icon

Čo si o tom myslíte?

27. dec 2020

Ahojte potrebujem poradiť . 1 test robený pred menštruáciou .Následne 3 dni menštruácia slabšia ako zvyčajne ale klasická krvácala som. Cca 3 dni po nej po krvácaní ďalšie dva testy a veeelmi slabucke čiarky. Robila som dva oba rovnako.Neriešila by som len stále chodím na wc,je mi zle od žalúdka ,teplota 37-37/3,bolia ma vaječníky ,maternica . Tie ďalšie po menštruácii testy by ma nenapadli robiť vsak menštruácia ...len bolo a je mi blbo . Ku gynekologicke som objednaná až po novom roku. Môže to byť aj zápal ? Mala niektorá podobne?

Čo si o tom myslíte?Čo si o tom myslíte?Čo si o tom myslíte?
autor
28. dec 2020

@sandra151 Možno si telo samé poradí a odíde to budem veriť lekárke popravde sa mi moc na nový rok ani do nemocnice nechce. Keby mám nejaké výrazne bolesti utekám na urgent. Plus urobím ten test za 3 dní a o týždeň ako kázala.

sandra151
28. dec 2020

Držím palce nech to hlavne nieje to mimomaternicové 🤗🤗🤗

cervenaruza123
28. dec 2020

Hlavne ze o tom vie a mozes jej volat, keby daco. Lekari sa predsa len vyznaju do toho viac. Drzim palce, nech do nemocnice ani nemusis

autor
28. dec 2020

Dnes mi vyšlo toto ja už tým teh.testom prestávam veriť

autor
28. dec 2020

Toto podľa mňa nie je normálne krvácala som...

babovka2321
28. dec 2020

Ten vyzera dokonca silnejsie ako prvy podla mna. Ten modry vyzeral ako dr. Max, ak to bol ten, ten mi robil o dost slabsie ciarky, preto ako hovorim, nema zmysel porovnavat rozne testy. Kazdopadne toto bude tehotenstvo, len otazne je, ci prosperujuce.

autor
28. dec 2020

@babovka2321 Áno to bol dr Max a toto je mama test

autor
28. dec 2020

@babovka2321 kúpila som pre istotu aj ovu test či nemám ovu keď sem tam ten vajecnik a ten negatívny

rybka1985
28. dec 2020

Podla mna si tehotna, mohla si mat posunutu ovulaciu

babovka2321
28. dec 2020

Tak mamatest ma vela farbiva pokial viem. Ten som ja sice neskúšala, ale napr ked som porovnala ciarky cinskych testov alebo woman secret testov s dr max, tak dr max mal ubohe ciarky (a ano, skusala som vela testov, ked som otehotnela, teraz ich mam kopec doma este zbytocne :D) ... Ja som sla po pozitivnom teste k lekarovi az okolo 9tt, ale ja som nekrvacala, nespinila, bolesti nemala. Ak by som na tom bola ako ty - pozitivny test + krvacanie + bolesti, asi by som letela na vysetrenie. Kamoska krvacala brutalne cca v 5tt, to uz mala pozitivny test a rovno bezala na pohotovost, prasklo jej nieco v maternici, babatko sa ale udrzalo a ona dostala prisny kludovy rezim na cely prvy trimester.

autor
28. dec 2020

Baby a čo teraz ? Čo mám robiť zatiaľ nekrvacam nič ....mám čakať že pretestujem zajtra ráno ešte ?

babovka2321
28. dec 2020

No, stale mas nejake riziko mimomaternicoveho ale rovnako to aj nemusi byt a mozes byt pokojne tehotna. Alebo to moze byt aj ze si tehotna, ale plod sa pomaly vyvija a nic z toho nebude. Ak mas pocit, ze bolesti su take obycajne, cakal kludne a testuj dalsie dni, ale ak by sa ti co len trochu vystupnovali bolesti, isla by som hoci na pohotovost.. aspon by ti vedeli povedat, ci vidia nieco v maternici (aj ked plod by to este nebol).

autor
28. dec 2020

@babovka2321 oki ďakujem 🙏 včera to bolo horšie dnes ok už má tak nepicha sem tam ale relatívne klud iba stále na wc lietam ,ozvem sa

mikasz
28. dec 2020

Ak sa ti cokolvek nezda, tak by som isla na pohotovost.
Moze to byt hocico. Vela zien na zaciatku tehu krvaca, ze ani nevedia ze su tehotne, to by bol ten lepsi pripad. Moze to byt aj biochemicke, ze plod odisiel s ms, ale to by ti testy netmavli.
Ale zvysena teplota a bolest vajecnikov, moze byt naozaj mimomaternicove a tam je to riziko.

nanka3
28. dec 2020

ak mas bolesti, tak na urgent urcite, ak ta nic neboli (teraz nemyslim slabe ms bolesti, tie byvaju caste aj u normalneho tehu) mozes este pockat, ako ti radila dr a tu pripadaju v uvahu 3 moznosti: 1) potratila si a nejake to hcg este v tele je, preto su aj testy pozitivne, 2) su aj pripady, kedy mali zeny ms aj prve 3 mesiace tehu a ani nevedeli, ze uz su v 4. mes.,3), moze tp byt aj mimomaternicove, ja som mala po slabej ms, ktora trvala 2-3 dni pozitivny test, riadne kolajnice a bolelo ma brucho, nieco ako kontrakcie, nakoniec z toho bolo mimomaternicove.

babovka2321
28. dec 2020

Este taka poznamka navyse, zeny z mojho okolia, ktore mali na zaciatku nejaky problem, alebo aj dokonca v skorych stadiach potratili, boli zdzubane doktorom, ze neberu kyselinu listovu pri snazeni sa o babatko. Po nasadeni mali dalsie tehotenstvo uplne v pohode. Ja len, ze ak neberies, nic nepokazis, ak zacnes. Ja som ju brala 3 mesiace pred az do cca 6. mesiaca.

shallimar
28. dec 2020

Neviem, či si alebo nie si tehotná, ale pridám svoju skúsenosť. Mala som na teste slabú čiarku, potom som krvácala štyri dni a nebolo to len slabé, taká stredná menštruácia. Šla som doktorke na ultrazvuku nič nevidela, všetko čisté. Zobrala krv. Už neviem o koľko týždňov znova ultrazvuk a už tam videla synčeka, teraz bude mať rok.

autor
28. dec 2020

@shallimar veď to je to najhoršie že ani neviem či tým testom veriť počkám na lekárku nejdem skákať od radosti nič proste keďže to krvácanie...ostávam v kľude uvedomujem si že ok to nie je. Akonáhle by nastúpili bolesti letím na urgent a ak nie do tej doby počkám na termín u lekárky.

autor
28. dec 2020

@rybka1985 Celkom mi to nevychádza keďže som krvácala kedy by som ju mala ?

autor
28. dec 2020

Robila som aj ten druhý test v balení tak asi dva po sebe vádne ks nebudú ešte skúsim o tie tri dni 😳

babovka2321
28. dec 2020

Vadne nebudu, ked navyse ich robis ani nie z ranneho mocu a ukazuju ti druhe ciarky 🙂 i ked mne ukazovalo poobede vzdy silnejsie ako rano, ale zvycajne to je naopak. Ale testuj uz iba touto znackou

autor
28. dec 2020

@babovka2321 oki dva dni počkám ...

cervenaruza123
28. dec 2020

Hlavne testuj len z prveho ranneho mocu alebo ked sa nepodari, tak zhruba stale o tom istom case. Lebo kludne moze byt napriklad rano slaba ciarka a poobede ziadna. Porovnavaj vzdy len testy robene zhruba v tom istom case.

ingrida1127
29. dec 2020

Ja som si robila test 9.11.boli krásne dve čiarky mala som klasické tehotenske príznaky
Hneď na druhý deň som šla lekárke na potvrdenie nevydržala som ťa mi potvrdila že to môže byť 4 až 5 tt že mám prísť o 2 týždne tam by mala byť akcia srdce ,všetko bolo v poriadku sem tam ma.pichlo trochu ma pobolievali kríže veľká únava pripisovala som to teda tehotenstvu
Neprešiel pomali asi ani týždeň 18.11som šla na wc mala som take silno hnedé spinene hned som volala lekárke tá povedala aby som ihneď prišla že ma vyšetrí potom som isla medzi tým este raz na wc a už bola jasná červená krv ,spravili mi vyšetrenie ihneď ma nechali v nemocnici pretože na sone nebolo uz nič vidno dva dni mi dávali niečo na udržanie na zastavenie krvácania,o dva dni zobrali krv a videli teda ze hodnota hcg bola veľmi mala že sa mala zdvojnasobyt takže nešlo o normelne tehotenstvo 20.11.robili kyretu nechali si ma tam dalšie 3 dní hcg veľmi pomali klesalo po tom ma teda prepustili o tri dni na kontrolu znova mi vzali krv a hcg lo vyčistení stúplo znova ma hospitalizovali že musia 2.12.laparoskopicky pozriet do brucha a potvrdilo sa aj teda že to bolo tam mimo maternicové tehotenstvo vzali mi ľavý vajcovod
Takže nechcem ta strašiť ale ak máš bolesti je jedno či male alebo veľké a krvacas ihneď do nemocnice
Mimo maternicove tehotenstvo je životu ohrozujúci stav bodaj by to tak nebolo ale nečakala by som určite

autor
29. dec 2020

@ingrida1127 Popravde ani nemusím byť tehotná môžem mať aj cystu čo som včera čítala po internete . Že sú to falošné pozitívne testy potom . Stále i keď sme mali nechránený styk celý mesiac nie len raz tomu nechápem .Ja sa pretestujem ešte o tie dva dni a ak nebude stúpať hcg tehotenstvo vylučujem . Zavolám lekárke poviem že stále čosi ukazuje a snáď ma už vyšetrí .

autor
29. dec 2020

Podľa mňa by to boli jasne koľajnice nie takéto slabé keby tehotenstvo. Tak sa prikláňam k tej cyste

autor
29. dec 2020

Že aj pri nej sú nevoľnosti hoc vytoky ziadne nemám to by som si vsimla....kým mi lekárka nepotvrdí tehotenstvo si myslím že cysta alebo zápal ,keďže stále na wc som. Keď tie príznaky sú klamlivé tehotenstvo a cysty skoro rovnaké a bez sona vyšetrenia môžem iba polemizovať .

autor
29. dec 2020

Momentálne nemám žiadne ťažkosti nič ma nebolí to pichanie v maternici a na vaječníkoch prešlo nekrvacam iba mi je slabo pocit na vracanie sem tam a to je všetko

autor
29. dec 2020

Toto že by bolo dieťa ? Taká slabá čiarka a po menštruácii?? Ak áno robí si zo mňa peknú srandu

ingrida1127
29. dec 2020

No je tam treba sa ísť dať čím skorej vyšetriť