icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
babulka15
17. jún 2014

@petra2226 kúp si digitálny mne ukazal týždeň pred MS.je síce drahší,ale už si kúpla tolko testov že investovala by som raz a poriadne a budeš vedieť na čom si

melanka21
17. jún 2014

@lulape vidiet ju pekne 🙂 tak uz len tisko pogratulujem a hlavne sa setri 🙂

babulka15
17. jún 2014

@petra2226 ale už by som sa nebála mas tam tu čiarku neboj 😉

melanka21
17. jún 2014

@katkasofi co to nevidiiiim 🙂 tak aj ty 🙂 jeeeejo tak to ti gratulujem ciarocky su kraaasne 🙂

katkasofi
17. jún 2014

@melanka21 no iný šok včera moja....skoro ma švihlo...ms ma prist vo stvrtok...len horšie je že som bola na rtg minuly týždeň....

melanka21
17. jún 2014

@katkasofi a myslis, ze je to ono alebo len nejaky skok hormonov??? iny sok veru :D planovane?

sharlly
17. jún 2014

Baby vidite tam nieco? je to asi 10 dpo

katkasofi
17. jún 2014

@melanka21 no necakala som to lebo malého sme "zarábali" rok a pol a nakoniec sa nam to podarilo s clostíkom až... no tak neviem....myslis ze by to bol len nejaký výkyv hormonálny? neviem neviem, to by test len tak nebol pozit, či???

melanka21
17. jún 2014

@katkasofi Uz som sa stretla s tolkymi pozitivnymi testami a zena tehotna nebola, ale tak pevne dufam a verim, ze vam to vyyyslo 🙂 budem drzat palusky moja 🙂

sunday1
17. jún 2014

@sharlly Niečo tam je, ale zatiaľ ťažko povedať, či je to tá čiarka, na ktorú čakáš, alebo tam len presvitá farbivo. Musíš testovať znova, skús o 2 dni 😉

sharlly
17. jún 2014

@sunday1 len kto dovtedy vydrzi 😀

katkasofi
17. jún 2014

@melanka21 díky moja. mas niekde foto s testami ako ti silneli? lebo mne sa zda ze nezosilnel od vcera. a clearblue ukazuje + 1-2tt

melanka21
17. jún 2014

@katkasofi ja som vcetko pomazala, ale cosi mam v albumoch myslim :D ved sa pozri 🙂 ale kedzze ti digi ukazuje tak je to viac nez iste 🙂 skoc si na krvicku 🙂

janaochi
17. jún 2014

@katkasofi ahoj, ako si počítaš DPO? Ja som mala napr. 3 dni pozitívny ovu test, tak teraz neviem, odkedy si mám počítať, aj keď už posledný deň pozitívneho testu som cítila bolesť v podbrušku. Testy boli prvý deň rovnako silné, druhý bola testovacia silnejšia ako kontrolná a tretí boli zase rovnaké.Dík

janaochi
17. jún 2014

@katkasofi Inak , gratulujem. 😉

janaochi
17. jún 2014

@melanka21 ty ako dievča pokračuješ? Ja som asi 9DPO, čaká ma testovanie, ak keď neverím, že dačo, lebo nič necítim, akurát kríže občas ako na ms.

katkasofi
17. jún 2014

@melanka21 skocim, len vo stvrtok bude termin ms tak nechcem ist skorej. album som uz kukala vcera tvoj, hned prvá si ma napadla, len tusim si mala toho viac nafoteného.... 😉

janaochi
17. jún 2014

@katkasofi ako skoro ti ukázalo také pekné čiarky. 😉 😉

katkasofi
17. jún 2014

@janaochi tak ovulacia bola v ten den ked bola testovacia silnejsia ako kontrolná 😉 dufam ze ste vtedy snazilkovali 🙂

katkasofi
17. jún 2014

@janaochi 10 DPO... som bola šoknutá mierne povedané. lebo pri prvej som mala takýto test až v den očakávanej ms. a teraz som mala v pondelok a vo štvrtok mam ms....
a ty si ako na tom?

melanka21
17. jún 2014

@janaochi dakujem , ze sa pytas 🙂 mame sa fajn, zatial vsetko v poriadku uz zacinam 11 tt, tak snad to pojde uz len a len vyssie 🙂 24 idem na poradnu tak sa dozviem este mozno aj nieco ine 🙂 inac sa nam dari, citim sa dobre. Tebe samozrejme drzim palusky moja, aj som na tebda dnes myslela, ze co nove. Tak potom daj info ako testiky 🙂

melanka21
17. jún 2014

@katkasofi mala som viac len som pomazala lebo som nechcela este nic predbiehat a teraz ich neviem najst :D

janaochi
17. jún 2014

@katkasofi no my sme teraz 4x skúšali, tak uvidím, ale nemám žiadne príznaky, akurát kríže občas ako na ms lámu. Ale po minulé mesiace som bola presvedčená, že to vyšlo, príznakov bolo do bludu 😀 a nič, takže to môže byť aj ticho pred búrkou. Uvidíme, vo štvrtok chcem skúsiť test, keď dovtedy vydržím, ale keď si kúpim dnes, tak asi nevydržím. Ja som len 21DC, ale ja mám krátke cykly a ovu podľa teba, že keď bol najsilnejší ovu test, tak bola 8. 6. to bol 12DC, takže dnes som asi fakt 9DPO.

janaochi
17. jún 2014

@melanka21 dám info potom. No som rada, že všetko je ako má byť, snáď aj u mňa to už tak bude, už by sa patrilo. 😉

janaochi
17. jún 2014

@katkasofi ty si mala nejaké príznaky?

katkasofi
17. jún 2014

@melanka21 a pamatas si ci silneli kazdy den? alebo skorej obden....??

sharlly
17. jún 2014

@janaochi a kedy mas mat ms? lebo ja neviem ci som 10dpo alebo 9dpo..ms ma prist v sobotu

katkasofi
17. jún 2014

@janaochi tak sprav test zajtra...uz by to mohlo byt viditelne...

janaochi
17. jún 2014

@sharlly ale to nezávisí od toho, kedy máš mať ms, ale od toho, kedy si mala ovu. Ja mám dostať ms o týždeň .Mám 27 dňové cykly, ale ovu som mala už na 12DC, čiže ja dokedy budem mať dostať ms, budem už 16DPO. Niekto, kto má neskôr ovu, môže byť kľudne 10DPO v deň ms a to ešte nemusí test nič ukázať, mne stále ukázalo už pár dní pred ms, keď som bola tehu. A ty si na tom ako?

janaochi
17. jún 2014

@katkasofi dobre, skúsim zajtra, naposledy mi ukázalo tehu 5 dní pred ms, takého slabunkého ducha, zajtra budem 6 dní pred ms, to ešte mne asi nič neukáže, ale tak čert ho ber, testnem. 😀