Čo si myslíte o tomto teste?

Vidim ciarocku 🙏
@paulinka17 prepáč viem že to je tvoj názor ale nechápem ako nemôžeš vidieť ani náznak niečoho. Ale v poriadku beriem 😊
@marticka85po ďakujem 😊
@summersunny94 pokial si presvedcena že tam vidis aj druhu tak potom neviem naco je tato diskusia, ak ju tam vidíš ale je slabá, sprav si aj druhý test a budeš si istejšia. A potom sa môžeš pochvalit pozitívnym testom a my ti zagratulujeme. Nechcem znieť nejako negativne, ja len ze je tu veľmi veľa takýchto diskusii a podľa mna zbytočne. Nič proti tebe a drzim palce aby ti to dopadlo tak ako chceš 🙂
Je tam druhá čiarocka to len slepý neuvidí, tak gratulujem sprav si ďalší testik o dva dni určite bude palička ešte silnejšia, ja som takúto mala asi 4 dní pred menštruáciou
Ja vidím na oboch 🙂 skús ešte jeden zajtra ráno 🙂
@summersunny94 ja tam tiez vidim druhu ciarku. Skuste este zajtra alebo pozajtra rano 😉
Skus o 2 dní... Ak už ms mešká
@zuzubb007 ďakujem pekne 😊
@par ďakujem skúsim pozajtra ak nepríde MS 😊
@sense áno MS mešká tretí deň
@summersunny94 Podla mna pozitivny 🙂 O 2 dni sprav este raz a uvidis ci bude ciarka silnejsia 🙂
@surama ďakujem krásne kiežby to tak bolo ako píšeš, už mám aj strach ako to všetko dopadne keďže mám PCO . Taká by som bola šťastná, že sa to nedá ani opísať 🙂
@paulinka17 ani tu nevidíte?
@summersunny94 Tak to drzim silno prsty, aby ti to vyslo podla predstav 🙂
@surama ešte raz ďakujem 🙏😊🙂
Vidno druhu ciarku🙂treba testovat ci silnie.Drzim palce
@majinka81 ďakujem krásne 🙏🙂😊
@summersunny94 tak o 2 dní skus ak je to tam bude tmavšia, kedze ďalšej foto vidno ducha
@sense oki o 2 dni testujem dám vedieť snáď nepríde MS.
@paulinka17 lenze ta druha ciarka tam je. 😉 len nie kxdy ma oko na to
@summersunny94 jasne ze tam je druhá čiarka 😉síce je slabucka ale je tam urcite
@summersunny94 jasne ze tam je. Este troska slaba ale je, ja som to tak isto mala. 3dni som sa testovala 🙈😁 a potom uz silna ciarka 😉 drzim palce🍀🙂
@summersunny94 vidimmm❤️❤️Gratulujeeem držím pršteky ☺️Aj ja som tehotná už druhý krát 😁❤️
@dana1231 prišla MS nakoniec išlo o biochemické tehu asi, ach tak mi je to ľúto 😔
@summersunny94 oooo😔to mi je ľúto

Ja chapem, ze niekto sa mozno dlho snazi o babatko a velmi by chcel aj tu druhu palicku, ale prečo ju hľadáte silou mocou tam kde nie je?