Čo si myslíte o tomto teste?
Ahojte, co si myslite o tomto teste? Je to duch alebp pozit? 3 dni do MS.

@veronikaszabova asi veľmi túži po bábätku len sa nedarí
@monika259200 preto berie HAK?
@monika259200 no keď užíva hak a ešte maju sex s gumou neotehotnie len ona to nejde pochopiť.. tvrdí že dieťa nechce boji sa tehotenstva neviem čo všetko....buď je troll ktoreho to neskutočne baví alebo už jej viackrat bolo poradene nech ide za psychiatrom lebo čo tu ona predvadza....človek ju ma chuť vyhladať riadne prefackať a zatiahnuť na psychiatriu
@esmeronka otehotnieť môžem aj napriek ochrane. Áno šanca je síce dosť malá ale nejaká je. Áno aj ja mám chuť sa niekde zavrieť a už nikdy nevychádzal. Dlhšie som netestovala a teraz po dlhšej dobe mi zas dačo "vyskočí " na teste tak som sa zľakla. Inak ver že na psychiatrii som už bola, vyšla som odtiaľ horšie ako som tam vošla.
@janka_01 pouzivas 2‼️ochrany!! Tak netestuj
@veronikaszabova dobre, moja otázka znie že či v prípade ak by na tom prvom teste bola čiarka tak ukázala by sa aj na druhom teste inej značky alebo "by som musela" testovať tým istým testom obdeň? Prešlo 6-7 týždňov od tamteho styku
@janka_01 po 6/7 tyzdnoch by si do sekundy po namoceni testu do mocu mala riadne kolajnice!! Uz to pochop!!
@janka_01 to by si musela prestať brať tabletky a gumu prepichnuť aby zlyhala a ty si bola tehotna....ta spermia nema super schopnosť prejisť cez taky material s ktoreho su vyrobene kondomy...a sorry ale ja už neverim ze si to riešila s odbornikom toto už fakt neni normalne čo dokazuješ
@esmeronka a ak by aj nejaka spermia mala superschopnost a mal sa z nej narodit novy Superman, tak si dufajme vyberie pricetnejsiu matku 🤷♀️😂
@esmeronka to som nevedela, nepoznám pani alebo slečnu. Myslela som si, že keď to rieši pravidelne tak sa práveže o to snažia a nie, že sa bojí. Ale zas na druhú stranu naozaj mi príde vtipné, že toto rieši tak často keď berie HAK a ešte aj používajú gumu. 🫢 podľa mňa tam nieje ani šanca k otehotneniu. A keď sa tak strašne bojí nech fakt nesexuju alebo nech si dajú gumy aj dve 🤣. V živote by mi nenapadlo tak často testovať keby mi ešte po toľkých ochranách aj príde MS 🤣 nuž ale každý sme nejaký.
@janka_01 my s nicim inym ako s tvojim NEGATIVNYM testom ani neratame ;)
@mysiacik28 tento test nebol úplne negatívny. Čosi na ňom je ale veľmi slabé. Pre istotu si urobím ďalší test ráno.
Tak zienky, dnes rano test inej znacky negativny.. asi tie testy su fakt chybne a ukazuju falosny vysledok
Podľa mňa to nie sú falošne pozitívne testy ale premočené a vidieť kanáliky.
Staci testovat po vynechani ms. Vtedy tehotenstvo zarucene ukaze v 99% pripadov.
@janka_01 boze ty si fakt asi robis srandu. Podla mna ani nemozes byt az takto mimo. Osobne si myslim, ze velmi tuzis byt tehotna a tvoj partner ani pocut. Zmen partnera. Potom navstiv psychologa a daj nam uz pokoj 🙂

@janka_01 nie, nemusis. Uz ti bolo milionkrat poradene, aby si vyhladala odbornika (a to nie v zlom) alebo nesexovala.