Čo poviete na tento test?
ahojte, test moze ukazat ze je pozitivny aj pred ms
@radka0 ahoj mne sa ukazala slaba druha ciarka pri prvom tehu už 5dni pred menzesom..bohužial to skončilo v 9tt...a teraz mi vysiel twhu test so slbou ciarkou 2dni pred menzesom.. takze urcite moze..ale nemusi ...niektorym vyjde prvy pzoitivny test az po tyzdi čo im neprišla mrcha
Mne dokonca po tyzdnovom meskani neukazal test vobec 2 ciarky. Ked som opakovala ked menzes nechodil znova o par dni, uz boli dve 🙂. Takze podla mna ked je aspon mini naznak je to tam 🙂. Gratulujem
@petra2226 ja tam cez foto nič nevidím...ale moja skusenosť bola, že som si tiež robila tehu test 4 dni pred MS a až po limite mi ukazal ciarocku ale takeho ducha ale bola tam....každý mi vravel, že to je somarina a dokonca i v lekárni mi povedala, že ten test je asi neplatní..... 😖 avšak ja som tej čiaročke verila a na druhy deň som si robila znova a už vyšli krasne dve paličky.........posielam foto mojho mamatestu 5 dni pre MS.......(teraz uz mam ročnú dcerku)
krásny duch, neboj zosilnie 🙂
aj ja by som takého brala
Pekny vecer, som tu nova...viem ze to sem nepatri ale nenasla som temu kde sa o tom pise dufam ze mi niekto odpise...mam 4,5 mesacneho synceka ktoreho kojim, a s manzelom by sme chceli este jedneho anjelika. Este pocas sestonedelia som ASI mala menstruaciu to presne nevedel ani lekar povedat a od vtedy nic. Posledne 2 tyzdne mam bolesti v podbrusku take zvlastne a pred tyzdom mi vysiel 1 pozitivny (ciarka sa objavila hned do 2 sekund a nebola uplne silna ale krasne viditelna) a 2 negativne tehotenske testy. Dnes som trosku spinila ale fak len malicko. Myslite ze by som mohla byt tehu??
@miluk5 Podla mna mozes byt tehu. Skus si za den za dva po poslednom teste spravit dalsi alebo sa rovno objednaj k doktorovi.. ten ti to skor potvrdi.
Ja tam nic nevidim ☹
ani ja nie, skús počkať 1-2 dni a testnúť znova
@mischelin186 je to zatial uplne negativne....
@mischelin186 a ktory DC si?? 🙂
@mischelin186 ze strasna foto, daj lepsiu 😉

@iwka242 vidieť tam čiarky, aj keď slabucko, ale vidieť.