icon

Čo si myslíte?

21. apr 2022

Ahojte môžem toto pokladať za pozitívny test?
Pred zhruba 10 dňami som mala jemne špinenie. A včera zase trochu po pohl.styku trošku špinenia. Myslela som si, že príde MS opäť (po roku snazenia) ale niečo mi vravelo v hlave aby som si spravila posledný test, ktorý mám kúpeny.
Nemôžem tomu ani uveriť a zatiaľ sa nemôžem ani tesit, lebo sa bojím aby neprišla MS. Dnes mám 29DC, ale MS mávam nepravidelnu (PCO) .
Ďakujem vopred za odpoveď. 🙂

Čo si myslíte?
monicka976
21. apr 2022

Ano to je jasne pozitivny test 😊 gratulujem

joesvk
21. apr 2022

Gratulujem 👍

veselo_neveselo
21. apr 2022

jasne, ze mozes. Ale takych diskusii je tu predsa kopa, netreba zakladat dalsiu. Aj ked, chapem, ze sa tie gratulacie dobre pocuvaju. 😉 Tak teda, gratulujem!

paulinkaa2
21. apr 2022

Gratulujem. Potom stym stykom opatrne keďže si splnila. Mne dr v 1. trimestri zakázal, keďže som mala chvíľu špinenie

kiki68
21. apr 2022

Gratulujem, krasne kolajnice

autor
21. apr 2022
autor
21. apr 2022

@paulinkaa2 ďakujem 🙂 a prečo si mala ty to špinenie?
Ja pôjdem čo najskôr ku dr , hneď na druhý týždeň lebo ja som si prvé tehu musela pichať celé Fraxiparine (zlá zrážanlivosť krvi)

zuzanazu85
21. apr 2022

Ta druhá čiarka až ,, oči vytláča" 😁. Gratulácia 👏

autor
21. apr 2022

@zuzanazu85 juuj ďakujem , snáď bude silnieť . Myslíš , že digitálny by ukázal či nie? 🙂

elynora
21. apr 2022

aj ja by som taký testík chcela 🙂...gratulujem

paulinkaa2
21. apr 2022

Ani neviem. Mala som to par dni. Ráno večer. Mne dal vtedy duphaston. A bolo dobre.

nelinka888
22. apr 2022

Pozitívny 🙂 Tak super. Už len aby to postupne silnelo, inak myslím že by aj digitálny ukázal 🙂

autor
22. apr 2022

@nelinka888 už som robila aj digitálny 🙂