Čo poviete na tento test?
ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

@23petka Myslim ze to nebude vadit. Aako sa citis??? Mne bolo zle od sameho zaciatku a aj je.
@shelly0056 ako sa cítím??blbo, všetko samozrejme také príznaky ako pred ms, pobolieva ma v podbrušku, kríže strašne neuveritelne, biely hlien a zle mi býva, ale či od toho že by som mohla byť tehu neviem...ale nadvíha sa mi sem tam žalúdok..ja keď som bola tehu predtým, tak ma presne takto isto boleli kríže,tak snáď to je tým že som tehu
@23petka Budem drzat palce nech je to tehu. Mna bolelo v podbrusku a boli aj teraz bolo mi na vracanie tocila sa mi hlava. A stale by som len spala a to aj teraz mozem spat stale. A iba co rano otvorim oci je mi na vracanie. Urob za dva dni ten testik a uvidis kolko ti meska???
@shelly0056 28DC som mala vo štvrtok ale ja to mávam väčšinou na 30 DC a dnes som 31 DC, tak neviem ako to mám teda počítať, že koľko mi mešká?! aj ja som stále strašne unavená na nevydržanie, ale neviem či to nie je počasím alebo niečim iným...to ma strašne štve,že tie príznaky sú identické s tými predmenštruačnými a potom neviem čo si o tom myslieť?
@23petka Pockaj este par dni a urob test. Mne vychadzali velmi dlho negativne a zrazu sup a bol pozitivny ale ako som ti uz pisala ja pokial som nedostala vyvolavacku nemzes ani nedostanem takze moje cykli boli hrozne. Treba len cakat aj ked sama viem to cakanie je hrozne.
@shelly0056 presne tak, je to hrozné to čakanie...ja spravím zajtra ráno jeden test a ďalej uvidím ako sa bude vyvíjať situácia..ale potrebovala by som to vedieť čo najskôr kvôli práci, aby som si nejako neublížila
@23petka To poznam uvidis ako ti zajtra rani vide daj potom foto budem drzat palce.Pokial mas namahavu pracu nic neriskuj.
@shelly0056 ďakujem, poobede sem hodím foto..no šak práve, že prácu mám nič moc, tak preto potrebujem vedieť čo najskôr na čom som aby som mohla ísť k lekárovi aby mi dal pn, nechcem aby to skončilo ako minulé tehotenstvo ☹
@23petka Daj urcite vediet budem cakat a budem drzat moc moc palce.
Babule, chcela by som vedieť, aký je váš názor. Spravila som si test dva dni pred MS...boli tam dve //, no tá druhá bola o niečo slabšie viditeľnejšia, no je stále tam, nezmizla. MS mala doraziť dnes...stále nič 🙂 Myslíte,že môžem byť tehu? 🙂
@silvuska41 ja myslím, že áno, keď máš dve //..hoď sem foto, baby ti povedia..
@silvuska41 myslím, že sa už môžeš tešiť, to je pekná čiarka...a tie príznaky čo máš ako pred MS to je normálne, lebo to sú príznaky aj tehotenstva...
@silvuska41 vyzerato dost nadejne... skus este test s dvojdnovym odstupom..maloby to este zosilniet.. 😉
@silvuska41 aj ja si myslím, že sa môžeš začať tešiť. čiarka tam je a príznaky tiež. ja keď som ostala tehotná tak ma brucho bolelo presne ako na MS no nedorazila, namiesto toho prišli bolesti pŕs... takže je to isté a gratulujem 😵 😵 😵
ďakujem babule 🙂 skúsim ešte jeden 🙂 dúfam,že je to ono 🙂 😉
@maryah teším sa 🙂 a Ďakujem za reakciu 🙂 🙂
@23petka urobila som si dalsie dva testy nasledujuci den rano a nebol tam ani naznak po druhej ciarke a kedze som mala aj normalne ms tak urcite nie som tehu 😒 len ako mozeme verit tym testom ked takto klamu...zbytocne sa zacneme tesit a potom nic z toho 😠 tak snad to aspon tebe vyjde tento mesiac 😉

@shelly0056 zajtra ráno chcem vyskúšať, len dúfam, že to nijako neovplyvní to,že ho budem robiť o 4:00h?!