Čo poviete na tento test?
@myriada najskor som mala len pepino duchov - pred MS tri dni, potom v case MS a prvy den meskania slabucka ciarka na pepine, a v stredu duchovia na lady max a rapiclear... pepino stale pozitivne, robim ho nech porovnavam rovnaku znacku, ale ciarka silnie strasne pomaly, tak som chcela mat istotu.
@jajaaaaa
jeeej gratulujem velmi!!!! ja som mala 1-2 styri dni po vynechani, vo stvrtok sest dni uz 2-3 skus o par dni alebo sa hned objednaj na krv. ja pojdem az 27 na sono ak sa nic nevyskytne... a digi je uz uplne presny...
skusala som aj ostatne a ciarka nadherne silnela den co den... je to prve babatko?
@winky77 ja som ho robila v piatok a mala som 3-4 dni meskanie, niekedy mam o den kratsi cyklus, takze presne neviem, kazdopadne posledna MS bola 16.9.. Mam este jeden, chcem si ho urobit v pondelok,ak tam nebude 2-3 tak ma porazi 🙂 k Dr. chcem ist 30.-31.10.
Pruzkove testy ma moc neupokojuju, nie su tak vyrazne ako by som chcela, uvidime zajtra. Lebo mam pocit ze jeden slabsi, potom silnejsi, potom naopak. Mam z toho obavy 😒
BABY,mozem sa nieco opytat?mozno to bude hlupost,ale zaujimalo by ma to,prosm vas,,,neviem presne kedy mam ovulku,viem to vzdy len podla toho "tahaveho vytoku",,,ale teraz ma len boli podbrusko trocha,uz som ju mala mat,ale vytok som nemala a to sme sa s muzom zhruba vtedy ked som ju mala mat snazili,,,tak ci to nie je naznak,ze uz vlastne ta ovulka neprebehne,ked sa postasti,,ci?? 😖
@lalinka323 ja sa orientujem podla bolesti, ten ovulacny hlien skoro nikdy nemam, takze mozne je vselico 🙂
@lalinka323 ovulacia musi prebehnut, aby sa postastilo. Nemoze sa postastit bez ovulacie 🙂
@kristinka123
@kristinka28
@lucinenka77
@katkasofi
Ahojte,tak robila som si vcera test na obed,ale to len ten pruzok co su dva v baleni a tam taky slaby duch.Citim ze uz sa blizi MS,brucho ma boli,krize ale uz by som ju mala mat.Teda az v sobotu ale mne vzdy chodi aj o 5 dni skor tak cakam 🙂
Bola som v x lekarnach a pytala digitalny test pozerali na mna ze co chcem.Niekde ze uz ho nemaju lebo bol drahsi a sa nekupoval,inde ze vobec nemavaju a ze preco chcem taky,ze mi staci aj normalny ze rozdiel velky v tom neni 🙂 a potom som bola stoho taka znechutena ze som kupila prve co padlo do ruky a to tie pruzkove.
Pol roka pocitania ovu dni a milovanie na povel a nic a teraz ked sme si povedali ze sa nejdeme snazit ze najprv poriesime pracu a navstivime par velkomiest.a to sme si davali aj pozor.neviem ako sa to podarilo.ale dufam ze som tehu

@jajaaaaa a normálne testy, ti ako vyšli, bolo vidno čiarku? na digi máš 1-2tt po 4 dňovom meškaní menšt?