Čo poviete na tento test?
@wanessa_47 zavolala by som sestricke alebo lekarke ako mas postupovat. Kazdy lekar je iny. Ultrazvuk ti spravi najlepsie asi 6-7 tyzdnov od meskania to uz bude vidiet prcek v dutinke maternici 😀
@loli9511 mozes sa tesit 🙂 a siiiilno drzim palce,aby to teraz dobre dopadlo ;)
@wanessa_47 presne tak ;) kazdy lekar to ma inak ;) ak si doteraz nemala ziadne problemy....tak mas cas ist k lekarovi ;)) ale najlepsie je zavolat sestricke a dohodnut sa...kedy staci dojst ;)
@zabudnuta moja ja tam nič nevidím ale skus trochu neskor pockaj a urob si to za dva dni a potom uvidíš 😉
@erikavasko dakujem urobim 🙂))
@zabudnuta neni zac a kedy más dostat mrchu
@erikavasko nejaky naznak tam vidim, ak sa nerozkrvacas, zopakuj test 😉 spinenie v case ms moze byt aj ak si tehu
@zabudnuta negativny
@kadri no už to trochu prestava krvacat len neviem mam ist dr. 😒
@erikavasko v stredu az 😀 len kamosky hovorili ze tam nieco vidia tak som sa rozhodla ze sa opytam nezainteresovanych
@zabudnuta skus sa pozriet lepšie
@erikavasko isla som si oci vyocit ale nic 😀 ved aj vy ste povedali hned na prvu supu ze nic nevidite tak nieco na tom bude
@zabudnuta asi tak nejako tak
@erikavasko dakujem za nazor
@zabudnuta neni zac
@erikavasko oddychuj a mysli pozitivne 😉 zopakovala by som test s odstupom 3 dni, dr. s tebou teraz aj tak nic nespravi. ak by si mala neskor bolesti, krvacanie a pozitivny test, tak potom budes riesit. ale ver, ze nebude treba 😎
@kadri dufam aj ja a dakujem za radu
@simusska no ja tam niečo vidím a urob si zajtra dalsí a uvidíš bude ti to silniet
Ahojte🙂
mám otázočku.. ms som mala dostať 14.2., no zatim ništ.. Test mi ukázal toto, je to ešte vcelku slabé, ptero chceme zopakovať v piatok, a až potom behnúť ku doktorke... No asi dva týždne mám na oboch kolenách /zozadu/ niečo ako ekzém, myslíte že to spolu súvisí? Ekzémy som doteraz nemala a ani kozmetiku som nezmenila v poslednom čase. Čo vy na to? Mám čakať?

@veronikax
@babatkoo baby ste zlatee 🙂 dakujemmoc 🙂 ste ma dobre naladili :D asi ma naozaj neklame no pomalicky si to zaacinam uvedomovat aa citit stastie 🙂 hm a kedy je najlepsie ist k dr.??