Čo poviete na tento test?
@kachna127 ale ver tomu, ved mas tolko pozitivnych testov 🙂 hlavne nestresuj (viem, ze sa to lahko radi 🙂 ) zostan kludna.. a tes sa 🙂 aj ked na druhej strane, strachu o dieta sa uz nezbavis nikdy, zacina sa to pozitivnym testom a nikdy sa to nekonci 🙂 ale uzivaj si tehulkovanie a hlavne mysli pozitivne 🙂
Ahojte dievcata...potrebovala by som poradit...Ms mi meska dnes uz 7 den...testla som sa v pondelok ale skor tam nic nevidno...a testla som sa tym istym testom (pepino) aj vcera rano no je tam taka slaba ciarka 🙂 (volnym okom ju vidno)...tesili sme sa s manzelom...teraz rano som sa testla s inym testom (Rapi clear) no po druhej ciarke ani naznak...v pondelok chcem telefonovat lekarke...poradte mam sa este testnut vef mi tyzden meska a u mna to vobec nie je zvykom? Dakujem
@emdy789 ja vidim, ze sa tam uz nieco rysuje 😉 gratulujem 🙂
@dayana1234 skús este testnut dalsie dni mozno sa ukáže aj druha ciarka 🙂 a Ircite zajdi aj k Dr keď ti ms nedorazi ani po víkende.Drzim palce na //
Ano je.Vidim tam tien druhej čiarky.
@dayana1234 mne Rapid neukazoval nic,bol biely ako sneh a na Pepino som mala uz dva dni slabe ciarky 😀 a tehotna som 😉 nezufaj
No a chcela by som sa vas baby opytat....ktore uz ste boli tehu....ci je pritom normalne mat mliecny vytok vo velkom mnozstve....
@lienka265 ved to....ze ja sa tiez bojim ze dojde ta mrcha.....bolesti mam sem tam ako keby sa idu spustit ale zatial stale len ten vytok...no ja tiez neviem ci tym vsetkym testom co som tu davala mam verit alebo nie... Stale mam taky strach ze nie som tehu.........este potestujem a uvidim..
@kachna127 Treba si zrobiť ten digitálny a tam Ti ukáže na 100percent či si alebo nie 🙂 Takto sa len zbytočne stresuješ a to čo investuješ doň sa vyrovná skoro tým testom čo ukazujú zakaždým len duchov.Zrobíš tak jeden a výsledok máš definitívny 😉

@lienka265 ale urcite vam to vyjde.....no a nie silit nieco....