Čo poviete na tento test?
Ahojte dievčatá 🙂
mám na vás otazocku, bludim, hľadám no snáď vy mi poradite 🙂
mám pravidelnú ms, presne na deň, sem tam +- 1deň, 28dňový cyklus. Minula menstruacia mi mmeškala týždeň, dostala som ju v deň ked som išla kupit test :/ no teraz mám 8dní pred mrskou, pár dní mi je nejak čudne, niektoré hovoria že to je skoro iné zase že nie, tak sama neviem... Preto sa obraciam na vás, snáď vám nevadí že v tejto diskusii :( 🙂 takže aj momentálne mi je cudne na zaludku, mám ho jak na vode, nemám chuť na jedlo ale už keď si niečo dam zjedla by som aj vola :D pobolieva má hlava a krize... Spim ako baby a dlhooo a aj tak som unavená...prsia má nebolia ako vždy pred mrskou, aj brusko má tak cudne poboluje a som nafuknuta a chodím cikajuci... No neviem čo to ma byť... 9dní pred mrskou, zvlastne... Kedy si môžem urobiť test? Aby som nezabudla aj zaha má zacala piect :/ ďakujem babulky :/ :*
@bombulka666 no ja neviem, na príznaky je ešte skoro. Nemohla by si byť tehotná ešte z minulého cyklu? Ja som vždy mala príznaky až po vymeskani ms,s výnimkou tohoto tehu, ale ja sa už zase poznám, po4x
@barboritta a dostala som ms Aj napriek tomu?
@bombulka666 a normálne si mala či slabšiu? Pokiaľ by si tam napr kúsky sliznice nemala je tam nádej. Skús urobiť o pár dní test, mne vyšiel prvý pozitívny už 5 dní pred ms.možno sa na to príliš upinas, ak sa dlhšie snažíte
Mala som 2dní silnu a potom slabu ms. No nesnazime sa praveze vôbec 🙂
@barboritta Mala som 2dní silnu a potom slabu ms. No nesnazime sa praveze vôbec 🙂
@bombulka666 no a vtedy keď ti meškali si si nerobila ten test? Však si skús urobiť o pár dní alebo počkaj kým ti budú meškat
V deň keď som si išla robiť som dostalá ms... no hej pôjdem si kupiť a spravím si 🙂
@barboritta
Ma to aj farbu, len je to velmi bleducke. Som 28DC a toto teda sa mi ukazalo. Najhorsie je, ze strasne chcem mimco, ale nie tento mesiac. Idem 5.3. Na operaciu kolena a neviem ci to do vtedy zosilnie, aby som nahodou plodu neublizila. Budem pod plnou narkozou😔
No len baby, ja mam ist o 5 dni na operaciu kolena pod plnu narkozu tak asi budem musiet
@mara7887 ahoj,mne sa ukázalo takto isto na takom istom teste a bolo to prvý den,čo mi meškala menštruácia a bola som tehotná 🙂
@tatianakubo tak to je super. dufam, ze aj jaaa. Len sa bojim lebo mi teda o hodne vybledlo to plusko. Nie je take krasne ako je na foto. Ale toto mi vyskocilo ani nie po minute, tazke duuufam. A na inych znackach mam duchooov.
@mara7887 mala som to úplne také isté,tiež to bola len slabá čiarka a ako som písala,to mi meškal menzes len jeden den.hned následne na to som si urobila druhý test a tiež bol pozitívny 🙂 tak prajem veľa šťastia 😉
dievčatá čo poviete ?
@monika5191 ahoj čosi tam vidím a je to doruzova 😉 🙂

@kacero007 tak toto je pozitivny 🙂 gratulujem 🙂