Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

@katkasofi ahoj, ako si počítaš DPO? Ja som mala napr. 3 dni pozitívny ovu test, tak teraz neviem, odkedy si mám počítať, aj keď už posledný deň pozitívneho testu som cítila bolesť v podbrušku. Testy boli prvý deň rovnako silné, druhý bola testovacia silnejšia ako kontrolná a tretí boli zase rovnaké.Dík
@janaochi dakujem , ze sa pytas 🙂 mame sa fajn, zatial vsetko v poriadku uz zacinam 11 tt, tak snad to pojde uz len a len vyssie 🙂 24 idem na poradnu tak sa dozviem este mozno aj nieco ine 🙂 inac sa nam dari, citim sa dobre. Tebe samozrejme drzim palusky moja, aj som na tebda dnes myslela, ze co nove. Tak potom daj info ako testiky 🙂
@katkasofi no my sme teraz 4x skúšali, tak uvidím, ale nemám žiadne príznaky, akurát kríže občas ako na ms lámu. Ale po minulé mesiace som bola presvedčená, že to vyšlo, príznakov bolo do bludu 😀 a nič, takže to môže byť aj ticho pred búrkou. Uvidíme, vo štvrtok chcem skúsiť test, keď dovtedy vydržím, ale keď si kúpim dnes, tak asi nevydržím. Ja som len 21DC, ale ja mám krátke cykly a ovu podľa teba, že keď bol najsilnejší ovu test, tak bola 8. 6. to bol 12DC, takže dnes som asi fakt 9DPO.
@sharlly ale to nezávisí od toho, kedy máš mať ms, ale od toho, kedy si mala ovu. Ja mám dostať ms o týždeň .Mám 27 dňové cykly, ale ovu som mala už na 12DC, čiže ja dokedy budem mať dostať ms, budem už 16DPO. Niekto, kto má neskôr ovu, môže byť kľudne 10DPO v deň ms a to ešte nemusí test nič ukázať, mne stále ukázalo už pár dní pred ms, keď som bola tehu. A ty si na tom ako?

@petra2226 kúp si digitálny mne ukazal týždeň pred MS.je síce drahší,ale už si kúpla tolko testov že investovala by som raz a poriadne a budeš vedieť na čom si