla mojho dokiho ked su dva dni, tak je to o.k....ale menim ho...neuzivas hormonalne lieky?mohli by ti toto vsetko sposobovat, kratky menzes,pripadne vynechavanie....
Tisko gratulujem 🙂
@shelly0056 myslela som, na kolky den predosleho cyklu si dostala vyvolavacku? Ja by som od neho ziadala hormonalny profil (pokial nie si teda tehu) a ak by ta aj nadalej neriesil a zda sa mu normalne ti stale vyvolavacku pichat, srala by som na neho, mas pravo zmenit lekara.. Mne sa tiez uz viac krat pichala, ale bola som vtedy studentka a vzdy tomu predchadzal stres, takze pricinu som poznala...vacsinou vsak taketo cykly su aj bez ovulacie, co sa u teba povedat neda... Podla vsetkeho si ovulku mala! A nevolnosti k PMS velmi nepatria.. Prsia a brucho ano.. Minuly cYklus tiez bolo nevolno? Mozno by som este jeden test skusila vo stvrtok piatok a ak nic, tak k doktorovi a nech laskavo patra po pricine! Och nervy mam pri takomto pristupe..
@zvolsiinylogin Neuzivam absolutne nic nic mi nedal a od ineho lekara tiez nic neuzivam
@shelly0056 no co ako si na tom?
@bar12 Ahojky vyvolavacku mi pichal 7 dni pred tym nez som dostala ten menzes prvy den som to mala silne a potom jak keby utlo a koniec len spinenie ovu test mi ukazal ze mam ovulaciu 13 den vecer uz ciarka slabla a na druhy den uz ju bolo ledva vidiet podla toho som usudila ze bola ovulacia a teraz mi stale vychadza pozitivny a aj dnes tehu test som uz ale dnes nerobila.Mam nervy neviem na com som trva to uz takto rok na dietatko uz ani tak nemyslime povedali sme si ze tomu nechame volny priebeh a aj tak sa nedari tak ja uz neviem som uz na nervy ☹
@lubka1983 Neviem test som si dnes nerobila iba ovulacny a stale je pozitivny hned jak ho ponorim sa objavia dve ciarky. Som unavena je mi divne.Prsa mam strasne citlive uz len na dotyk.
@1mojedievcatko z coho si zmätena ??jasne ze je pozitivnyyyyyyyyy 🙂
@shelly0056 a nemas doma tu test?
@lubka1983 Aky myslis??? tehotensky??
@shelly0056 ano
@lubka1983 Ano mam este jeden ten Dr.Max
@shelly0056 ja neviem neskusis???alebo az zajtra??ja by som nevydrzala
@lubka1983 Hehe premaham sa neviem co urobit 😀
@shelly0056 no takze a kolko dnove mas cykly???
@lubka1983 No tazko povedat ked mi to kazdy mesiac meska a aked to meska dva tyzdne letim k dokimu a potom cakam co to dostanem lebo bez inekcie by som asi menzes ani nedostala
@shelly0056 tak potom ja by som skusila posledny tehu test co mas doma ked sa tak divne citis,ale kedze ti vzdy meskavaju a chodis na injekcia aby dosla tak ten ovu test ti to ovplivnuje ta injekcia,niekde som to citala ze to moze byt tym,tusim,mozem sa mylit...lebo su to vlastne hormonyco ti vyvolaju ms a bude to tym..
@lubka1983 No ja ti neviem asi ho idem skusit a je ale to uz je posledny test co robim pokial to nepride do piatka tak volam lekarovi a neodidem odtial pokial so mnou nebude nieco robit
@shelly0056 povie ti ze niesi tehu ked urobi sono..pichne ti vyv.,a ty zase budes mat pozitivne ovu testy...hovorim bude to z toho....ale skus som zvadava
@lubka1983 Tak a potom mu uz poviem nech ide niekam to sa uz takto ale neda
@shelly0056 tak chod skusit

@shelly0056 to je na porazenie s tymi testami.......radsej k dokimu, bud tam nieco bude alebo vyvolavacka....ja to inac nevidim.... 😠