Čo robiť, keď testy ukazujú protichodné výsledky?
Poraďte mi niekto či máte skúsenosť , menš. mi mešká len druhý deň ale keďže sa snažíme okamžite robím testy. Palickove testy mi ukázalo pozitívne výsledky s tým že čiarky sú veľmi slabé ale digitálne testy mi ukázali negatívny výsledok. Neviem čo si myslieť 😭
praskni jeden palickovy aj do vody (alebo cudzi moc) aby si vedela porovnat dva rovnake ze ako naozaj vyzera negativny
@martinmmartin negatívnych som mala za posledných pár mesiacov X Y takze viem ako vyzerá negatívny
@veverka429 No neviem na tom paličkovom ja veru nevidím nič clearblue vyzerá nádejne. Skús zajtra alebo pozajtra testovať znova, ideálne tou istou značkou a čiarka by mala stmavnúť.
@veverka429 ten prepino vyzerá byt negatívny a tento typ clear blue býva často falošne pozitívny .
@veverka429 podľa mňa iba sú negatívne, ten modrý máva tuším vždy takú čiarku 😥
@len_nig 😭😭😭😭 trápenie toto
@veverka429 ja som vždy testovala dr max testom a nikdy sa mi nestalo žeby bol falošne pozitívny.
Už 9dpo som naposledy mala slabú čiarku, 11 dpo silnejšiu a 13dpo už koľajnice
@veverka429 ten clear blue ultra včasný hoď do koša! Mne takto ujazal deň pred MS a figu MS došla tak ako mala aj viacero báb písali že sú nespolahlivé . Mne tiež dal falošné nadeje
@veverka429 nechcem ti brať nádeje ale tento clearblue by som si už v živote nespravila. Taktiež mi ukázal dve čiarky ako tebe (aj keď druha slabšia), utekala som kúpiť digitálny a ten samozrejme negatívny. Tehotná som nebola
@pabla99 Jop kramy prišli takze máš pravdu 😅
@veverka429 dobry den , mne sa stalo to iste … ale myslim si ze som tehotná .. pretoze ciarky na obycajnych testoch su vyraznejsie … ale nechapem preco ten digitalny bol negativny … 😭😭 co si mam o tom mysliet

Digitálne testy majú väčšinou menšiu citlivosť, ukážu ti tehu spoľahlivejšie ale nejskor. Ak máš čiarky na paličkových testoch slabé, nemusia to digitálne zachytiť. Testuj paličkovými každé dva dni a keď bude čiarka taká, že už je nebude treba "hľadať", potom si urob digitálny.