Čo si myslíte o tomto teste?
Baby , čo si myslite o tomto teste ? Beriem aj HA preto neviem čo si mám o tom myslieť

Voľným okom bez filtra to vyzerá ako ?
@nely1704 tak vidno tam čiarku a takú istú som mala aj pri prvom tehu len neviem čo si mám o tom myslieť keď som na HA a neužívala som žiadne iné lieky ani nič
@nely1704 a ešte v zapati som začala špiniť čo som pri prvom nemala vôbec
Urobila by som ďalší
A aky si mala dôvod na testovanie?
@dadka128 možno sa to bude zdať zvláštne , ale babička mi vravela že som akási iná v tvári a pýtala sa či nie som tehotná a našla som doma test tak reku veď vyskúšam
Aj ti meška ?
Berieš antikoncepciu a babička ti povedala, že si iná, tak si robíš tehotenský test? Koľko ti mešká?
Nechapem tie filtre 🤦🏽♀️ Bud tam nieco je alebo nie
@simonka15513 uplne jednoduché pre pochopenie s filtrom je lepšie vidieť ducha ako bez neho 🙏🙄
Mne pri prvom tehotenstve povedala moja teta hneď ako som prišla k nej ze podla mňa si tehotná. Vraj som dáka iná. Nevedela vysvetliť v com ale ze proste iná
A ja som ostala zaskočená pretože som naozaj tehotná bola a ešte o tom nikto nevedel
Ak berieš HAK tak ako máš bez vynechavania tak je naozaj mizive % aby si ostala tehotná, pretože blokuje ovulaciu, alebo vytvára nepriaznivé podmienky na prežitie spermií či uhniezdenie vajíčka. Ale to vy si mala vedieť keď ju berieš