Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

@katkasofi ano...je to silnejsie...kolko timeska?
@katkasofi samozrejme🙂 Blahozelaaaam🙂)) toto je jasne tehuuuuuu
@2213 nieco sa mi tam tiez mari.....skus este testovat...
@zvolsiinylogin nemešká ešte. Zajtra majú prísť....
@zvolsiinylogin za 5 dni...mam prsia citlive ,ale to mozno je priznak mrchy ☹ ,,uz som sa vela krat sklamala tak ani neverim ,ze to bude tehu,,,,
@kristinka28 kasli na to, venuj sa niecomu, co ta bavi, a uvidis,ci sa dostavi......ked nie, testuj....ja som teraz posielala avon abjednavku, boze, kupovala by som iba kozmetiku, uz sa tesim, kedy to vsetko na seba nacapem....
@janaochi neviem.. Ms zatial nikde, je pravda ze dnes meska len 4den.. Test ktory si videla som si robila v den ked mala dorazit.. A predtym vecer som si myslela ze ju dostanem, mala som slabe krce a pichanie na pravej strane,ale ms nedorazila tak som skusila test. Pockam este par dni ak nedojde testujem znovu a uvidi sa 🙂
@zvolsiinylogin ano vies je pravda ,ze som ani nad tym nerozmyslala,,niejako mi ten mesiac rychlo ubehol a este 5 dni a mrcha,,hm,,pockam ak bude meskat ,,,a potom sa uvidi ci skusim testik,,ale najlepsie je po 7 dnoch meskania ,,lebo do vtedy moze prist ..a ty ako
urob si dalsi o par dni...
@janaochi je tam🙂
@nefertitka myslíš? akosi to neviem nafotiť, v mobile to jasne vidno a tu takmer nič. 😠 Tak dúfam, že nie je falošný.
@janaochi ja tam vidim ciarku bez akehokolvek problemu🙂 podla mna je to jasne;)
@kristinka28 v pohodicke....
@kristinka28 ako vzdy
@nefertitka negatív.
@nefertitka nechcem sa tešiť, už som sa tak tešila a nakoniec to bol kanálik. Veď uvidím,či bude silnieť.
@janaochi toto nevyzera na kanalik, podla mna sa kludne tes;)

@kristinka28 na tom poslednom sa mi nieco mari...za kolko pride?