Čo robiť pri meškaní menštruácie a negatívnom teste?
Ahojte
Snad sa ni nebudete za toto posmievat a mat blbe narazky v komentaroch..
Mala som pravidelny cyklus no vsak posledne mesiace ho mam aj 41 dnovy
Mala som Ms 22.4-28.4
Tento mesiac som to nedostala a strasne sa bojim test som si urobila a bol negativny (hej som na taketo veci este moc primlada ale stalo sa)
Podla mojho cyklu mam meskanie 5 dni
Mam aj nejake priznaky bolest v podbrusku, zmena nalad, citlivejsie prsia
Ale strasne sa bojim..
Neviem co mam robit , nemam sa o tom skym porozpravat kedze zijem iba s otcom
Vopred dakujem ze vsetky rady🙂)
No drzim palce aby si menstruaciu dostala hoci neskor, ked tvrdis, ze si priliz mlada. Bud taka dobra prosim ta a do buducnosti uz ries bud antikoncepciu alebo kondom. Je mozne ze ti menzes meska z normalnych zdravotnych dovodov. Nebola si chora ? Nebrala si antibiotika ? Nejake prechladnutie ? Ak ti bude meskat este 2-3 dni tak zbehni k lekarovi. Pripadne si kup tehotensky test, skus ho spravit znova a uvidis. A prosim pouc sa z toho lebo tie stresy a nasledky nestoja za to...
No drzim palce aby si menstruaciu dostala hoci neskor, ked tvrdis, ze si priliz mlada. Bud taka dobra prosim ta a do buducnosti uz ries bud antikoncepciu alebo kondom. Je mozne ze ti menzes meska z normalnych zdravotnych dovodov. Nebola si chora ? Nebrala si antibiotika ? Nejake prechladnutie ? Ak ti bude meskat este 2-3 dni tak zbehni k lekarovi. Pripadne si kup tehotensky test, skus ho spravit znova a uvidis. A prosim pouc sa z toho lebo tie stresy a nasledky nestoja za to...
@zuzikak ochrana bola pouzita , bola som aj chora ale antibiotika som nebrala tak snad to bude v poriadku

No strach nič nevyrieši. Sprav si test o 2-3 dni a uvidíš. Možno máš len meškanie. Držím palce a snáď si sa poučila (dúfam, že bez následkov....)