Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

@zvolsiinylogin Tak, potvrdené aj od lekára..jupí :D
@shelly0056 ahoj...no tak toto je uz iste...ako si vtedy sa neozvala si ako riesila??v tedy si tehu este nebola..a ako s doktorom?
@lubka1983 Cakala som co bude ci menzes dostanem alebo nie lenze ten neprisiel pockala som potom este dva dni urobila testik a na nom len slabulilinka druha ciarka volala som lekarovvi co je vo veci a on ze mam prist teraz v utorok lenze co cert nechcel minuly tyzden som mala nocnu a zo stvrtka na piatok vecer nez som mala ist do prace som zacala strasne vracat bolo mi na odpadnutie co mi bolo divne lebo spatne uz mi bolo asi tyzden isli sme z manzelom na pohotovost odtial na gynu a tam mi povedali ze som asi tehu a ze mam zajst ku svojemu dr tak v piatok rano som mu volala a hned tam aj sla medzi tym od stvrtka vecera som skusala testy a uz v piatok rano mi vysiel ten najsilnejsi dr zobral krv prehliadol ma a ze este nic nie je vidiet v pondelok som sla znova na krv to sa potvrdilo druhy krat ze som tehu a teraz v piatok idem na utz tak dufam ze uz tam bude nieco vidiet.Podla hladiny hcg to odhaduju na 4 tyzdne ale neviem urcite nakolko som mala taky menzes aky som mala teda ziadny da sa povedat.
Ahojte baby,vcera som robila t.test,zajtra mam dostat ms,vysla mi tam nejaka ryha iba..preco to ukazuje ryhy,to co je za vysledok???ani pozitivny ani negativny!!!co si mam o tom mysliet???v sobotu spravim dalsi test..keby som bola tehu ukaze mi to ovu test??mate nejake skusenosti s tym?
@lubka1983
@shelly0056
@23petka Ahoj a mohla by si dat foto??? poviem ti pravdu mne ovulacny ukazal skorej ako tehu test ale nevedela ci je to mozne v mojom pripade to tak ale bolo za tyzden mi to potvrdil aj tehu test.
@shelly0056 super..ale nie si 4 ale 2tt
@lubka1983 Poviem ti mam strach tam piatok ist lebo lekar ma nastrasil aby neslo o mimomaternicove tehotenstvo lebo ze na utz nie je este nic vidiet tak ze uvidime v piatok lenze ja si myslim ze bolo este velmi skoro nakolko co sa tyka mojej ovulacie a celkovo menstruacie sak viete ni neviem kedy sa nam to podarilo urcite som ale neotehotnela pocas ovulacie ktoru mi ukazoval ovu test musela som neskorej to je moj nazor.
@lubka1983 ten digitalny je robeny 24.6
@shelly0056 za chvilu je piatok....neboj...mozno tam nebude nic vidiet ved si len 4tt povie ti za 10 dní na kontrolu....az potom mozu usudit ci ide o mimomatern
@shelly0056 nemam uz ten test,vyhodila som ho od jedu..som zvedava,skusim urobit este ten jeden tehu test a uvidim potom,ked nepride este ms,tak vyskusam asi ten ovu test
@lubka1983 Mam velky strach. Keby mi aspon nebolo tak zle a co zjem to ajj vyvraciam. ☹
@shelly0056 to je super,,,,to je dobre znamenie ja by som bola taka stastna keby aj mne nieco bolo...
@23petka Ja by som este par dni pockala stym testom. Potom urob a daj vediet budem ti drzat palce 🙂
@lubka1983 heh ze dobre znamenie idem si vyvracat zaludok co zjem ide von su ale aj dni kedy mi je len tazko ako ked sa len dobre najes.Sme strasne stastny ja len dufam ze vsetko bude ok.
@shelly0056 dakujem 🙂 ja tebe gratulujem k tehu,mas krasne tie testy,keby som uz aj ja mala take :-\
@shelly0056 bola by si kludnejsia keby si nemala ziadne príznaky????tehu??asi nie....
@23petka Vsetko bude neboj nic aj ja som si svoje prezila neboj nic rok snazenia a az teraz sa nam to podarilo ja sa len bojim aby bolo vsetko ako ma byt. A pekne Dakujem 🙂
@lubka1983 Urcite nie kvoli dietatku to kludne odvraciam aj cele tehu len aby bolo malicke v poriadku a pekne rastlo.
@shelly0056 to sa boji asi kazda zena... kedy mi odporucas urobit test?
@shelly0056 tak drzím prsty
@23petka Podla toho kedy ti ma prist menzes.Ja by som pockala tak 4 dni a test opakovala.Ale je to na tebe kedy si ho urobis vtedy. Poviem ti tak ja som menzes dostala len vtedy ked mi dali vyvolavacku a rok sa to takto tiahlo bud rada ze mas aspon poriadny menzes teda dufam lebo pre mna to bolo nieco hrozne baby tu na MK by ti o mne vedeli rozpravat.
@lubka1983 Dakujem 🙂
@shelly0056 ja mam dostat menzes zajtra,no uvidim kolko vydrzim,potom dam vediet..dakujem za radu
@23petka Nie je zaco daj ale urcite vediet ako si na tom budem moc moc drzat palce.
@shelly0056 daj este ten uplne prvy a druhy,pre porovnanie...a kolko dni je medzi nimi a poslednym rozdiel...a gratulka... 🙂

@petra2226 drzim palceky testik krásny 🙂