icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
marienka1703
22. jún 2014

@dominikak tak potom jasne,,,,je pochopitelne,,,aj mne to robilo,,,,,ked som testovala rano krasne kolajnicky a poobede alebo vecer som mala slabeeee,,,,,,,,,, takze ziaden stres,,toto su jasne kolajnice🙂 hlavne sa nestresuuuuj nech mala bublina rastieee

shelly0056
22. jún 2014

Ahojte babulky tak zajtra rano volam lekarovi stale som to nedostala. Pokial to nebude riesit idem k dquhemu lekarovi uz mam toho plne zuby.

zvolsiinylogin
23. jún 2014

@domidb64 aj ja vidim 3 ciarky , bud chybny alebo premoceny test....daj este jeden... 🙂

frca
23. jún 2014

Baby ahojte, mam taku otazku, omylom som vyhodila tehot.test znacky mamatest,ten pruzkovy do kosa,ale bol vybraty aj z toho ochranneho sacku, cely den aj noc bol v kosi,myslela som ze je davno znehodnoteny, dnes som ho vytiahla,ze len tak skusim spravit, mam 1den do MS, hned vysiel pozitivne. Neverila som tomu, sla som do lekarne kupit druhy, tiez mamatest, ale kazetovy, a tam vobec nic, okrem jednej ciarky cista beloba 😠 Je mozne, ze ten prvy bol znehodnoteny a vysiel falosne?

petra2226
autor
23. jún 2014

@frca najlepsie bude ked kupis dalsi,zajtra rano urobis test z ranneho mocu a budes vediet na com si...popripade hod potom foto aj sem 🙂 drzim palce

frca
23. jún 2014

@petra2226, no asi to tak spravim MS ma aj tak prist az zajtra, ale si myslim ze keby som bola tehu,tak ten druhy test ukaze aspon ducha,toto sa fakt len mne moze stat a taka radost ked som uvidela dve ciarky na tom prvom teste 😒

melanka21
23. jún 2014

@donna11 ja som tiez takto casto testovala a slabsie testiky som mala vzdy ked som popila vela vody, snad je vsetko v poriadku a ta hnusoba mrcha nedojde :* drzim palceky 🙂

dominikak
23. jún 2014

@marienka1703 dakujeeem, si velmi milaa..si ma povzbudila. robila som tak nadranom lebo som vstala o tretej rano a nemohla som dve hodiny spat. a bol silnejsi ako ten vecer. tak uz sa asi nebudem nad tym trapit. ked ma neboli brucho a ani nespinim tak si myslim, zeby malo byt vsetko ok. Uz si tak musim hovorit 🙂

kolorka123
23. jún 2014

Ahojte,
chcem sa opýtať, myslíte žeby to mohla byť malá nádej? je tma zreteľná čiarka, mám ale nepravidelnú ms 23-33 dní, dnes som 26 DC, tak neviem či môžem dúfať, že snáď áno, alebo len falošný poplach?

kolorka123
23. jún 2014

@kolorka123 takto vyzerá test

aknedz
23. jún 2014

@kolorka123 no ja tam jasne vidím čiarku, ja som na začiatku nemala ani takú...takže nádej tam je, želám nech krásne silnie a je všetko v poriadku! 🙂

dominikak
23. jún 2014

@kolorka123 nadej je tam velka podla mna 🙂 az by som povedala ze je to iste. Gratulujem 🙂

aknedz
23. jún 2014

@dominikak Ahoj, neporovnávaj testíky keď ich robíš v iný čas, je úlne normálne, že ten večerný je slabšej intenzity, takže večer ani nerob a niekedy aj po dni nemusí byť vidieť rozdiel alebo môže vyzerať slabšie niektorý (ak si viac večer vody vypila alebo v noci) ...tak skús robiť obdeň a ráno ...ja si myslím, že je to v poriadku, nenechaj sa vystrašiť, pozitívne myslenie 😉

marienka1703
23. jún 2014

@dominikak nestresuj bublinku zbytocne,,🙂 uvidis vsetko bude okiii

donna11
23. jún 2014

@dominikak skvelé spravy..este raz sa ti chcem ospravedlniť za stres,kt som ti spôsobila,nechcela som,moja chýba..tak uz len nech sa maličké u teba pekne zabyva a veľa zdravicka prajem 🙂

frca
24. jún 2014

Baby to je ten vcerajsi test, vyhodeny v kosi?v skutocnosti ta ciarka bola tmavsia ako na fotke, co myslite? 😕

dominikak
24. jún 2014

@aknedz
@marienka1703
@donna11
Ahojte, ďakujem za povzbudenie. Bola som asi v prvotnom soku z toho vsetkého, ze som si robila katdy den testy..ale už som to stopla. 🙂 Lebo je to asi zbytocne sa zapovdievat intenzitou odtiena kazdeho testu. Zatial mi menstruacia nedosla, takze beriem to tak ze som tehotna a buduci piatok idem k doktorke. Tak potom dam vediet 🙂 Drzim palce aj vam vidim, ze dve z vas cakaju babatko. Nech je zdravucke.

marienka1703
24. jún 2014

@dominikak Jasne ze je to tehu,,,,a kedze mrcha nedosla,,ani nespinis,,,,,,,,,tak je to zatial v pohodke🙂))))

zvolsiinylogin
24. jún 2014

@frca najistejsi je, ked mas do limitu....

lenz
24. jún 2014

🙂

shelly0056
24. jún 2014

Ahojte tak mam tam ist v utorok 1.7. tak som sama zvedava co mi pan doktor povie pekneho.

petra2226
autor
24. jún 2014

@shelly0056 no to som teda aj ja zvedavá, každopadne daj potom vedieť 🙂

petra2226
autor
24. jún 2014

a ja dnes takto...tak snad to neni už le duch ako minuly mesiac a nič z toho 🙂

zvolsiinylogin
24. jún 2014

@petra2226 marcovka? ci februarovka?

petra2226
autor
24. jún 2014

@zvolsiinylogin hihi tak to ešte neviem vobec.ale tipuje že ešte marcovka.ak teda niečo z toho bude.buduci tyžden chcem skočiť k dr ak sa nič nezmeni.ešte mam par testov doma tak otestujem ešte 🙂

kristinka28
25. jún 2014

@janaochi ahoj no ako si skusala testik

zvolsiinylogin
25. jún 2014

@kristinka28 a ty ako? este nedosla? skusila si test?

kristinka28
25. jún 2014

@zvolsiinylogin nie neskusala este ,,neprisla tak dufam ze nepride

lubka1983
25. jún 2014

@zvolsiinylogin
@shelly0056 ako ste na tom s testami?

janaochi
25. jún 2014

@kristinka28 hlásim 2DC. 😠