icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
zvolsiinylogin
18. jún 2014

@kristinka28 na tom poslednom sa mi nieco mari...za kolko pride?

zvolsiinylogin
18. jún 2014

@katkasofi ano...je to silnejsie...kolko timeska?

marienka1703
18. jún 2014

@katkasofi samozrejme🙂 Blahozelaaaam🙂)) toto je jasne tehuuuuuu

zvolsiinylogin
18. jún 2014

@2213 nieco sa mi tam tiez mari.....skus este testovat...

janaochi
18. jún 2014

@2213 nechcem ťa zarmútiť, ale aj ja som presne tak mala a je to len kanálik, čiarka musí byť rovnako široká ako kontrolná, hoci slabúčka, inak je to fakt kanálik. No snáď v tvojom prípade to bude inak a ms nedojde.

janaochi
18. jún 2014

@katkasofi ja dnes takto. 😒 10DPO

katkasofi
18. jún 2014

@zvolsiinylogin nemešká ešte. Zajtra majú prísť....

katkasofi
18. jún 2014

@janaochi a neni na tom vrchnom duch??? Z ranného?

kristinka28
18. jún 2014

@zvolsiinylogin za 5 dni...mam prsia citlive ,ale to mozno je priznak mrchy ☹ ,,uz som sa vela krat sklamala tak ani neverim ,ze to bude tehu,,,,

janaochi
18. jún 2014

@katkasofi z druhého ranného, naživo je tam duch, ale akosi ja už duchom neverím.

zvolsiinylogin
18. jún 2014

@kristinka28 kasli na to, venuj sa niecomu, co ta bavi, a uvidis,ci sa dostavi......ked nie, testuj....ja som teraz posielala avon abjednavku, boze, kupovala by som iba kozmetiku, uz sa tesim, kedy to vsetko na seba nacapem....

janaochi
18. jún 2014

@katkasofi veď uvidím, či bude silnieť, ak bude aj o dva dni taký istý, tak je to jasné. 😖

piacere
18. jún 2014

@janaochi ale veď to je celkom fajn duch na 10dpo 😉 Ja som mala takýto test na 13dpo 😅 a teraz má 10 mesiacov 😝

2213
18. jún 2014

@janaochi neviem.. Ms zatial nikde, je pravda ze dnes meska len 4den.. Test ktory si videla som si robila v den ked mala dorazit.. A predtym vecer som si myslela ze ju dostanem, mala som slabe krce a pichanie na pravej strane,ale ms nedorazila tak som skusila test. Pockam este par dni ak nedojde testujem znovu a uvidi sa 🙂

kristinka28
18. jún 2014

@zvolsiinylogin ano vies je pravda ,ze som ani nad tym nerozmyslala,,niejako mi ten mesiac rychlo ubehol a este 5 dni a mrcha,,hm,,pockam ak bude meskat ,,,a potom sa uvidi ci skusim testik,,ale najlepsie je po 7 dnoch meskania ,,lebo do vtedy moze prist ..a ty ako

janaochi
18. jún 2014

@katkasofi teraz som zasa testovala, ale akosi sa mi nedarí pripojiť na pc , nevyskočí mi tam vymeniteľný disk, no tak tu maturujem, ale dúfam, že sa mi podarí. 😉

janaochi
18. jún 2014

@katkasofi tak tu je. toto je pred chvíľou robený test, samozrejme pila som dosť a ešte aj kávu pred chvíľou. 😠

katkasofi
18. jún 2014

@janaochi ja tam furt vidím ducha...🙂

mia78111
18. jún 2014

urob si dalsi o par dni...

janaochi
18. jún 2014

@katkasofi no veď ten duch tam aj je.Nedá si mi lepšie nafotiť, naživo je to vidno bez akéhokoľvek nakláňamia a skúmania, tak dúfam, že to bude silnieť.

janaochi
18. jún 2014

@katkasofi a teraz?

janaochi
18. jún 2014

@katkasofi sorry , poslala som tú istú. 😀

nefertitka
18. jún 2014

@janaochi je tam🙂

janaochi
18. jún 2014

@nefertitka myslíš? akosi to neviem nafotiť, v mobile to jasne vidno a tu takmer nič. 😠 Tak dúfam, že nie je falošný.

nefertitka
18. jún 2014

@janaochi ja tam vidim ciarku bez akehokolvek problemu🙂 podla mna je to jasne;)

zvolsiinylogin
18. jún 2014

@kristinka28 v pohodicke....

zvolsiinylogin
18. jún 2014

@kristinka28 ako vzdy

janaochi
18. jún 2014

@nefertitka negatív.

janaochi
18. jún 2014

@nefertitka nechcem sa tešiť, už som sa tak tešila a nakoniec to bol kanálik. Veď uvidím,či bude silnieť.

nefertitka
18. jún 2014

@janaochi toto nevyzera na kanalik, podla mna sa kludne tes;)