icon

Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

Čo poviete na tento test?
wanessa_47
14. feb 2015

@veronikax

@babatkoo baby ste zlatee 🙂 dakujemmoc 🙂 ste ma dobre naladili :D asi ma naozaj neklame no pomalicky si to zaacinam uvedomovat aa citit stastie 🙂 hm a kedy je najlepsie ist k dr.??

loli9511
14. feb 2015

dievcata prvy 10dpo druhy 13dpo mozem sa potichucku tesit? som po potrate velmi sa bojim

babatkoo
14. feb 2015

@wanessa_47 zavolala by som sestricke alebo lekarke ako mas postupovat. Kazdy lekar je iny. Ultrazvuk ti spravi najlepsie asi 6-7 tyzdnov od meskania to uz bude vidiet prcek v dutinke maternici 😀

sense
14. feb 2015

@loli9511 gratulujem....

veronikax
14. feb 2015

@loli9511 mozes sa tesit 🙂 a siiiilno drzim palce,aby to teraz dobre dopadlo ;)
@wanessa_47 presne tak ;) kazdy lekar to ma inak ;) ak si doteraz nemala ziadne problemy....tak mas cas ist k lekarovi ;)) ale najlepsie je zavolat sestricke a dohodnut sa...kedy staci dojst ;)

loli9511
16. feb 2015

16 dpo a nemam ziadne priznaky je to cudne?

dafnia
17. feb 2015

Dúfam, že ma ten test neošalil :D Inak ma .....

nicicka
17. feb 2015

@dafnia s takou ciariskou isto nie 😉

erikavasko
21. feb 2015

co poviete na toto ja som si ho robila včera a meska my to tri dne ale zacala som slabo krvacat tak ja neviem

zabudnuta
21. feb 2015

Mozem poprosit nazor? Dik

erikavasko
21. feb 2015

@zabudnuta moja ja tam nič nevidím ale skus trochu neskor pockaj a urob si to za dva dni a potom uvidíš 😉

zabudnuta
21. feb 2015

@erikavasko dakujem urobim 🙂))

erikavasko
21. feb 2015

@zabudnuta neni zac a kedy más dostat mrchu

kadri
21. feb 2015

@erikavasko nejaky naznak tam vidim, ak sa nerozkrvacas, zopakuj test 😉 spinenie v case ms moze byt aj ak si tehu

@zabudnuta negativny

erikavasko
21. feb 2015

@kadri no už to trochu prestava krvacat len neviem mam ist dr. 😒

zabudnuta
21. feb 2015

@erikavasko v stredu az 😀 len kamosky hovorili ze tam nieco vidia tak som sa rozhodla ze sa opytam nezainteresovanych

erikavasko
21. feb 2015

@zabudnuta skus sa pozriet lepšie

zabudnuta
21. feb 2015

@erikavasko isla som si oci vyocit ale nic 😀 ved aj vy ste povedali hned na prvu supu ze nic nevidite tak nieco na tom bude

erikavasko
21. feb 2015

@zabudnuta asi tak nejako tak

zabudnuta
21. feb 2015

@erikavasko dakujem za nazor

erikavasko
21. feb 2015

@zabudnuta neni zac

kadri
21. feb 2015

@erikavasko oddychuj a mysli pozitivne 😉 zopakovala by som test s odstupom 3 dni, dr. s tebou teraz aj tak nic nespravi. ak by si mala neskor bolesti, krvacanie a pozitivny test, tak potom budes riesit. ale ver, ze nebude treba 😎

erikavasko
21. feb 2015

@kadri dufam aj ja a dakujem za radu

perzefona
21. feb 2015

@loli9511 ja som v 10tyzdni a nemam ziadne priznaky....Teda ak neratam zvacsene prsia.... Na co si tu privolavat vsetky priznaky od nevolnosti az po tycku... Co to potrebujes? Este k tomu 16dpo?

loli9511
21. feb 2015

@perzefona nie len som trocha vystresovana nakolko nasa prva dcerka nam zomrel.a druhe som potratila chtic po.dietatku je velmi velky.

simusska
21. feb 2015

co poviete...12DPO....je to duch, ci?

erikavasko
22. feb 2015

@simusska no ja tam niečo vidím a urob si zajtra dalsí a uvidíš bude ti to silniet

kacero007
22. feb 2015

Ahojte🙂
mám otázočku.. ms som mala dostať 14.2., no zatim ništ.. Test mi ukázal toto, je to ešte vcelku slabé, ptero chceme zopakovať v piatok, a až potom behnúť ku doktorke... No asi dva týždne mám na oboch kolenách /zozadu/ niečo ako ekzém, myslíte že to spolu súvisí? Ekzémy som doteraz nemala a ani kozmetiku som nezmenila v poslednom čase. Čo vy na to? Mám čakať?

marusht
22. feb 2015

@kacero007 ja osobne si myslim, ze ti mozeme vsetci gratulovat🙂 aj ked je ciarocka slaba je tam, podla mna to znamena len to, ze hcg hormonu je este menej, ak je tam 🙂
Takze gratulujem🙂
Ekzem by nemal mat vplyv, len lieky na neplodnost by to mohli ovplyvnit

lucyika
22. feb 2015

@kacero007 gratulujem,podla mna dalsia tehulka ;o)