icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
myriada
17. okt 2014

@jajaaaaa a normálne testy, ti ako vyšli, bolo vidno čiarku? na digi máš 1-2tt po 4 dňovom meškaní menšt?

jajaaaaa
17. okt 2014

@myriada najskor som mala len pepino duchov - pred MS tri dni, potom v case MS a prvy den meskania slabucka ciarka na pepine, a v stredu duchovia na lady max a rapiclear... pepino stale pozitivne, robim ho nech porovnavam rovnaku znacku, ale ciarka silnie strasne pomaly, tak som chcela mat istotu.

karmela
17. okt 2014

@tomasko27 podla mna to nieje kanalik ale duch drzim palce

winky77
18. okt 2014

@jajaaaaa
jeeej gratulujem velmi!!!! ja som mala 1-2 styri dni po vynechani, vo stvrtok sest dni uz 2-3 skus o par dni alebo sa hned objednaj na krv. ja pojdem az 27 na sono ak sa nic nevyskytne... a digi je uz uplne presny...
skusala som aj ostatne a ciarka nadherne silnela den co den... je to prve babatko?

jajaaaaa
18. okt 2014

@winky77 ja som ho robila v piatok a mala som 3-4 dni meskanie, niekedy mam o den kratsi cyklus, takze presne neviem, kazdopadne posledna MS bola 16.9.. Mam este jeden, chcem si ho urobit v pondelok,ak tam nebude 2-3 tak ma porazi 🙂 k Dr. chcem ist 30.-31.10.
Pruzkove testy ma moc neupokojuju, nie su tak vyrazne ako by som chcela, uvidime zajtra. Lebo mam pocit ze jeden slabsi, potom silnejsi, potom naopak. Mam z toho obavy 😒

jajaaaaa
18. okt 2014

@winky77 a bolo by to prve 🙂 teda budem verit ze bude 😀

lalinka323
18. okt 2014

BABY,mozem sa nieco opytat?mozno to bude hlupost,ale zaujimalo by ma to,prosm vas,,,neviem presne kedy mam ovulku,viem to vzdy len podla toho "tahaveho vytoku",,,ale teraz ma len boli podbrusko trocha,uz som ju mala mat,ale vytok som nemala a to sme sa s muzom zhruba vtedy ked som ju mala mat snazili,,,tak ci to nie je naznak,ze uz vlastne ta ovulka neprebehne,ked sa postasti,,ci?? 😖

winky77
18. okt 2014

@jajaaaaa drzim palceky... uvidis 2-3 sa tam objavi! budem na teba mysliet daj vediet. u mna bola posledna 11.9.
tak daj vediet

winky77
18. okt 2014

@jajaaaaa a co priznaky mas nejake?

jajaaaaa
18. okt 2014

@lalinka323 ja sa orientujem podla bolesti, ten ovulacny hlien skoro nikdy nemam, takze mozne je vselico 🙂

jajaaaaa
18. okt 2014

@winky77 dakujem, jasne ze dam vediet, dufam ze to bude dobra sprava 🙂 priznaky nemam, len ma obcas boli brucho ako pri ms, aj dnes to bolo okolo obeda asi hodinu a teraz na vecer 15 minut... vzdy sa splasim ale potom klud... inak nic. ty mas nejake?

winky77
18. okt 2014

@jajaaaaa bude to tak ako si zelas... mna tiez bolelo brusko trosku viac ako pred ms ale mna moc nezvyklo bolievat... obcas mam tocaky... ako ked he blby tlak...
dnes ma neskutocne boli hlava 😄 pijem ako blazon snad sa z toho vyspim ked uz tabletky nemozem.

jajaaaaa
18. okt 2014

@winky77 to som mala predvcerom, hlavu mi islo roztrhnut, dala som si aj polku paralenu rano a polku vecer, inak by ma to zabilo 😠 teraz nic. ani tocaky alebo chute, alebo nalady, to nemam, len to brucho ma plasi 🙂

uhnakova
18. okt 2014

@lalinka323 ovulacia musi prebehnut, aby sa postastilo. Nemoze sa postastit bez ovulacie 🙂

winky77
22. okt 2014

@jajaaaaa ako?

tomasko27
22. okt 2014

@kristinka123
@kristinka28
@lucinenka77
@katkasofi
Ahojte,tak robila som si vcera test na obed,ale to len ten pruzok co su dva v baleni a tam taky slaby duch.Citim ze uz sa blizi MS,brucho ma boli,krize ale uz by som ju mala mat.Teda az v sobotu ale mne vzdy chodi aj o 5 dni skor tak cakam 🙂

tomasko27
22. okt 2014

Bola som v x lekarnach a pytala digitalny test pozerali na mna ze co chcem.Niekde ze uz ho nemaju lebo bol drahsi a sa nekupoval,inde ze vobec nemavaju a ze preco chcem taky,ze mi staci aj normalny ze rozdiel velky v tom neni 🙂 a potom som bola stoho taka znechutena ze som kupila prve co padlo do ruky a to tie pruzkove.

lucindao
22. okt 2014

Tri dni meskania a dva dni spinenie a ze idem si urobit test a toto tam

katkasofi
22. okt 2014

@tomasko27 tak zajtra sprav ten druhý test. Uvidíš či čiarka zosilnela oproti dnešku. Inak v lekárni ti ho môžu aj objednať. Ja som ráno nahlásila ze ho chcem a buď poobede alebo druhý deň mi ho doviezli...a to v dedinskej lekárni...

lucindao
22. okt 2014

Pol roka pocitania ovu dni a milovanie na povel a nic a teraz ked sme si povedali ze sa nejdeme snazit ze najprv poriesime pracu a navstivime par velkomiest.a to sme si davali aj pozor.neviem ako sa to podarilo.ale dufam ze som tehu

lili888
23. okt 2014

vidite tam dve ciarky aj vy alebo mam iba halucinacie??

adka12
23. okt 2014

@lili888 gratulujem 😉 viditeľné dve čiarky 🙂

karmela
23. okt 2014

@lucindao ano testik ukazuje // takze vidíš dobre a gratulujem 🙂
@lili888 nemáš halucinácie taktiež gratulujem 🙂

kachna127
23. okt 2014

Ahojte baby...viete mi povedat ci to je duch alebo kanalik alebo ci tam vobec nieco vidite? Prosiim...

lili888
23. okt 2014

@adka12
@karmela
dakujem 🙂

misaelka
23. okt 2014

@kachna127 ja som mala rovnaky test a tehotna som nebola 😖

1234lubka
23. okt 2014

@kachna127 zbytocne skoro sa testujes. Take testy mozes mat kazdy mesiac, testni o dva tri dni

emdy789
23. okt 2014

Ahojte baby skúste aj mne poradiť ci si namyslam alebo nie...

oculik
23. okt 2014

@emdy789 Už meska mrcha?lebo já tu zatial nevidím nic.

misaelka
23. okt 2014

@emdy789 ani ja tam nic nevidim akokolvek sa snazim