Čo robiť, ak test ukázal negatívny výsledok?
Ahojte, chcela by som radu. Mám taký pocit, že som tehotná, ale robila som si test a ukázal mi negatívny, čo chápem ak by to aj bol začiatok tehotenstva a uhniezďovanie vajíčka.. tak idem počkať do menštruácie a urobím si znovu test neskôr.
Ale ide o to, že s priateľom sme mali nechránený pohlavný styk 2 týždne dozadu. Neviem ci si len namýšľam, že som v tom 🤷🏻♀️ ale mám strašne výkyvy nálad, všetko ma rozhodí a kvôli maličkostiam plačem.. celý týždeň mám už takýto.. 😞 normálne som citlivá, ale neplačem kvôli blbostiam a teraz akoby to bolo zdvojnásobené neviem nikdy som takáto nebola a čítala som si plno príznakov aj vecí o tehotenstve ale neviem vôbec. 😁
Jeden deň mi bolo brutálne hrozne, bolo mi na vracanie, ďalší deň som mala akoby také citlivejšie prsia (neboleli ma), ďalej ma začalo teraz pichať malinko na ľavej strane ako sú vaječníky, potom mi začali aj akoby tŕpnuť ruky a nevládala som unavená som bola.. všetko také divné príznaky akoby to nemuselo ani byť tehotenstvo😁
Všetko som mala tak striedavo deň po dni, každá to má inak to viem 😊
Uprimne prilis sa sledujes - ak by tieto priznaky suviseli s tehotenstvom, tak by to znamenalo, ze HCG uz je vysoke a kazdy test by ho zachytil. Takze skor zo bude nervozita z toho, ze dufas, cakas a pokojne aj silnejsie PMS....pockaj, co bude meskat menstruacia a potom testuj, drzim paste
@patulienocka3003 v takomto skoro štádiu podľa mňa neexistuje toto cítiť z tehotenstva 😁 jediné čo som cítila ako prvé boli bolesti podbruška akoby som mala dostať krámy
@patulienocka3003 testuj sa až po vynechaní menštruácie. To čo píšeš môže byť tehotenstvo ale aj obyčajné PMS.
Nechránený styk ste mali dva týždne dozadu . Aj keby sa podarilo , neexistuje , jednoducho to neni možné, aby si tieto “príznaky” pripisovala tehotenstvu - je to obyčajne PMS. Ak by toto malo byt spôsobené tehotenstvom , musela by byt hodnota HCG ooooomnoho vyššia , presne ako písala Petka. Počkaj si na meškanie menzesu a potom testuj držím palce
@nika11103 dakujem veľmi pekne aj ostatným 🥹❤️ strašne stresujem 🤣🙈 počkám do menštruácie a ak sa mi nedostaví tak si spravím 🙂
@patulienocka3003 tak ako si dopadla? 🙂
@ahojka5 Ahooj ☺️ tak robila som si test, vyšiel mi negatívny, nakoniec sme sa ešte potom snažili a potom sa mi dostavila pani menstruacia 🤣🤣 a po menštruácii som tiež skúšala testík lebo je veľa báb čo boli tehotné a mali aj menštruáciu. Na teste mi vyšla slabá čiarka a potom som ďalší deň skúsila už negatívny takze asi nič no 🤣🤷🏻♀️

@patulienocka3003 neviem ci ste to mali nejak podobne alebo ako vravím, iba ja si len myslím, že som a teraz stresujem 😂