Čo si o tom myslíte?
Ahojte potrebujem poradiť . 1 test robený pred menštruáciou .Následne 3 dni menštruácia slabšia ako zvyčajne ale klasická krvácala som. Cca 3 dni po nej po krvácaní ďalšie dva testy a veeelmi slabucke čiarky. Robila som dva oba rovnako.Neriešila by som len stále chodím na wc,je mi zle od žalúdka ,teplota 37-37/3,bolia ma vaječníky ,maternica . Tie ďalšie po menštruácii testy by ma nenapadli robiť vsak menštruácia ...len bolo a je mi blbo . Ku gynekologicke som objednaná až po novom roku. Môže to byť aj zápal ? Mala niektorá podobne?

@babovka2321 pripadala som si ako blázon i v nemocnici i teraz keď som volala niekoľko testov pozit.3dni po sebe schválne som čakala až nejdem len tak...ľutujem že som šla momentálne . Treba sa s tým zmieriť a ísť ďalej
Tiez nechapem, ked mne kontrolovali HCG, presne tvrdili, ze je uplne jedno aka je hladina, dolezite je o kolko stupla po par hodinach ci dnoch. Preto som aj v tej nemocnici tvrdla par dni, kym zistili, ci to je ci nie je tehotenstvo. Ale mozno mas az prilis nizke hodnoty, ktovie. Tak ci tak ked nedostanes menzes, tak skus si aspon test spravit po par dnoch. Pre istotu.
@cervenaruza123 Už iba tak veru keď nebudem krvacat . Áni by som nerobila ale mala som bolesti a očividne to bábo odišlo anielik malý 🙏🍀
@cervenaruza123 keby mala az prilis nizke hodnoty, tak by nemala ciarku na teste predsa... Ja mam skor pocit, ze niektori doktori odbijaju pacientky len aby mali pokoj...
A kopa zien aj tu by vedela potvrdit, kolkokrat im doktor povedal, ze maju zamlcany potrat a pritom dnes im tie "zamlcane potraty" behaju po dome
@babovka2321 Nerozumiem tomu sama čakala som tri dni po sebe az nejdem ako blazon testy niekoľko baleni po sebe hned bola čiarka vidieť po pár sekundách . Po limite isto nie avsak vidíte foto same fixkou som určite nedomalovala 😑
Odporucam tak o 2-3 dni test rano zopakovat a porovnat s dnesnymi... Tak bude jasne vidiet, ci ciarka zmizla/zosvetlila sa alebo stmavla a podla toho sa dalej zariadit
@babovka2321 Tiez si hovorim, ale nerozumiem tomu az tak no. Faktom je, ze ja teraz cakam na porod, s dietatom, ktore podla polky lekarov bolo isto mimomaternicove tehotenstvo a podla zvysku isto zacinajuci potrat. Lekari idu niekedy prilis podla tabuliek.
@cervenaruza123 kedy bude porod? Ja som sa kvoli tomu objednavala az na 9tt, aby mi presne taketo zavery nikto netlacil do hlavy.. prisla som na prve vysetrenie a rovno ta mala sranda v maternici mala take drobnucke nozicky a rucicky, nie len nejaky utvar :D
Nemáš covid?
Ja ti odporúčam fytosoja tabletky. Veľmi pomáhajú
@babovka2321 Mile 🙂 . Termin mam 3.1., ale uvidime ktory datum si vyberie, sak da sa rodit aj po termine 😀. Ja som velmi nechcela ist k lekarovi vtedy tak skoro, lenze kvoli praci som musela zial, manzel ani nechcel pocut, ze by som cakala a riskovala zdravie babatka. Nadavala som si za to, ale aj tak by som to urobila rovnako, mali sme velmi specificku situaciu v praci. Aspon som trochu oddychla v nemocnici 😀 .
@cervenaruza123 Aspoň u teba dobré správy . Prajem hladký pôrod a veľa zdravíčka 🍀mamine aj babu 🍀
@cervenaruza123 uuu tak to je ochvilku, ja si este pockam dva mesiace 🙂 ja mam pracu sedavu a home office, takze som si mohla dovolit cakat a nemala som ziadne komplikacie, tak som pockala, no.. vela stastia a sily prajem pri porode 🙂
Dakujem 🙂 . Ved uvidis aj ty, ci z toho este nieco nebude predsa len. Ja som tiez oplakala nase babatko a nakoniec vidis... Zial nic neurci naisto ako to je, len cas. Lekari mi vtedy aj vraveli, kym nebije srdiecko babatku, mam to brat velmi s rezervou. Darmo mi podla HCG a ultrazvuku tehotenstvo potvrdili.
@cervenaruza123 Ja som sa rozhodla ze nepojdem ani na gyn vysetrenie na ten termin hanbila by som sa ako pes . Dam pauzu zo vsetkym musim tu stratu oplakat aj toto cele
@babovka2321 Dakujem 🙂 .
@cervenaruza123 nevytiahnem na gynekologicku fotky že aha nevymyslala som...niekoľko ks po sebe ešteže mám aspoň tie fotky na moju obhajobu . Sama pred sebou.Lebo čo by si pomyslel človek 😕🙄 sibnuta čo ju bolelo a mala pozitívne testy
Prosim ta, za co sa mas hanbit? Neblaaazni
Ak to aj bolo tehotenstvo a skoncilo skor, ako vlastne zacalo, tak aj hormony mozes mat teraz rozhadzane a budes citlivejsia. Budem na teba mysliet, nech to cim skor prekonas. Hanbit sa vobec nemusis. Ja som sa vsetkym lekarom ospravedlnovala, ze som nemala tak skoro ist k lekarovi, ze som im zbytocne komplikacie a stresy narobila a tak podobne. Vsetci mi zdoraznovali, ze som spravila praveze dobre, ze radsej prist skor ked je naznak problemu akoby ma mali doniest skolabovanu s vnutornym krvacanim a oni by mi museli akutne zachranovat zivot. Ako sa jeden lekar vyjadril, videl uz vselico, tak nepodcenuje nic radsej. Moj gynekolog mi aj povedal, ze ked mam podozrenie na tehotenstvo, mam prist najneskor po tyzdnovom meskani menzesu. Asi tiez si zazil svoje a vie preco. Aj ked pre nas zeny su to zbytocne stresy no.
@cervenaruza123 ďakujem 🍀 ❤️
Neviete náhodou koľko dní ešte pobolieva ta maternica a to močenie po potencionalnom potrate ? Za koľko sa dá telo dokopy?
to neviem kolko to.boli ale ak sa smiem spytat kolko si mala hcg? a ako ti vychadzal MS ? ja ti nechcem nahovorit ze si tehu to nie ale predsa len by si mala byt opatrna davaj si na seba pozor nikdy nevies.vsak kopa zien ma MS prve mesiace tehu .....viem o x pripadoch kedy lekari hovorili ze to nie je tehu a po tyzdni naskocila fazulka ( ako aj mne tvrdila jedna ze to nic je tam prazdy vak , babo tam nie je ze musim na cistenie, ze co si.myslim ze uz davno by malo byt srdiecko) a to srdiecko dnes ma uz pomali 8 rokov😊) takze ten kontrolny test aj ked o tyzden by som urcite spravila. nechapala som uplne....spravila si 1 test kedy? a po pozit.teste si zacala krvacat ? a potom odvtedy nekrvacas iba si mala pozit.testy?
@angi07 Nie tie testy čo som tu pridávala postupne bolo už po krvácaní po menštruácii cca 3 dni po nej nechcem to už ozaj rozoberať . Včera ráno robený ,deň pred 2* tuším a ešte aj deň pred 2* celkovo mi tam tie čiarky vybehli cca 6-7 ks po sebe na testoch ,už po ms. Boli hneď viditeľné ako prvé do pár sekúnd ako som ponorila. Naposledy som robila ráno test a večer som išla na urgent kde povedali že hcg malo tehotná nie som .
@angi07 Ešte ma napadlo že sa mohli v labaku zmýliť ak tam bol niekto opitý sú sviatky ....ale to je taká šanca že až...
@angi07 pozitivny test jej moze pokojne vyjst aj o 10 dni, mala som to podobne, slaba ms, kratka, 2-3 dni a bolo mi tak zvlastne, tyzden po ms som robila tt a tam //, silne , tak som sa tesila, po dalsom tyzdni bolesti brucha (to som uz bola skoro v strede cyklu) a na usg nevideli nic (na urgente sluzila dr., ktora tam obcas chodi zaskakovat a zial, info o usg zapisala tak, ze jej kolegovia ho nevedeli spatne dohladat), hcg nepamatam, kolko som mala, nechali ma na pozorovanie v nemocnici, rano robili opat hcg a bolo nizsie ako vecer, tak sa dr rozhodli pre kyret, este v ten den som sla domov, vysledky z histologie nepotvrdili pritomnost zarodku, ani obalov, po par dnoch som sla k svojmu dr., dal mi opat urobit testy na hcg a kedze podla neho bolo hcg vysoke, poslal ma okamzite do nemocnice, kde opat (tentoraz tam bola primarka a odvtedy som chodila len k nej), kde nic nevideli, hcg som stale mala, klesalo veeelmi pomaly, dr. povedala, ze by malo byt nizsie tyzden po kyrete a preto som tam behala ako na klavir kazdy druhy den az do konca mesiaca, kym nekleslo na 21, nakoniec mi primarka povedala, ze nasla spravu z usg, ktore mi robila ta zastupujuca dr. ked som prisla na pohotovost a ze tam popisuje nejaky utvar pri vajecniku, ale ze teraz to uz ona na usg nevidi, takze zrejme to bolo mimomaternicove, co mi hned na zaciatku vravel aj moj gynekolog
je uplne jedno, ci je slaby, silny, je pozitivny, jedinu istotu mozes mat z hcg, treba porovnat ci kleslo alebo stuplo, tieto testy su momentalne pre teba zbytocne..... precitaj moju odpoved vyssie
Ja ti opíšem moju skúsenosť 2 mimomaternicove a som ľahšia o obidva vajičkovody...preto nemám rada tieto kecy... Aby si čakala a neriešila, ja som nečakala a riešila vždy a vďaka tomu som ušla z lopaty 2x...vyhla som sa krvácaniu do brušnej dutiny... Vždy som bola na pozorovaní v nemocnici.. 1x dlho hľadali veľa lekárov hľadalo špinila som čerstvou krvou.. Nakoniec našli... 2x sa primár a môj gynekolog zvrtal, že nechce robiť laparoskopiu pokiaľ nebude mať istotu..,že on si ma na svedomie nechce brať, po výmene názorov troška nahnevaný zavelil na sálu... Záver taký istý ako prvý krát... Že mám šťastie, že bol vajíčkod na franforce a, že ako to, že som neskucala od bolesti.... Že aky mam prah bolesti a sestra ma tlaplakala po pleci... No ono to neboli ako si niekto predstavuje.... Moj prah bolesti som predviedla oba razy pri vytahovani drenu.... Vedeli o mne aj ľudia pred budovou na parkovisku.... Najviac ma hnevá, že ak by mačovia od stola podpísali potratovu tabletku, dalo by sa týmto kastraciam vyhnúť

@angi07 už tomu neverím krv je asi presnejšia a lekári vedia čo vravia ...robila som niekoľko testov po sebe viď vyššie a i tak nič z toho akurát nerozumiem prečo stále chodím na wc ...už raz som oplakala a treba sa s tým zmieriť 🙏😔