icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
23petka
6. júl 2014

@shelly0056 zajtra ráno chcem vyskúšať, len dúfam, že to nijako neovplyvní to,že ho budem robiť o 4:00h?!

shelly0056
6. júl 2014

@23petka Myslim ze to nebude vadit. Aako sa citis??? Mne bolo zle od sameho zaciatku a aj je.

23petka
6. júl 2014

@shelly0056 ako sa cítím??blbo, všetko samozrejme také príznaky ako pred ms, pobolieva ma v podbrušku, kríže strašne neuveritelne, biely hlien a zle mi býva, ale či od toho že by som mohla byť tehu neviem...ale nadvíha sa mi sem tam žalúdok..ja keď som bola tehu predtým, tak ma presne takto isto boleli kríže,tak snáď to je tým že som tehu

shelly0056
6. júl 2014

@23petka Budem drzat palce nech je to tehu. Mna bolelo v podbrusku a boli aj teraz bolo mi na vracanie tocila sa mi hlava. A stale by som len spala a to aj teraz mozem spat stale. A iba co rano otvorim oci je mi na vracanie. Urob za dva dni ten testik a uvidis kolko ti meska???

23petka
6. júl 2014

@shelly0056 28DC som mala vo štvrtok ale ja to mávam väčšinou na 30 DC a dnes som 31 DC, tak neviem ako to mám teda počítať, že koľko mi mešká?! aj ja som stále strašne unavená na nevydržanie, ale neviem či to nie je počasím alebo niečim iným...to ma strašne štve,že tie príznaky sú identické s tými predmenštruačnými a potom neviem čo si o tom myslieť?

shelly0056
6. júl 2014

@23petka Pockaj este par dni a urob test. Mne vychadzali velmi dlho negativne a zrazu sup a bol pozitivny ale ako som ti uz pisala ja pokial som nedostala vyvolavacku nemzes ani nedostanem takze moje cykli boli hrozne. Treba len cakat aj ked sama viem to cakanie je hrozne.

23petka
6. júl 2014

@shelly0056 presne tak, je to hrozné to čakanie...ja spravím zajtra ráno jeden test a ďalej uvidím ako sa bude vyvíjať situácia..ale potrebovala by som to vedieť čo najskôr kvôli práci, aby som si nejako neublížila

shelly0056
6. júl 2014

@23petka To poznam uvidis ako ti zajtra rani vide daj potom foto budem drzat palce.Pokial mas namahavu pracu nic neriskuj.

23petka
6. júl 2014

@shelly0056 ďakujem, poobede sem hodím foto..no šak práve, že prácu mám nič moc, tak preto potrebujem vedieť čo najskôr na čom som aby som mohla ísť k lekárovi aby mi dal pn, nechcem aby to skončilo ako minulé tehotenstvo ☹

shelly0056
6. júl 2014

@23petka Daj urcite vediet budem cakat a budem drzat moc moc palce.

silvuska41
6. júl 2014

Babule, chcela by som vedieť, aký je váš názor. Spravila som si test dva dni pred MS...boli tam dve //, no tá druhá bola o niečo slabšie viditeľnejšia, no je stále tam, nezmizla. MS mala doraziť dnes...stále nič 🙂 Myslíte,že môžem byť tehu? 🙂

vive
6. júl 2014

@donna11 no ved to viem, preto som to sem aj dala, lebo sa mi zda, že sú trochu slabšie potom... 😒

vive
6. júl 2014

@elfi1 ahoj, ano testy som dobre označila, mam to spravne, skusim zajtra testnut s iným testom, dnes som si kupila inu znacku, tak uvidim ako to bude

23petka
6. júl 2014

@silvuska41 ja myslím, že áno, keď máš dve //..hoď sem foto, baby ti povedia..

silvuska41
6. júl 2014

Na foto je to veľmi zle viditeľné, naživo je to zreteľnejšie. Mám totižto pocity, ako by mala doraziť MS, bolesť brucha, pŕs, no MS nikde...a neviem si nijako inak vysvetliť tú druhú,hoci slabú čiarku na teste. Test je značky pepino... Dúfam,že sa to konečne podarilo 🙂

jk77
6. júl 2014

@23petka radsej o 4, nez o 8-9... budem cakat... pokojnu noc 😉

23petka
6. júl 2014

@silvuska41 myslím, že sa už môžeš tešiť, to je pekná čiarka...a tie príznaky čo máš ako pred MS to je normálne, lebo to sú príznaky aj tehotenstva...

23petka
6. júl 2014

@jk77 no 8-9 ani nemôžem to už budem makať v robote...aj tebe dobrú noc 🙂

jk77
6. júl 2014

@silvuska41 vyzerato dost nadejne... skus este test s dvojdnovym odstupom..maloby to este zosilniet.. 😉

maryah
6. júl 2014

@silvuska41 aj ja si myslím, že sa môžeš začať tešiť. čiarka tam je a príznaky tiež. ja keď som ostala tehotná tak ma brucho bolelo presne ako na MS no nedorazila, namiesto toho prišli bolesti pŕs... takže je to isté a gratulujem 😵 😵 😵

silvuska41
6. júl 2014

ďakujem babule 🙂 skúsim ešte jeden 🙂 dúfam,že je to ono 🙂 😉

silvuska41
6. júl 2014

@maryah teším sa 🙂 a Ďakujem za reakciu 🙂 🙂

donna11
7. júl 2014

@vive to blednutie nie je dobre znamenie :/ a mala by si testovať rovnakou značkou na porovnanie,iná značka iná citlivosť,aj ked na obale je citlivost rovnaká.

vive
7. júl 2014

Dnesny ranny ale inej znacky, testy od lauritky som uz minula... Co hovorite na ten vysledok ? Ms stale nikde, len brusko pobolieva a mini spinenie nie vsak krv...

donna11
7. júl 2014

@vive myslim, ze sa ti rozbieha ms.. 😒 ..toto uz na tehu nevyzera.

vive
7. júl 2014

@donna11 😢

erijan
7. júl 2014

@23petka urobila som si dalsie dva testy nasledujuci den rano a nebol tam ani naznak po druhej ciarke a kedze som mala aj normalne ms tak urcite nie som tehu 😒 len ako mozeme verit tym testom ked takto klamu...zbytocne sa zacneme tesit a potom nic z toho 😠 tak snad to aspon tebe vyjde tento mesiac 😉

23petka
7. júl 2014

@vive ja tam vidím ducha 🙂

23petka
7. júl 2014

@erijan to mi je ľúto..aj ja som nahnevaná na tie testy, že to ukazuje tak všelijako 😒

piacere
7. júl 2014

@vive no nechcem ťa sklamať, ale myslím, že sa blíži mrcha a hcg klesá ☹ Na tom teste zo 14dpo si mala krásne čiarky. Po štyroch dňoch od nich by už mala byť diaľnica bez ohľadu na značku testu ☹