icon

Čo robiť pri meškaní menštruácie a negatívnom teste?

michaela679
30. máj 2026

Ahojte
Snad sa ni nebudete za toto posmievat a mat blbe narazky v komentaroch..
Mala som pravidelny cyklus no vsak posledne mesiace ho mam aj 41 dnovy
Mala som Ms 22.4-28.4
Tento mesiac som to nedostala a strasne sa bojim test som si urobila a bol negativny (hej som na taketo veci este moc primlada ale stalo sa)
Podla mojho cyklu mam meskanie 5 dni
Mam aj nejake priznaky bolest v podbrusku, zmena nalad, citlivejsie prsia
Ale strasne sa bojim..
Neviem co mam robit , nemam sa o tom skym porozpravat kedze zijem iba s otcom
Vopred dakujem ze vsetky rady🙂)

martinka13
30. máj 2026

No strach nič nevyrieši. Sprav si test o 2-3 dni a uvidíš. Možno máš len meškanie. Držím palce a snáď si sa poučila (dúfam, že bez následkov....)

zuzikak
30. máj 2026

No drzim palce aby si menstruaciu dostala hoci neskor, ked tvrdis, ze si priliz mlada. Bud taka dobra prosim ta a do buducnosti uz ries bud antikoncepciu alebo kondom. Je mozne ze ti menzes meska z normalnych zdravotnych dovodov. Nebola si chora ? Nebrala si antibiotika ? Nejake prechladnutie ? Ak ti bude meskat este 2-3 dni tak zbehni k lekarovi. Pripadne si kup tehotensky test, skus ho spravit znova a uvidis. A prosim pouc sa z toho lebo tie stresy a nasledky nestoja za to...

michaela679
autor
30. máj 2026
@zuzikak

No drzim palce aby si menstruaciu dostala hoci neskor, ked tvrdis, ze si priliz mlada. Bud taka dobra prosim ta a do buducnosti uz ries bud antikoncepciu alebo kondom. Je mozne ze ti menzes meska z normalnych zdravotnych dovodov. Nebola si chora ? Nebrala si antibiotika ? Nejake prechladnutie ? Ak ti bude meskat este 2-3 dni tak zbehni k lekarovi. Pripadne si kup tehotensky test, skus ho spravit znova a uvidis. A prosim pouc sa z toho lebo tie stresy a nasledky nestoja za to...

@zuzikak ochrana bola pouzita , bola som aj chora ale antibiotika som nebrala tak snad to bude v poriadku