icon

Čo robiť, ak mám podozrenie na tehotenstvo?

11. jún 2024

Sme spolu 12 rokov, mame 1 dieta-planovane. Nasa forma antikoncepcie je kondom, ale dost casto vyuzivame aj prerusovane. Nesudte ma, fungovala to 12 rokov, Nemala som mu preco nedoverovat, az doteraz. Urobil sa domna napriek tomu ze som povedala nie, dala som si tabletku "po' do 12 hodin. Som sklamana, a neviem ci to predycham, viem ze to nebolo nahodou. My sme planovali 2 dieta, ale rozhodne nie v tejto nasej situacii ako sme momentalne. Stahovali sme sa k jeho rodicom z podnajmu, aby sme sa trosku uskromnili lebo staviame dom. Prvykrat sa taketo stalo, som nahnevana, hnusi sa mi. Teraz mi 2 dni meska menstuacia, robila som test nanom je duch. Mam bolesti v podbrusku no tie mozu byt aj z tehotenstva?. Gynekolog je odcestovani pride az buduci tyzden. Takto tehotenstvo nechcem, z celej situacie je mi zle. Zrutil sa mi svet.

Strana
z2
katkaseiner
11. jún 2024

Ahoj, ja chapem ze si sklamana... ale kedy chcete mat druhe dieta? Po 12 rokoch od prveho je uz celkom cas... na druhej strane chapem ze potrebujete dokoncit dom - vsetko sa brutalne zdrazuje a je tazke popri dietati aj setrit...
Kazdopadne si vobec nemusela mat plodne dni a druha vec je psychika... mozno si to len namyslas... Drzim palce nech akokolvek dopadnes s tehotenstvom, hlavne nech si stastna.

monnci2226
11. jún 2024

menzes moze meskat aj kvoli tabletke.... sprav test o 2 dni a uvidis ci ciarka silnie.... k muzovi sa vyjadrovat radcej nebudem.
drzim palce

aurinia
11. jún 2024

Po tabletke po mozes mat rozhadzany cyklus. Nepanikar

luccija
11. jún 2024

Užila si tabletku po ešte nerob paniku možno nebudeš tehotná.A, keď ani škoda, že nepoužívate vždy kondóm, keď dieťa neplanujes

deedol
11. jún 2024

mna by na tom celom najviac stval pristup tvojho muza. neviem, ako by som to predychala, mat dieta ma byt rozhodnutie oboch. toto je na rovnakej urovni, ako ked zena potajomky vybera plny kondom z kosa. ako ti to vysvetlil?

sasa1310
11. jún 2024

@katkaseiner sú spolu 12 rokov. Dieťa môže mať kludne 2 roky

drahomirrra
11. jún 2024

Tableta po ti pokojne mohla rozhadzat cyklus, rovnako ako aj brutalny stres, co teraz prezivas. Najviac by ma mrzelo, ze muz nerespektoval moj nazor, ak by aj z toho bolo tehotenstvo, dieta by som prijala, ved ste ho tak ci tak planovali, ale ten podraz od manzela by som skutocne rozchadzala len velmi velmi tazko. A zadovazila si dobre tabletky, a to aj proti jeho voli. Ked uz, tak uz.

zmrzlinka2021
11. jún 2024

Mňa by taký manžel veľmi sklamal. Lebo on ťa vlastne týmto znásilnil. Nerešpektoval tvoje telo, tvoju voľbu. Osobné, veľmi by ma to zranilo a stratil by moju absolútnu dôveru. Podľa mňa tehotná nie si

vyrovnanaosoba
11. jún 2024

Podľa toho, kedy ste mali sex, kedy boli plodné dní. Ani tabletka po nezaručuje účinnosť, ak to bolo počas ovulácie.
Dieťa je dar, ale len v prípade, ak si to prajete obaja. Držím prsty, aby to bolo tak, ako chceš ty. A hneď ako príde gynekológ, choď riešiť, keď tehotná nebudeš, daj si predpísať antikoncepciu, lebo zjavne už manželovi veriť nebudeš nikdy

autor
11. jún 2024

@deedol povedal mi iba ze to potreboval, a nebudem tehotna. (O prve sme sa snazili 1,5roka. )...proste chrapun, tak rozmyslam ci vobec snim chcem este zit. Uplne ma zarazil, ja ho takto nepoznam.
@sasa1310 ano sme spoli 12 rokov, ale dieta ma iba 4. My sme dlho zili v zahranici.
@zmrzlinka2021 no presne takto to citim aj ja, az som sa rozplakala. Dufam ze nebudem tehotna, a budete mat pravdu ze mi tabletka rozhadzala iba cyklus.

martinkatinka
11. jún 2024

Ale boli ste na to dvaja. Proste s kondomom alebo vobec. Ja to nechapem, ved na vine nie je len chlap, ale OBAJA.

ivik4
11. jún 2024

Urcite to mas z tabletky, tiez mi rozhadzala cyklus vtedy

autor
Autor odpoveď zmazal
svettii
11. jún 2024

Myslím, že tehotná nebudeš, že sa ti to deje kvôli tej tabletke, čo si užila. Musíš len počkať a spraviť si test ešte neskôr. S manželom si to treba rozhodne poriadne vydiskutovať, bude ho stáť veľa práce, aby si získal tvoju dôveru naspäť.

drahomirrra
11. jún 2024

Autorka, nestihla som precitat, co si zmazala.

zmrzlinka2021
11. jún 2024

Autorka,ste manželia? Lebo ak nie, prosím nevydávaj sa za neho, neviaž sa k nemu. Toto je vážne narušenie dôvery.

svetlonos
11. jún 2024

@martinkatinka
čítaj poriadne, bol to podraz z jeho strany. Jasne ze aj pri prerušované sa moze otehotniet. Ale keď sú taktiež dohodnutý a muz naschvál neprerusi, tak je parchant a podrazak!

martinkatinka
11. jún 2024

@svetlonos tak ked nechcem otehotniet, idem iba s kondomom.... Alebo ma smolu....

luciaruz
11. jún 2024

Ak nie ste zobrati, neber si ho. Toto sa určite teda nerobi niekomu, s kym je 12 rokov. Ked sa ti hnusi, je iba jedina cesta. Koli dieťatu s nim neostavaj.

sasa1310
11. jún 2024

@martinkatinka na vine je chlap, keďže to urobil naschval.

svetlonos
11. jún 2024

Ja neviem co by som robila na tvojom mieste ale tirz by ma to neskutočne sklamalo aj by mi to ublizilo. Neviem, ako by som bola s takym clivekom naďalej. Ale v takom prípade by som asi tu antikoncepciu brat zacala. Je to kreten.
Nám prve tiez dlho trvalo koli stresom v praci. Pre mna je kojenie ista antikoncepcia. Po odstaveni maleho som otehotnela 2x pocas 4 mesiacov, tak nechcsa panáčik nehrá na múdreho. A keby si aj nie - bol to posraz a po toľkých rokoch by som to fakt veru necakala.
Nech sa rozhodneš ako chceš, bud šťastná. S chlapom, či bez.

ysseba
11. jún 2024

Hoď sem foto testu.

martinkatinka
11. jún 2024

@sasa1310 tam je evidentne viac problemov... Urcite by som sa na chlaoa v tomto nespoliehala. Je tolko sposobov, ako neotehotniet a ked to nechcela, nemala sa spolahnut na chlapa. Nabuduce bude mudrejsia....

autor
11. jún 2024

@drahomirrra tabletky si urcite dam predpisat. Aj ked neviem ci takto ma fungovat vztah? Ja ho takto nepoznam uplne ma sokoval.
@zmrzlinka2021 sme manzelia....
@martinkatinka urcite robis dobre! ale su aj ine situacie v zivote, toto bolo naschval a to necakas od niekoho skyk zdielas spolocny zivot. A na tvojom mieste by som si rozmyslela aj kondom, moze sa poskodit alebo ti ho mozno prederavy niekto. Este nikdi nevies v akej situacii sa ocitnes. Tabletky su istejsie.

martinkatinka
11. jún 2024

@anonym ja deti mat uz nemozem. Ale asi mate aj ine problemy, tak sa na neho nespoliahaj.

monnci2226
11. jún 2024

@martinkatinka ak s niekym zijes 12 rokov a ste dohodnuti na prerusovanej sulozi tak to partner mal respekvovat, maximalne tym narusil doveru... on to spravil naschval, nebola to nehoda a to je rozdiel. a este argument ze on to potreboval.... no dovidenia...

autor
11. jún 2024

@ysseba nemam ho uz, v hneve som ho smarila uz do smeti.

martinkatinka
11. jún 2024

@monnci2226 ale aj pri orerusovanej sa stane nehoda. Proste toto je moj nazor, nespoliehat sa, ak to nechcem....

januska12323
11. jún 2024

Dúfam, že tehotná nebudeš, držím prsty. Nieže by som začala brať tabletky ale ani ten sex by nemal kým by to normálne nevysvetlil. Stane sa, že sa neudrží ale nie potreboval, ako čo 2 sekundy nevydrží?

vyrovnanaosoba
11. jún 2024

Manžel o tom teste vie? Na tvojom mieste ho vyberiem zo smeti a otrieskam mu ho o hlavu

Strana
z2