Čo poviete na tento test?
na 99% mas pozitivny test,ale tehotenstvo ti vie na 100 %potvrdit len gynekolog podla sono vysetrenia a krvnych testov .Vela stastia 🙂
Baby, mám niečo podobné na teste...tá druhá čiarka je o niečo silnejšia, no samozrejme nie je to o moc, ako na tomto testíku vyššie. Robila som si ho 2 dni pred MS....dnes mala doraziť, stále nič...Myslíte,že sa niečo podarilo? 🙂
@silvuska41 ty si mala nejaké príznaky alebo si si robila test či vám vyšlo snažilkovanie??
Ked meska a vidim tam druhu aj ked slabu ciarku myslim ze si tehulka....skys este par dni pockat a urob novy a napis opat ;))
Ahojte babule. Tak dnes som testovala znova a ciarka sa zobrazila hned a je silnejsia. Len mam teraz dilemu ci by zapal alebo cysta mohli sposobit pozitivny test. Ide o to ze mam asik zapal mocovych ciest - vysla mi zvysena hodnota hemoglobinu v moci. Tak teraz neviem ci sa mam tesit alebo ma tie testy len klamu. Dnes mi 8 den meska. Lenze ja nemavam pravidelny cyklus. 😖.
@23petka priznaky som mala...stale mi bolo zle, prsia nadute a bolestive...tak som skusila spravit test, kedze sme sa aj velmi snazili...po vynechani MS (nikdy nemeskala) som si urobil dalsie dva testy, jeden rano, druhy vecer a oba boli pozitivne, tak som sa rozhodla navstivit lekara 🙂 sama som tomu neverila 🙂
Predvčerom poobede o 14:15 som si robila test a bol tam duch.Vcera a dnes ráno som si znovu spravila a už tam nebolo nič.Prsia ma bolia už dva týždne.Vdaka za odpovede🙂
@mariannamariannam na to, koľko máš ešte do menzesu, máš krásne ciarky. Držím palce!
@ankare nemoze to byt aj ine napr.cysta alebo nieco ja len ze ci testy nevedia odhalit aj ine nez tehu nikdy sa mi toto nestalo....

ano môžeš potichučky začať,ešte si skús o 2dni test zopakovať 🙂 potichučky gratulujem 🙂