icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
bubula_007
22. jan 2015

@iwka242 vidieť tam čiarky, aj keď slabucko, ale vidieť.

lucyika
22. jan 2015

@iwka242 na mojom pozit tehu teste, bola ciarka na 3 den po meskani ms este slabsia, takze gratulujem, dalsia nova tehulka medzi nami ;o)

veronikax
22. jan 2015

@iwka242 urcite tam je ciarock 🙂)) paraada a gratulujem ;) krasne tehulkovanie prajem ,)

radka0
22. jan 2015

ahojte, test moze ukazat ze je pozitivny aj pred ms

iwka242
22. jan 2015

@radka0 ahoj mne sa ukazala slaba druha ciarka pri prvom tehu už 5dni pred menzesom..bohužial to skončilo v 9tt...a teraz mi vysiel twhu test so slbou ciarkou 2dni pred menzesom.. takze urcite moze..ale nemusi ...niektorym vyjde prvy pzoitivny test az po tyzdi čo im neprišla mrcha

iwka242
22. jan 2015

@veronikax ďakujem krásne 🙂

katka2402
22. jan 2015

Mne dokonca po tyzdnovom meskani neukazal test vobec 2 ciarky. Ked som opakovala ked menzes nechodil znova o par dni, uz boli dve 🙂. Takze podla mna ked je aspon mini naznak je to tam 🙂. Gratulujem

iwka242
23. jan 2015

Myslím že to je na dobrej ceste 🙂 ciarka každý deň silnie 🙂 horny test robeny dnes rano

simusska
24. jan 2015

@niks23 dnes som si rano spravila testik a ziadna zmena od minula....len take nieco slabulinke tam je ale to je asi len kanalik kde ma byt druha ciarka. dnes som 30DC. tak uz len cakat na MS

niks23
24. jan 2015

@simusska ale ten test co si davala bol dost silny podla mna... Skus zajst k lekarovi. Mne mrcha nic zle mi je riadne a vyzeram ako keby som tahala nocne kazdu noc strasne som unavena ale aj od tej nevolnosti slaba 🙂

simusska
25. jan 2015

@niks23 bol to asi len ocny klam...dnes predsne na 30DC mi dosla mrcha:(

niks23
25. jan 2015

@simusska nezda sa mi to ako ocny klam juj 😒 ... Drzim palce. Ja som robila 19:20 lebo som bola v DMke na nakup a som isla okolo tak reku skusim ze ci je vsetko ako ma a zatial je. Dufam ze sa coskoro zadari ale tie ciarky boli fakt silne sa mi nechce verit ze len ocny klam

simusska
25. jan 2015

@niks23 ten test co som tu dala som si robila asi v pondelok uz presne neviem ...dalsi som si robila vcera rano a nebolo na nom nic len jedna/...a poobede mi dosla mrcha...presne nacas ako hodinky...

niks23
25. jan 2015

@simusska juuuuj tak pptom zase treba skusat 😉

simusska
26. jan 2015

@niks23 raz sa urcite zadari...no nie?

niks23
26. jan 2015

@simusska jasne ze ano ked to budes najmenej cakat 🙂

rona01
26. jan 2015

@petra2226 ja tam cez foto nič nevidím...ale moja skusenosť bola, že som si tiež robila tehu test 4 dni pred MS a až po limite mi ukazal ciarocku ale takeho ducha ale bola tam....každý mi vravel, že to je somarina a dokonca i v lekárni mi povedala, že ten test je asi neplatní..... 😖 avšak ja som tej čiaročke verila a na druhy deň som si robila znova a už vyšli krasne dve paličky.........posielam foto mojho mamatestu 5 dni pre MS.......(teraz uz mam ročnú dcerku)

martuska00
26. jan 2015

krásny duch, neboj zosilnie 🙂
aj ja by som takého brala

darina90
26. jan 2015

Ahojte vidite co ci nic???

veronikax
26. jan 2015

@darina90 zatial to vyzera ako kanalik 🙂 ak zosilnie... tak to uz bude duch 🙂

miluk5
30. jan 2015

Pekny vecer, som tu nova...viem ze to sem nepatri ale nenasla som temu kde sa o tom pise dufam ze mi niekto odpise...mam 4,5 mesacneho synceka ktoreho kojim, a s manzelom by sme chceli este jedneho anjelika. Este pocas sestonedelia som ASI mala menstruaciu to presne nevedel ani lekar povedat a od vtedy nic. Posledne 2 tyzdne mam bolesti v podbrusku take zvlastne a pred tyzdom mi vysiel 1 pozitivny (ciarka sa objavila hned do 2 sekund a nebola uplne silna ale krasne viditelna) a 2 negativne tehotenske testy. Dnes som trosku spinila ale fak len malicko. Myslite ze by som mohla byt tehu??

mala_hobitka
31. jan 2015

@miluk5 Podla mna mozes byt tehu. Skus si za den za dva po poslednom teste spravit dalsi alebo sa rovno objednaj k doktorovi.. ten ti to skor potvrdi.

mischelin186
31. jan 2015

baby prosim vas vidite tu nieco??

miluk5
1. feb 2015

Ja tam nic nevidim ☹

lavinis
1. feb 2015

ani ja nie, skús počkať 1-2 dni a testnúť znova

katy2
1. feb 2015

@mischelin186 je to zatial uplne negativne....

lara1507
1. feb 2015

@darina90 som začínala presne takým istým, pozerala som sa naň asi tri hodiny v kuse a vedela som že ked urobim o dva dni, ktore boli nekonecne, tak bude viditelna druha / bez toho aby som si oči vyočila

miluk5
1. feb 2015

@mischelin186 a ktory DC si?? 🙂

mischelin186
1. feb 2015

a co tento??

nicicka
1. feb 2015

@mischelin186 ze strasna foto, daj lepsiu 😉