Čo vidíte na fotke? Je tam druhá čiarka?
Ahoj! Dnes som si robila test. Nie však hneď ráno 😕 Vidíte druhú čiarku?

Asi sme ťa nepotešili, no fakt tam tá druhá čiarka bohužiaľ nie je no ja verím tomu, že sa nám v blízkej dobe ozveš s iným testom kde už tú druhú čiarku bude perfektne vidieť
slabulinku vidim ale ci to len nepresvita ?
@yanni prečo sa smeješ ? ak to je žena túžiaca po bábätku a nedarí sa im nie je to smiešne .. veľa žien ktorá túži po bábätku tak vidí aj nemožné :(
@andrejkap123 ja vidim 2 II 😀
@andrejkap123 nie ja nevidim.to je pepino vsak?je tam nejaka machulka ale pepino ma robit ciarku dalej od kontrolnej.nie je tak este nic.skua pockat.
Ja tiez ked si robim testy tak tam vidim // ale nikdy to tak nie je. ☹ tuzba nam balamuti hlavu ... 🙂 Vidime veci ako by sme ich chceli mat a nie ako v skutocnosti su.
Ak nieco vidis skus si o par dni urobit dalsi test a uvidis 🙂
@blondee1991 vidim dve ciarky, drzim prsty✊✊
Je taam, drzim palce
Gratulujem 🙂
Dakujem myslite, ze by bolo skoro sa objednat k lekarke?
@blondee1991 ano, jasne, ze je skoro, to este nic neuvidi. najskor o 2-3 tyzdne, idealne az o mesiac chod
@blondee1991 jasna druha ciarka
@barameii mas to, aj mne takto zacinala, potom denne a hrubla gratulujem ❤️
@sunflower98 ja vidim..dufam že bude silniet ✊
@sunflower98 nevidim nič. Ale ja som tiež mala testy bez duchov a digitálny mi vyšiel pozitivny😉
Nič
@sunflower98 ja tiez "cakam"..i ked ms mam mat piatok..dnes som skusila..lebo mi je nejak divne..ale asi opat raz nic z toho 😟
@dadinka321 nie

Nevidim tam druhu čiarku .. Prsty nemaš tučnè a dlažba je ozaj pekná.. raz tam bude aj ta druha čiarka ked nie teraz tak inokedy